vyzaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
οντως...και μια νοταΠάντως αυτη η τακτική, άλλη στη φωτο και άλλη στο delivery, δίνει μια νότα μυστηρίου!!!!
οντως...και μια νοταΠάντως αυτη η τακτική, άλλη στη φωτο και άλλη στο delivery, δίνει μια νότα μυστηρίου!!!!
που το θυμηθηκατε αυτο το μαναρακι..αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ!!!!...καλα ρε σεις ειστε καλα....ξεθαβετε τις μουμιες...παει αυτη..καηκε πριν πολλα χρονια...Λέγαμε τότε για την Άντζελα απο πειραιά.. και σήμερα που την βρήκα στο τηλ μου είπε 120... ρε παει καλα?
ΜΟΥΦΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΙΔΙΑ....ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ
ΜΟΥΦΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΙΔΙΑ....ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ
ΟΥΤΕ ΚΙΝΕΖΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΥΠΙΣΑ ΟΥΤΑ ΤΑΙΛΑΝΔΕΖΑ
ΜΙΑ ΚΑΥΚΑΣΙΑ ΚΟΝΤΗ,,,ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΙΛΑ,,ΚΑΙ 40ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΗΛΙΚΙΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ
δοκιμασε κανεις???? ειναι αλη8ινα αυτα τα βυζομπαλα???
8ελει λεει 90 για 1 ωρα (2 φορες)....
ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΠΕΡΑΣΕΣ...ΤΙ ΡΩΤΑΣ?Πήγα...
Αρκετά διαφορετική από την φωτό. Ίδια μάτια αλλά μαλλί κομοδινέ (αλά υπουργό πασοκ που περνάει κόκκινα φανάρια... ).
Μαλλί ακίνητο, δεν χάλαγε καθόλου και βυζί πεσμένο μεγάλο πλαδαρό. Μισή απόσταση από αφαλό. Λεπτό σώμα χωρίς πατσές, αλλά πολύ χαμηλοκώλα. Πάρα πολύ. Μίλαγε αρκετά δυνατά σε φάση παίρνω ντεπόν για να επανέλθω...
Λίγα ελληνικά, ελάχιστα αγγλικά και πολλά ρώσσικα (ουκρανικά). Από εκεί είναι.
Όλο μμμμμ και αχχαχχαχχ τι μουρό είσαι και τέτοιες μαλακίες που μου την σπάνε.
(Μπήκε στο μπάνιο άνοιξε βρύση μόνο για τα πόδια...??? Δεν ξέρω, θα σας πω παρακάτω)
Ξεκίνησε με λίγα φιλιά στις ρόγες και μετά κατέβηκε. Αυτό ήταν. Πίπα μέχρι κώλο και βαθιά χωρίς χέρια. Μάλιστα λέω καλό θα είναι και έχει γούστα.
Την γυρνάω, και αρχίζω το πιπίλισμα. Αχαχαχα και βαααχχχ μέχρι την ρεσεπτιον...
Πάω παρακάτω και μόλις φεύγω από κλειτορίδι, νά σου η κατουρλίλααααα (στο μπάνιο γιατί μπήκε???)
Δε μασώ και πάω να συνεχίσω με δαχτυλάκια.
Αμ δε. Σαν την γάτα έβγαλε νύχια και έφτασε στο ταβάνι. Σαν να την πέρασε ηλεκτρικό ρεύμα. Πού είδε οτι θα έβαζα δάκτυλο???
Τι έπαθες κοπέλα μου?? ρωτάω ο ΜΑΛΑΚΑΣ. Τι σου έκανα?
ΜΟΥΡΟ μου όχι έγώ παίζω με αυτά.
Σταματάω. Τι εννοάς, ρωτώ. Αγκάπη μου ΟΧΙ. Σε παρακαλώ ντεν τέλω.
ΟΚ λέω. Με πιάνει με γυρίζει και πάλι πίπα. Πάω να φιλήσω....εεεε???? πως τολμάς να φιλάς??? εεεε πας καλά
Και κάθεται επάνω μου οπου έρχεται η 1η κατάθεση. Δεν σηκώθηκε αμέσως και μετά από αρκετή ώρα πήγε στο μπάνιο (πλύθηκε??? δεν ξέρω)
Γυρνάει μου είπε ΟΛΗ την ιστορία της ουκρανίας και της ρωσσίας και του πούτιν...Βάλτε μου διαγώνισμα.
Όλα όμως με πολύ φωνή και πολλά ρώσσικα-ουκρανικά που δεν καταλάβαινα.
Ξαφνικά, σηκώνεται και μου παίρνει μία 10-12 λεπτά πίπα και τα πήρε στο στόμα. Καλή πίπα (δεν πήρε βέβαια και 8 που είναι το δικό μου άριστα...) αλλά καλή. Πήρε και λίγο από μεδούλι...!!!
Σηκώθηκε πήγε στο μπάνιο και τα έφτυσε (ότι δεν κατάπιε) αντισηπτικό μπούκωμα και συνέχισε την ομιλία για λίγο.
Σηκώθηκα για να ντυθώ. Δεν άντεχα άλλο την δυνατή φωνή της.
90€ ήταν καλά??? (+20 χοτέλ)= 110 €
Σας ρωτώ ήταν καλά??
Μέτρια θα έλεγα...
Α μάλλον γραφείο γιατί απαντάει μια άλλη. Ή είναι μερικές φίλες και το κάνουν...στυλ ανεξάρτητες.
πριν ενα μηνα που τσεκαρα τα παλια τηλεφωνα μου ειχε ζητησει 150Λέγαμε τότε για την Άντζελα απο πειραιά.. και σήμερα που την βρήκα στο τηλ μου είπε 120... ρε παει καλα?
Πήγα...
Καλησπέρα σε ολη την παρεα !!!
Μιας κ αυτή τη βδομαδα εκανα ηδη μια εξορμηση και δεν με παιρνει για δευτερη, χαζευα απλά τις αγγελιες μην τυχον εχει βγει κατι νεο.
(φατε ματια ψαρια δλδ γιατι χωρις φράγκα... )
Επεσα λοιπον πανω σε αυτη
η οποια ειναι παλια γνωριμη κ θεωρησα σκοπιμο να ενημερωσω. Την συγκεκριμενη την ειχα παρει πριν 2-3 χρονια οταν ακομα ερχομουν σαν επικεπτης στην Αθηνα. Τοτε την ελεγαν Φρατζεσκα κ ηταν καυλωτικο πιπινι. Απο οτι βλεπω εχει παρει αρκετα κιλα απο τοτε μεχρι σημερα.
Αλβάνα καθαροαιμη και η προστυχοφατσα οχι τοσο προχωρημενη οσο δειχνει τωρα. Δεν θυμαμαι κ πολλα μονο το οτι ηταν ψιλοξεπετα κ τοτε επαιζε (εννοειται σε γραφειο) με 100+ εχτρα. Αν καποιος την παρει ας ενημερωσει ετσι απο περιεργεια να δουμε πως εξελιχθηκε το κοριτσι.
Απο τις φωτος παντως μου φανηκε παραδουλεμενη.
Υ.γ. τοτε δεν εδινε κωλαρακι. Τωρα δεν ξερω
Ελπιζω να βοηθησει η παρεμβαση μου.
ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΠΕΡΑΣΕΣ...ΤΙ ΡΩΤΑΣ?
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ?
Και σε 2-3 χρονια πηγε απο πιπινι σε 30+ ? Τι της εκανες ηθελα να ξερω!!
Πήγα...
Αρκετά διαφορετική από την φωτό. Ίδια μάτια αλλά μαλλί κομοδινέ (αλά υπουργό πασοκ που περνάει κόκκινα φανάρια... ).
Μαλλί ακίνητο, δεν χάλαγε καθόλου και βυζί πεσμένο μεγάλο πλαδαρό. Μισή απόσταση από αφαλό. Λεπτό σώμα χωρίς πατσές, αλλά πολύ χαμηλοκώλα. Πάρα πολύ. Μίλαγε αρκετά δυνατά σε φάση παίρνω ντεπόν για να επανέλθω...
Λίγα ελληνικά, ελάχιστα αγγλικά και πολλά ρώσσικα (ουκρανικά). Από εκεί είναι.
Όλο μμμμμ και αχχαχχαχχ τι μουρό είσαι και τέτοιες μαλακίες που μου την σπάνε.
(Μπήκε στο μπάνιο άνοιξε βρύση μόνο για τα πόδια...??? Δεν ξέρω, θα σας πω παρακάτω)
Ξεκίνησε με λίγα φιλιά στις ρόγες και μετά κατέβηκε. Αυτό ήταν. Πίπα μέχρι κώλο και βαθιά χωρίς χέρια. Μάλιστα λέω καλό θα είναι και έχει γούστα.
Την γυρνάω, και αρχίζω το πιπίλισμα. Αχαχαχα και βαααχχχ μέχρι την ρεσεπτιον...
Πάω παρακάτω και μόλις φεύγω από κλειτορίδι, νά σου η κατουρλίλααααα (στο μπάνιο γιατί μπήκε???)
Δε μασώ και πάω να συνεχίσω με δαχτυλάκια.
Αμ δε. Σαν την γάτα έβγαλε νύχια και έφτασε στο ταβάνι. Σαν να την πέρασε ηλεκτρικό ρεύμα. Πού είδε οτι θα έβαζα δάκτυλο???
Τι έπαθες κοπέλα μου?? ρωτάω ο ΜΑΛΑΚΑΣ. Τι σου έκανα?
ΜΟΥΡΟ μου όχι έγώ παίζω με αυτά.
Σταματάω. Τι εννοάς, ρωτώ. Αγκάπη μου ΟΧΙ. Σε παρακαλώ ντεν τέλω.
ΟΚ λέω. Με πιάνει με γυρίζει και πάλι πίπα. Πάω να φιλήσω....εεεε???? πως τολμάς να φιλάς??? εεεε πας καλά
Και κάθεται επάνω μου οπου έρχεται η 1η κατάθεση. Δεν σηκώθηκε αμέσως και μετά από αρκετή ώρα πήγε στο μπάνιο (πλύθηκε??? δεν ξέρω)
Γυρνάει μου είπε ΟΛΗ την ιστορία της ουκρανίας και της ρωσσίας και του πούτιν...Βάλτε μου διαγώνισμα.
Όλα όμως με πολύ φωνή και πολλά ρώσσικα-ουκρανικά που δεν καταλάβαινα.
Ξαφνικά, σηκώνεται και μου παίρνει μία 10-12 λεπτά πίπα και τα πήρε στο στόμα. Καλή πίπα (δεν πήρε βέβαια και 8 που είναι το δικό μου άριστα...) αλλά καλή. Πήρε και λίγο από μεδούλι...!!!
Σηκώθηκε πήγε στο μπάνιο και τα έφτυσε (ότι δεν κατάπιε) αντισηπτικό μπούκωμα και συνέχισε την ομιλία για λίγο.
Σηκώθηκα για να ντυθώ. Δεν άντεχα άλλο την δυνατή φωνή της.
90€ ήταν καλά??? (+20 χοτέλ)= 110 €
Σας ρωτώ ήταν καλά??
Μέτρια θα έλεγα...
Α μάλλον γραφείο γιατί απαντάει μια άλλη. Ή είναι μερικές φίλες και το κάνουν...στυλ ανεξάρτητες.
μπραβο για το κασκαντεριλικι...
συμπερασμα πως κανει καλο κλαρινετο
για κωλο ουτε λογος ε?
τι ξέρουμε...??
ρε συ άνθρωπε τι είναι το facebook???
να πεθάνω που δεν έχω???
τι ξέρουμε...??