Εγω μαγκες το εκανα το κασκαντεριλικι χθες με μια γκομενα , αφου την ταυλανδεζα που γουσταρα τοσο πολυ δεν μπορεσα να την βρω (αμφιβαλλω κ αν υπηρξε ποτε) εδω κ μια βδομαδα. ( Υ.γ. αν καποιος την εχει παρει την Ταυλανδεζα ας μου στειλει ενα π.μ.)
Πηρα απο ενα γραφειο που ειχα ξαναπαρει παλια κ δεν ειχα προβλημα ιδιαιτερο. Η κοπελα που ηρθε ειναι αυτη
. Δεν ειχα αυτην στο μυαλο μου αλλά τετοια ωρα δν
μπορουσα να βρω κατι αλλο κ ηξερα οτι αν δεν
χθες τις επομενες μερες δεν θα επαιζαν φραγκα . Οποτε εκανα τον
σταυρο μου κ ειπα στην τσατσα να μουτην στειλει.
Λοιπον εν ταχει ( θα γραψω σε καποια φαση κριτικη οταν ανοιξει καρτελα), η Τζωρτζινα απο εμφανιση δεν την λες θεά αλλά
σε κερδιζει πολυ γρηγορα με τον τροπο της. Ευχάριστη κ υπομονετικη. Αδυνατη με τουρλωτο κωλαρακι , μικρο βυζι :- αλλά φιλοτιμη.
Το κοριτσι της διπλανης πορτας εν ολιγοις. Απο σερβις ομως μια χαρά. 90+ 20 καθε εξτρα μου ειπε το γραφειο, κανει φουλ αλά εγω δεν ζητησα. Με δευτερη φορα κ ακαποτο της εδωσα 30 γιουρια εξτρα . Δεν ηταν απαιτητικη , αλλά της εκανα κ εξηγηση απο την αρχη οτι τα φραγκα ειναι πολλα κ δεν διαθετω περισσοτερα εχτρα. Περιμενα οτι θα αρνηθει αλλα τελικα δεχτηκε κ μαλιστα εκανε κ οτι μπορουσε να με ευχαριστησει. Στα συν οτι μιλαει αψογα ελληνικα κ οτι ειναι πολυ επικοινωνιακη. Στα μειον το μικρο στηθος οπωςδηποτε κ οτι ζηταει (ευγενικα μεν) μπροστα τα λεφτα.
Συμπερασμα η Τζωρτζινα ξερει οτι ειναι μια γλυκια πλην ομως συνηθισμενη κοπελα κ κανει τα παντα να ισοφαρισει με το σερβις της.
ΔΕν με χαλασε, για βραδινες καυλες που δεν παιρνουν αναβολη ειναι μια χαρά ! Μολις την δεις δε θα πεις πωπω τι μου...α ξερεις ομως οτι θα σε περιποιηθει χωρις γκρινια.
Αν πεσει λιγο κ η τιμη της θα ειναι οτι πρεπει.
ξεχασα να πω : φωτος αληθινες ,αλλά απο κοντα ειναι λιγο πιο κοντη.