styleman32
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1
τι λες τώρα? πλάκα με κάνεις?
τι λες τώρα? πλάκα με κάνεις?
φίλε ένα θα σου ...ΦΕΤΑ!! ΞΥΝΉ...
προτιμώ Ηπειρου αφενός...και αφετέρου αν την είχες πατήσει εσύ θα έλεγα αν θα γέλαγες...παλιό
Και για να αλλάξουμε λίγο τη ρώτα, μαντέψτε ποιά έγινε επιχειρηματίας!
πολλα αποκαλυπτεις....
Πώ ρε φίλε...τρελλή ήττα...εγώ έχω και φετίχ με τα πόδια...τρέχοντας θα έφευγα...
Φαντάζομαι δεν της τα έγλειψες???
μολις επεστρεψα απο ραντεβου με Μαιρη....
htpp;//dating.slando.gr/athhna/kopela-me-panemorfa-podia-prosferei-podolatreia-P-21335852.html?nrk=GR-ATH
ελληνιδα 24-25...γλυκεια και ομορφουλα,καβλακι σκετο,γι αυτους που εχουν φετιχ με τα ποδια, πολυ γυμνασμενα και προσεγμενα...και οντως 12ποντα..
οσοι πιστοι...ορμησατε...
ποτε ρωτησες και τι?
μολις επεστρεψα απο ραντεβου με Μαιρη....
htpp;//dating.slando.gr/athhna/kopela-me-panemorfa-podia-prosferei-podolatreia-P-21335852.html?nrk=GR-ATH
ελληνιδα 24-25...γλυκεια και ομορφουλα,καβλακι σκετο,γι αυτους που εχουν φετιχ με τα ποδια, πολυ γυμνασμενα και προσεγμενα...και οντως 12ποντα..
εχει κεμολις επεστρεψα απο ραντεβου με Μαιρη....
Στο mail της αγγελίας είχα στείλει...
Έλα ρε μεγάλε...για πές!!!
καλη αδερφε...εγω εμεινα ευχαριστημενος...
καλη αδερφε...εγω εμεινα ευχαριστημενος...
Φίλε από τα πόδια φαίνεται χοντρούλα ή τουλάχιστον γεμάτη. Ισχύει?καλη αδερφε...εγω εμεινα ευχαριστημενος...
Παναθεμάσε...λεπτομέρειες ρε!!!
Τιμή-πρόγραμμα-συμμετοχή...
Φίλε από τα πόδια φαίνεται χοντρούλα ή τουλάχιστον γεμάτη. Ισχύει?