Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
80€ είναι 2 μεροκάματα (για όποιον δουλεύει) κι εσύ το λές καλή τιμή;
οι φωτιος ψιλο μουφα μου φαινονται ή κανω λαθοςμαστόρια καλησπέρα,
τι είναι αυτό το τρελό?
όποια πληροφορία θα βοηθήσει τα μέγιστα
να στε καλα μαστόρια
ευχαριστώ
οι φωτιος ψιλο μουφα μου φαινονται ή κανω λαθος
οι φωτιος ψιλο μουφα μου φαινονται ή κανω λαθος
μαστόρια καλησπέρα,
τι είναι αυτό το τρελό?
όποια πληροφορία θα βοηθήσει τα μέγιστα
να στε καλα μαστόρια
ευχαριστώ
πηρα τηλ..το σηκωσε καποιος-καποια με φωνη σα στρουμφακι ισως βεβαια να φταιει κ το σημα δε ακουγα καθαρα τι ελεγε.. κατι μου πε για 90 ευρω,τα υπολοιπα δε τα καταλαβα
μου εκανε κατι περιεργο η φωτο στο μπανιο με την περιεργη πορτα και το βυζι ειναι καπως δεν κολλαει με τις υπολοιπες φωτος.ο ρουφιανος τις βγάζει καθαρε΄ς πάντως...
ελα που δε στη θυμιζει,σθμφωνο οτι εχει ωραια χαρακτηριστικα προσωπου και τσαχπινια,εμενα μου τη θυμιζει αρκετα παντως αν εβλεπα και το τατου θα ημουν σθγουροςΤο γάμησες ρε μπαρε, ήμαρτον...
Μόλις ανοιγω αυτό το λινκ πραγματικα μου ερχεται να ξερασω...
Η Άννα στην φωκαίας ειναι πάρα πολυ ωραία γυναικα , αν αδυνατιζε να χασει τις δίπλες που εχει, ισως να ηταν και το καλυτερο μουνι στην φυλης.
Το μονο κοινο που εχει με αυτην στο λινκ σου ειναι τα μπλε ματια και το ξανθο μαλλι.
οταν λες στρουμφακι ποιο εννοεις;πηρα τηλ..το σηκωσε καποιος-καποια με φωνη σα στρουμφακι ισως βεβαια να φταιει κ το σημα δε ακουγα καθαρα τι ελεγε.. κατι μου πε για 90 ευρω,τα υπολοιπα δε τα καταλαβα
οταν λες στρουμφακι ποιο εννοεις;
χουζουρης;
μελενιος΄;
ξεφτερης΄
λιχουδης΄;
στρουμφιτα;
μπαρμπαστρουμφ;
προκοπης;
ε ποιος απόλους πες μας εχει σημασια
νεος τροπος να γαμησεις τσαμπα.
λετε να πιασει και ο τυπας να ή να τσαμπα και εμεις ψαχνομαστε πως θα μειωσουμε τις τιμες ;
με εστειλες τωρα.μαλλον για το λουλουκο μου κανε τυπε
150ε για extra ball θέλειαυτή είναι η χριστίνα/ξανθός άγγελος?
πηρα τηλ..το σηκωσε καποιος-καποια με φωνη σα στρουμφακι ισως βεβαια να φταιει κ το σημα δε ακουγα καθαρα τι ελεγε.. κατι μου πε για 90 ευρω,τα υπολοιπα δε τα καταλαβα