rebetis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2009
- Κριτικές
- 46
- Like
- 263
- Πόντοι
- 3.287
Εγώ μαζί σου Δίκαιε στο πλαφόν!!!
Καμία πάνω από 150 για 1 ώρα!!!!
100 το ανωτερο και αμα θελουν, αλλιως ουστττττ ρεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εγώ μαζί σου Δίκαιε στο πλαφόν!!!
Καμία πάνω από 150 για 1 ώρα!!!!
Σωστος δεν ξαναγραφω εκει.
Δεν με καταλαβες, λεω ανωτερο το 100 και εννοω αυτες που το εχουν απο 200 - 300 και ολες οι υποπλοιπες το πολυ 100 με παζαρι στα 70 - 80.
Εκτος κι αν θεωρειτε οτι 70 - 80 - 100 την ΩΡΑ ειναι αναξιοπρεπες ΩΡΟκαμματο, οποτε παω πασο.
τοτε να πανε στη χωρα τους με 300 το [size=14pt]ΜΗΝΑ[/size]...
Κατ αρχας οι ανεξαρτητες(στην αληθεια καμια δεν ειναι ανεξαρτητη) αυτες που αξιζουν και βλεπε Μιχαλης, MSN. Ζητανε 150-160 με το πρωκτικο παμε 220 συν κατι χτρα συν ξενοδοχειο περναμε τα 250 δεν καταλαβαινω για πια 100 ευρω μιλατε??????Μακαρι να γινει αλλα το βλεπω ουτοπικο, μαλλον θα προτιμησουν να εξαφανιστουν απ'τη χωρα παρα να το δωσουν με 100.
τοτε να πανε στη χωρα τους με 300 το [size=14pt]ΜΗΝΑ[/size]...
Κατ αρχας οι ανεξαρτητες(στην αληθεια καμια δεν ειναι ανεξαρτητη) αυτες που αξιζουν και βλεπε Μιχαλης, MSN. Ζητανε 150-160 με το πρωκτικο παμε 220 συν κατι χτρα συν ξενοδοχειο περναμε τα 250 δεν καταλαβαινω για πια 100 ευρω μιλατε??????
Καληνυχτα !!!!! Καντε οτι σας κατεβει, συνεχιστε να υπερασπιζεστει το δικαιωμα της πουτανας στο χοντρο ΩΡΟκαματο.
Καλη τυχη!!!
Θα τα πουμε σε κανα 2-3 μηνες.
Γραμματεας σε σχολειο στην Κρητη εκδοδοταν για 20 € :o :o και συνεληφθη απο το ηθων.
Αυτες ειναι τιμες προς παραδειγματισμο
Υ.Γ - Αυτος που την εδωσε ειναι μεγαλος καριολης
Γραμματεας σε σχολειο στην Κρητη εκδοδοταν για 20 € :o :o και συνεληφθη απο το ηθων.
Αυτες ειναι τιμες προς παραδειγματισμο
Υ.Γ - Αυτος που την εδωσε ειναι μεγαλος καριολης
Τσοπανε 100 στο Μελινακι στο Κ6 με ολα μεσα και θα χασεις το φως σου !! ;)
σε ποιό νομό ρε δικέ μου;;
ξέρουμε σχολείο να γυρίσουμε στα θρανία;;
σε ποιό νομό ρε δικέ μου;;
ξέρουμε σχολείο να γυρίσουμε στα θρανία;;
Στο Ηρακλειο, πλεον για να τη βρεις δε πρεπει να πας στα θρανεια αλλα στα σιδερα
xανια ...παικτη...