curie29
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2010
- Like
- 54
- Πόντοι
- 16
διαβασε και λιγο πιο πανω.. φωτο μου ειπε δε στελνει..
σωστος τυπε δε το προσεξα..για μενα προσωπικα ισχυει "no photo no party"
διαβασε και λιγο πιο πανω.. φωτο μου ειπε δε στελνει..
Μπα, την σήμερόν, η Δεύτερη δουλειά, με τα μάυρα είναι αυτή που θα σε ζήσει.παιζει να πηρε πτυχιο τυπε κ να κοψε τις βιζιτες![]()
combo, πόσο ζητάει για μια ώρα η "κρυφοπουτάνα"?ναι ισχυει, μου εστειλε απαντηση.
σωστος τυπε δε το προσεξα..για μενα προσωπικα ισχυει "no photo no party"αμα δε γουσταρει η αλλη να στειλει φωτο(τουλαχιστον το σωμα,ας κρυψει το προσωπο της) στα τυφλα δε παω..
παιδια ξερει καποιος κατι γι αυτην? δε στελνει φωτο, ζηταει 100 για 2 ωρες, την εχει παρει καποιος?
λοιπόν πληροφορίες περί του τεμαχίου
υψος 1.65 κιλά περίπου 70-75.. γλυκό πρόσωπο στρογγυλό, βύζος μεγάλος... υπηρεσίες πολύ καλές ανευ οπισθίας οδού...
ηλικία 23-25
φωτό εδώ..
www.imagebam.com/image/4a9834167782989][/URL] www.imagebam.com/image/e2845c167782994]
[/URL]
νομίζω σας κάλυψα
οι νεοι σημερα τα θελουν ολα στο πιατο λιγο γκασκαντεριλικη δεν διαθετουν και κυριως χρονο . φιλε στην τελικη αν δεν σου αρεσει τις το λες οταν την δεις και το μονο χαμενο που θα εχεις ειναι χρονος!!!!!
tramountana ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΑΛΙ!!!!λοιπόν πληροφορίες περί του τεμαχίου
υψος 1.65 κιλά περίπου 70-75.. γλυκό πρόσωπο στρογγυλό, βύζος μεγάλος... υπηρεσίες πολύ καλές ανευ οπισθίας οδού...
ηλικία 23-25
φωτό εδώ..
www.imagebam.com/image/4a9834167782989][/URL] www.imagebam.com/image/e2845c167782994]
[/URL]
νομίζω σας κάλυψα
tramountana ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΑΛΙ!!!!
Την πήρες? Καλή?
Είναι 23 που λέει ή 32?
Πόσα παίρνει την ώρα?
τραμουντανα Καλη Χρονια--- YOU ARE THE BOSS !!!!!
tramountana ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΑΛΙ!!!!
Την πήρες? Καλή?
Είναι 23 που λέει ή 32?
Πόσα παίρνει την ώρα?
ευχαριστω
Kαλα αδελφε, εσυ πηδα την Σκλεναρικοβα............ήλπιζα ..στο άγιο πνεύμα, στην ..νέα χρονιά κάποια...... πράγματα να αλλάξουνε ....αλλά δέν ..........
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...........ήλπιζα ..στο άγιο πνεύμα, στην ..νέα χρονιά κάποια...... πράγματα να αλλάξουνε ....αλλά δέν ..........
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ευχαριστώ Αρχηγέ!!!23-24 την εκοψα...
καλη ειναι... καλη πιπα
αν σου αρεσουν οι παχουλές
150/τριωρο
καλησπερα φιλοι μου ειναι η κοπελα που ειπε ο φιλος ο τραμουντανα μια καθημερινη κοπελα που ειναι για soft καταστασεις και αγκαλιτσες φιλακια.δεν δοκιμασα γιατι αγαπουλες εχω αλλα εγω θελω κατι διαφορετικο απο τα συνηθησμενα και ετσι το προσπερασα....θα ειναι εδω μεχρι τελος της εβδομαδας...παιδια ξερει καποιος κατι γι αυτην? δε στελνει φωτο, ζηταει 100 για 2 ωρες, την εχει παρει καποιος?