BABY(1)
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 287
- Like
- 3.054
- Πόντοι
- 13.385
Ok Παιχτη Πεστου όμως πως είναι και ένα Μπαζο Gilf !!!αξιζει και παραξιζει φιλε.ειδικα απο θεμα υπηρεσιων και επικοινωνιας.
Ok Παιχτη Πεστου όμως πως είναι και ένα Μπαζο Gilf !!!αξιζει και παραξιζει φιλε.ειδικα απο θεμα υπηρεσιων και επικοινωνιας.
ε φιλε μου με 50 ευρω περιμενεις να γαμησεις σιτιτουρ;εδω πολλες φορες δινεις 300 και σου ερχεται ο κουασιμοδος.ποσες καθονται με σχεδον φουλ προγραμμα για 1 ωρα με 50 ευρω;οτι και να λεμε δεν τα κλαις τα λεφτα σου με τιποταOk Παιχτη Πεστου όμως πως είναι και ένα Μπαζο Gilf !!!
εγω φιλε μου δεν το ηξερα οτι εφυγε αλλα καποιος συναγωνιστης εγραψε οτι θα γυριζε 28 δεκεμβρη.ουτε η φαιδρα εχει γυρισει ακομα της εστειλα χθες χρονια πολλαΕχει επιστρεψει;
εγω φιλε μου δεν το ηξερα οτι εφυγε αλλα καποιος συναγωνιστης εγραψε οτι θα γυριζε 28 δεκεμβρη.ουτε η φαιδρα εχει γυρισει ακομα της εστειλα χθες χρονια πολλα
καλη χρονια κυριοι και καλα γαμησια
ελπιζω το νεο ετος να το(ν) βαλατε καλα
νομιζω οτι θα ακουσουμε, θα δουμε και θα γαμησουμε πολλα αυτη τη χρονια.
www.adoos.gr/post/23150007/sofia_italida]http://www.adoos.gr/post/23150007/sofia_italida[/url]
καλησπερα και καλη χρονια....
Η Σοφια ειναι πραγματι Ιταλιδα θα παραμεινει μεχρι 7 Ιανουαριου και θα επιστρεψει μετα απο κανα μηνα για ενημερωση προς τους συναδελφους που θα θελησουν να την συναντησουν. 100 ευρω η συναντηση + τα εξτρα δεν ξερει γρι ελληνικα και γνωριζει ελαχιστα αγγλικα.
Αυτα για ενημερωση και καλη χρονια να εχουμε
ΥΓ.
Για να μην παρεξηγηθω οτι την προμοταρω να ενημερωσω οτι δεν θα την ξαναβλεπα για τους δικους μου υποκειμενικους λογους
Ολα καλα βρε φιλε, το υστερογραφο τι ακριβως εξυπηρετησε?www.adoos.gr/post/23150007/sofia_italida]http://www.adoos.gr/post/23150007/sofia_italida[/url]
καλησπερα και καλη χρονια....
Η Σοφια ειναι πραγματι Ιταλιδα θα παραμεινει μεχρι 7 Ιανουαριου και θα επιστρεψει μετα απο κανα μηνα για ενημερωση προς τους συναδελφους που θα θελησουν να την συναντησουν. 100 ευρω η συναντηση + τα εξτρα δεν ξερει γρι ελληνικα και γνωριζει ελαχιστα αγγλικα.
Αυτα για ενημερωση και καλη χρονια να εχουμε
ΥΓ.
Για να μην παρεξηγηθω οτι την προμοταρω να ενημερωσω οτι δεν θα την ξαναβλεπα για τους δικους μου υποκειμενικους λογους
Ολα καλα βρε φιλε, το υστερογραφο τι ακριβως εξυπηρετησε?
Δεν λειτουργει αυτο το link. Που θα δουμε φωτο απο την Ιταλιδα. Με ενδιαφερει αυτη η ιστοριαΟλα καλα βρε φιλε, το υστερογραφο τι ακριβως εξυπηρετησε?
Δεν λειτουργει αυτο το link. Που θα δουμε φωτο απο την Ιταλιδα. Με ενδιαφερει αυτη η ιστορια
αγαπητε gianevan καλησπέρα και χρονια πολλα και καλα.
εμένα μου ηρθε ,προ μηνος , η ακολουθη απάντηση ....
"kalimera .eimai i eleni apo to mylist kai eimai 37 eton nosokoma...den eimai epaggelmatias tou eidous apla xorizmeni eimai kai zorizomai afti tin periodo kai kano afto...ean theleis kai esy pame gia arxi se ena ksenodoxeio gia mia oritsa na se gnoriso na sou kano masaz me kseskizeis kai ola ok ean sou areso kai mou areseis mporoume na briskomaste taktika na pername kala...300 eyro einai gia 2 ores..150 eyro gia 1 ora kai an briskomaste taktika 120 eyro....efxaristo polu na pernas panta kala..tha ithela kai apo sena mia foto..kai to kin sou ean se endyaferei.. "
τι γινεται ανεβασε το κασε η κουκλα οταν διαμαρτυρηθηκα ???????