heimweh_64
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2011
- Κριτικές
- 6
- Like
- 305
- Πόντοι
- 296
Για την ηλικια της πιστευω ηταν καλη ,ηταν με ενα μπικινι σε μια παραλια
ποιο καλο φιλαρακι θα μου πει τι παιρνω μεχρι 60 ευρο....ξερω δεν θα ειναι καλο αλλα αυτα εχω...
Αυτή η 40άρα νοσοκόμα εν τάξει ωραίο μουνί φαίνεται από την φωτό με το μαγιό. Για την ηλικία της, πολύ καλή θα έλεγα
Να το καταπιούμε και το 200άρι την 1,5 ώρα (όποιος το διαθέτει τέλος πάντων)
Αλλά αυτή η έπαρση του στυλ "Δεν είμαι καμία βιζιτού ούτε καμία τρύπα, είμαι καυλιάρα νοσοκόμα" :o :o
(Σαν να έλεγε είμαι μοντέλο της Βικτώρια Σήκρετ!)
Πως δεν είστε βιζιτού μαντάμ; Αφού κάνετε βίζιτες, βιζιτού είστε! (Εκτός αν προτιμάτε το "πουτάνα")
Όσο για το "καυλιάρα νοσοκόμα" έχουμε πάρει αρκετές και χωρίς να πληρώνουμε (παλιά! )
Αλλά κι εσύ μάλλον χωρίς να πληρώνεσαι το έδινες μέχρι τώρα! Τώρα έμαθες πως οι άλλες πληρώνονται (σαν την ξανθιά πουτάνα) και λόγω κρίσης αποφάσισες να βγάλεις κανένα ευρουλάκι.
Καλά κάνεις, αλλά μην παραψωνίζεσαι. Και να έχεις και αυτογνωσία είπαμε!
"Κάνω βίζιτες = Είμαι βιζιτού". Δεν γίνεται αλλιώς δυστυχώς...
ποιο καλο φιλαρακι θα μου πει τι παιρνω μεχρι 60 ευρο....ξερω δεν θα ειναι καλο αλλα αυτα εχω...
Γιατί δεν πας σε Στούντιο;
Σοβαρά και χωρίς διάθεση υποτίμησης.
Παρά μπάζο call girl (ο θεός να το κάνει!) καλύτερα μια μουνάρα στουντιοκόριτσο!
Στο κάτω κάτω εκεί βλέπεις τί παίρνεις πριν το πάρεις.
σήμερα τι έπαθες και συμφωνούμε?
καλησπέρα φιλε και χρονια πολλα και καλα. προσωπικα δεν την γνωρίζω αλλα παλι σιλικονες.... πήξαμε αδελφε.....
μεγαλε ευχαριστω αλλα δεν βλέπω τιποτα ..... εσυ??????????
αγαπητε gianevan καλησπέρα και χρονια πολλα και καλα.Αυτή η 40άρα νοσοκόμα εν τάξει ωραίο μουνί φαίνεται από την φωτό με το μαγιό. Για την ηλικία της, πολύ καλή θα έλεγα
Να το καταπιούμε και το 200άρι την 1,5 ώρα (όποιος το διαθέτει τέλος πάντων)
Αλλά αυτή η έπαρση του στυλ "Δεν είμαι καμία βιζιτού ούτε καμία τρύπα, είμαι καυλιάρα νοσοκόμα" :o :o
(Σαν να έλεγε είμαι μοντέλο της Βικτώρια Σήκρετ!)
Πως δεν είστε βιζιτού μαντάμ; Αφού κάνετε βίζιτες, βιζιτού είστε! (Εκτός αν προτιμάτε το "πουτάνα")
Όσο για το "καυλιάρα νοσοκόμα" έχουμε πάρει αρκετές και χωρίς να πληρώνουμε (παλιά! )
Αλλά κι εσύ μάλλον χωρίς να πληρώνεσαι το έδινες μέχρι τώρα! Τώρα έμαθες πως οι άλλες πληρώνονται (σαν την ξανθιά πουτάνα) και λόγω κρίσης αποφάσισες να βγάλεις κανένα ευρουλάκι.
Καλά κάνεις, αλλά μην παραψωνίζεσαι. Και να έχεις και αυτογνωσία είπαμε!
"Κάνω βίζιτες = Είμαι βιζιτού". Δεν γίνεται αλλιώς δυστυχώς...
Τί διάολο, όλες φροντιστήριο επιθετικότητας και αγένειας στον (παπ)Άρη έχουν περάσει;
εχω την εντυπωση οτι ειναι η ιδια που εγραφε παλιοτερα οτι θελει να βρει 4-5 ευγενικους κυριους .. (μαλακες δλδ) ωστε να μην χρειαζεται να πηγαινει με τον καθενα δλδ πληρωστε εσεις οι πεντε 200 ο ενας γιατι τοσα μου λειπουν και δε θελω να γαμηθω με 30 για να μαζεψω το ιδιο ποσο ...Χρόνια πολλά και σε εσένα!
Η κυρία τώρα είναι προφανές πως δεν ξέρει το χώρο και ψάχνεται. Κάποιος να την συμβουλεύσει λοιπόν πως έχουν τα πράγματα, διότι εγώ δεν μπορώ πλέον να συμβουλεύω άλλο επίδοξες βίζιτες. Βαρέθηκα!
Το βασικό όμως που πρέπει να την συμβουλεύσει είναι να είναι ευγενική και γλυκιά.
Και καλή μας Πρωτοχρονιά. Και στην κυρία επίσης!
δε γραφω το ονομα της γιατι οπως μου εγραψε δε θελει να ειναι πολυ φανερη εδω.εχει γραφτει την τελευταια βδομαδα δηλωνει ανεξαρτητη με περιορισμενη πελατεια το νικ της αρχιζει απο α και διχαζομαι γιατι αν ειναι πραγματικα με περιορισμενη πελατεια γουσταρω αν ειναι κανα πουστης και κυνηγιομαστε μεσα στο χοτελ δε γουσταρωποιάν εννοείς τέκον μου
πες μου οτι το 86 δεν ειναι η χρονολογια
αλλα η ηλικια σου δικε μου !
αλλο απαντησα.Αλλο ρωτησα. Ρωτησα αν ξερει καποιος για τις υπηρεσιες της συγκεκριμενης, οχι να μου σχολιασει την ιδια... Και ναι 86 ειναι η χρονολογια, ειμαι 25.
αλλο απαντησα.