easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
Χαλαρωσε βρε, θα χτυπησεις. δεν ειναι ασεβεια.. χουμορ ειναι.
Αρχισαν και βγαινου στο κλαρι μια-μια οι ελληινιδες.Α ρε γλεντιααα!
ειναι η γνωστη σοφια 27 χρονων με τις καμπυλες και συνεργαζεται με την αρτεμις αν δεις στην φωτο τις σοφιας το μαντιλι το οριενταλ που εχει στο προσωπο τις, το φοραει η αρτεμις στις δικες τις φωτος.
ειναι η γνωστη σοφια 27 χρονων με τις καμπυλες και συνεργαζεται με την αρτεμις αν δεις στην φωτο τις σοφιας το μαντιλι το οριενταλ που εχει στο προσωπο τις, το φοραει η αρτεμις στις δικες τις φωτος.
οχι δεν εχω τσεκαρει, αλλα η σοφια εχει βαλει πολλες φορες αγγελια, ειναι ελληνιδα, μπορει καποιος αλλος να εχει τσεκαρει. τωρα η αρτεμις ειναι νεο αιμα...Thanks!!!
Έχεις κάνει "τσεκάρισμα"?
Παιδες παιρνω αυτη www.adoos.gr/post/13308550/kauliara] ] ασταματητα απο χτες το απογευμα και το τηλ ειναι κλειστο!!!Εχω στειλει και mail αλλα με εχει γραψει στο μουνακι της!!!
Γνωριζουμε τιποτα παραπανω!!!!! :-
Ποσο...Υπομονή...
η πρέφα θέλει υπομονή
και το μουνί κυνήγι....
Το τάβλι???
Την γλίτωσες κουφάλα....ο άλλος σε ψάχνει να σου τεντώσει την γούνα...
στην Μαβίλη????
Η εν λογω κορασιδα ειναι ιδιαιτερα αξιολογη....... και βεβαιως αξιογαμητηκαλησπερα στουσ συναγωνιστεσ ολουσ 8α μπορουσε καποισ απο ολουσ να μου εδινε το τηλ τισ βανεσασ τισ 37 σε pm ευχαριστω πολυ
της βανεσσας της 37?και που ειναι οι υπολοιπες 36 τι εγιναν?καλησπερα στουσ συναγωνιστεσ ολουσ 8α μπορουσε καποισ απο ολουσ να μου εδινε το τηλ τισ βανεσασ τισ 37 σε pm ευχαριστω πολυ
απανησε Ελληνιδα..ακουγοτανε φασαρια μεσα και γενικα η κατασταση δεν μυριζε επαγγελματιες(αυτο ειναι καλο)