heimweh_64
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2011
- Κριτικές
- 6
- Like
- 305
- Πόντοι
- 296
Καλημέρα συνάδελφε. Είναι η αννούλα. Έχει κριτικές στην οικεία θέση για ανεξάρτητες. Έχω πάρει και έχω γράψει.
Βλ.
Καλημέρα συνάδελφε. Είναι η αννούλα. Έχει κριτικές στην οικεία θέση για ανεξάρτητες. Έχω πάρει και έχω γράψει.
Η πρωτη σταματησε και η δευτερη ειχε βγαλει μυκητες στο στομα.Καλημερα και φορεστε κανενα σωσιβιο σημερα
έχουν και οι 2 κριτικές εδώ και καιρό και μάλιστα αρκετες... από το καλοκαίρι!
Καλημερα...80 ευρω παιρνει και απ'οτι εχουν πει εδω μεσα αλλοι, ειναι γραφειο, το σηκωνει μια αλλη γυναικα. Δεν ξερω περισσοτερα. Υπαρχει και στο adoos σαν Παμελα.
Τηλεφώνησα, 95 μου είπε η "φίλη" της. Ευχαριστώ.
95;;; Αντι να το ριχνουν το ανεβαζουν;
όπως φαίνεται........
εμεις πρέπει να αντιδράσουμε για να ριξουν τις τιμές. Και όλοι μαζί στο forum εχουμε δυναμη.
Το ιδιο πρέπει να γίνει και στα studio. ειναι απαράδεκτο οτι κρατούν σταθερό το 50αρικο.
Που τα βρισκετε ρε παιδιά καικ τα δίνετε ετσι ευκολα;
Eιναι εκτοs Ελλαδοs φιλε ....επιστρεφει σε 15 -20 μερεs .Αυτα ..!!!πως μπορώ να τη βρώ? ξέρει κανείς?
γραφειο...
Για αυτη τη τριαδα η ατομικα ξερουμε τιποτα παιδια ??? Ευχαριστω
Για αυτη τη τριαδα η ατομικα ξερουμε τιποτα παιδια ??? Ευχαριστω
δεν πρέπει κάποια στιγμή συναγωνιστές τα γραφειάκια να τα σνομπάρουμε? υποτίθεται ότι σε αυτά τα sites "adoos", "freelist" κλπ μπαίνουμε να δούμε ανεξάρτητες... για τα γραφεία υπάρχουν και τα δικά τους sites και οι εφημερίδες-περιοδικά μέσω έντυπων αγγελιών. ΑΜΑΝ πια με την πάρτη τους!!!
Του ιδίου γραφείου. Έχω σκεφθεί πολλές φορές να δοκιμάσω, αλλά κάτι με χαλάει σε αυτήν. Εντελώς υποκειμενικό.