slk 55
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 32
- Like
- 196
- Πόντοι
- 2.007
θελεις να παμε να τον αρχισουμε στις σφαλιαρες?
Ρε τον εκπαιδευτή
θελεις να παμε να τον αρχισουμε στις σφαλιαρες?
Ρε τον εκπαιδευτή
ποσο θελω να το γρασαρω
Και να του δώσουμε και 20Ε ?θελεις να παμε να τον αρχισουμε στις σφαλιαρες?
ε να μην του δωσουμε ενα χαρτζηλικι του παιδιου?Και να του δώσουμε και 20Ε ?
Τι ειμαι λεει?????????????μην ενοχλειτε τον κυριο αλεξιο........ειναι υπο την προστασια μου........................
Ποιος σε εμποδιζει?ΑΛΕΞ ...υπο την αιγίδα της marianne και εγω θέλωωωωωω
τυχερακιδεςΠοιος σε εμποδιζει?
Παρακαλω?τυχερακιδες
παιθενει το γυναικακι για παρτη σου και εσυ τιποτα.Παρακαλω?
σε παρακαλω εγω δεν εχω ασχοληθει μαζι σου,μην το κανεις ουτε και εσυ!!παιθενει το γυναικακι για παρτη σου και εσυ τιποτα.
....Εσυ εισαι ανεξαρτητη??σε παρακαλω εγω δεν εχω ασχοληθει μαζι σου,μην το κανεις ουτε και εσυ!!
μεγαλε slk μας ...πεθανεςςςςςςςςπ α ι θ ε νει το γυναικακι για παρτη σου και εσυ τιποτα.
χαβαλε κανουμε μεταξυ μας να πειραξουμε ο ενας τον αλλο.σε παρακαλω εγω δεν εχω ασχοληθει μαζι σου,μην το κανεις ουτε και εσυ!!
Πες της να προσέχει όταν μιλάει για προστασία για να μη βρεθεί κατηγορούμενη για το 351.Τι ειμαι λεει?????????????
Τελικά ειναι γεματο συναδελφους εδω μεσα.Πες της να προσέχει όταν μιλάει για προστασία για να μη βρεθεί κατηγορούμενη για το 351.
Που να βρούμε καλύτερα. Αφού σ' ενα μπουρδέλο δουλεύουμε. Ή καλύτερα να σερφάρω στο σαιτ του ΣΑΚΚΟΥΛΑ & Νομικής Βιβλιοθήκης. . Χίλιες φορές να ενημερωνόμαστε για μια καλή βίζιτα.Τελικά ειναι γεματο συναδελφους εδω μεσα.
Προσοχη μην αντί το μωρό στο ταραγουδήσει η εν λόγω κορμαρα.του γκουντ του μπι τρου....?