Επισκέπτης
ρε συναγωνιστές, εξηγηθείτε σας παρακαλώ.
Αλάργα=μακριά
ααααα...πολύ ενδιαφέρον !!! η άλλη ποια είναι μας είπε ??? μη βγει ΖΟΝΓΚ φοβάμαι..Haris — 10:31
kalimera
Alicia — 18:48
hello
Haris — 19:31
i want to meet you
Alicia — 19:35
why
Haris — 19:36
about your interests
Alicia — 19:37
60e an hour
Haris — 19:39
full programm includ extra ball ok?
Alicia — 19:43
what exra ball?
Haris — 19:44
second time
Alicia — 19:46
alright
Haris — 19:49
when you have free time?
Alicia — 19:50
when u want
Haris — 19:51
not today i have already to do something
Haris — 19:51
next two days
Alicia — 19:52
alright
Haris — 19:54
i want to ask you... is it possible to come two girls?
Alicia — 19:57
yes
Haris — 19:58
what is cost?
Alicia — 20:00
1
Alicia — 20:00
120e
Haris — 20:02
120 e two girls 1h full programm inc extra ball o.k
Alicia — 20:04
ok
Haris — 20:06
i keep in tuch baby... since very intresty to me..
Alicia — 20:07
alright lol
ισως σας βοηθησω με αυτο το ποστ
Q'est-ce que c'est....αλαργα
ρε φίλε είναι ιεροσυλία να ζητάς από τους γκουρού να αιτιολογήσουν...
Απολυτο δικιο εχεις αδελφε.Τόσον καιρό περιμέναμε να πέσουν οι τιμές κάτω από το κατοστάρικο. Ορίστε τώρα που έπεσαν τί καταλάβαμε;
ΟΥΤΕ ΜΙΑ από όλες αυτές των 100-, δεν είναι γαμεύσιμη! Τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα.
Και όχι δηλαδή πως όλες οι άνω των 100 είναι της προκοπής.
Ίσως να έχω καλομάθει από πιο παλιά ή να παραξένεψα από τα γεροντάματα, αλλά αν είναι να γαμήσω τέτοια μπάζα προτιμώ να πηδάω μόνο την γυναίκα μου, να την παίζω, ακόμα και να παραμείνω εγκρατής σαν Φραγκισκανός μοναχός.
Κατά τα άλλα συχεχίστε την παρέλαση υλικών οικοδομών...
Τόσον καιρό περιμέναμε να πέσουν οι τιμές κάτω από το κατοστάρικο. Ορίστε τώρα που έπεσαν τί καταλάβαμε;
ΟΥΤΕ ΜΙΑ από όλες αυτές των 100-, δεν είναι γαμεύσιμη! Τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα.
Και όχι δηλαδή πως όλες οι άνω των 100 είναι της προκοπής.
Ίσως να έχω καλομάθει από πιο παλιά ή να παραξένεψα από τα γεροντάματα, αλλά αν είναι να γαμήσω τέτοια μπάζα προτιμώ να πηδάω μόνο την γυναίκα μου, να την παίζω, ακόμα και να παραμείνω εγκρατής σαν Φραγκισκανός μοναχός.
Κατά τα άλλα συχεχίστε την παρέλαση υλικών οικοδομών...
Όλη μερα ρωτας ποια να γαμησεις και εφτασες στο τελος της αδειας σου ρωτωντας ακομα.παιδια βοηθειστε..που μπορω να βρω ευα22 αφοθ η ελενα βινη δεν μπορει...εσεις τι εχετε να μου προτεινετε????
Απολυτο δικιο εχεις αδελφε.
Οταν εγω ελεγα καποτε οτι ειναι αστειο να ζηταμε μειωση τιμων, γιατι αυτο αυτοματα θα φερει μειωση υπηρεσιων, και οτι το ζητουμενο ειναι απλως με τις ιδιες τιμες να υπαρχουν ποιοτικες υπηρεσιες, καποιοι με ελεγαν προμοτορα.
Αντε.
Μια χαρα. Σιτιτουρ με 80 ευρω, που να μην βλεπονται και να ζητανε εξτραδακια ακομη και για την αλλη στασης. Στουντιο με 20 ευρω, που θα παρελαυνουν τα πακια. Αντε παιδια, ολοι μαζι στον αγωνα για τη μειωση των τιμων.
Η λυση ειναι ΜΙΑ.
Τωρα ΑΥΞΗΣΗ των τιμων. Και ελευση γαμευσιμων κορασιδων. Και οποιος δεν μπορει, να μην γαμαει. Τελος.
εγω οπως ελεγα καποτε εισαι μεγαλος μαλακας..
ΜΕΙΩΣΗ ΤΙΜΩΝ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
οπου οι περισσοτεροι μπορουν
πως γινεται παντα να το βλεπεις απο την μερια της τανας?????
Οι περισσοτεροι να μην πανε με σιτιτουρ, δεν χρειαζεται.εγω οπως ελεγα καποτε εισαι μεγαλος μαλακας..
ΜΕΙΩΣΗ ΤΙΜΩΝ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
οπου οι περισσοτεροι μπορουν
πως γινεται παντα να το βλεπεις απο την μερια της τανας?????
Οι περισσοτεροι να μην πανε με σιτιτουρ, δεν χρειαζεται.
Ωριστε η μειωση τιμων,με ενα 50αρικο ενα στα γρηγορα με προφυλακτικο με extra ολα τα αλλα,69,cim,anal κ.λ.π. δηλαδη 150 η ωρα φουλ.Νεα κολπα ανακαλυψανε,σε λιγο θα λενε μονο 10 ευρω και θα εννοουν να στον πιασουνε μονο!!......