Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Σου αρεσουν οι καυλιαρες γριές?Συναγωνιστες διαβασα τις κριτικες της Anastasia Ru και ενθουσιαστηκα και λογω της τιμης της.αξιζει οντως?
αν μπορει καποιος ας μου στειλει το τηλεφωνο της.
ναι γουσταρω τερμα μιλφακια!την εχεις παρει?Σου αρεσουν οι καυλιαρες γριές?![]()
![]()
Ενας γνωστος μου την ειχε παρει, αλλά μου ειπε οτι οι 50αρες καθαριστριες του χοτελ ηταν πολυ πιο ομορφες μπροστα της :oναι γουσταρω τερμα μιλφακια!την εχεις παρει?
150 μου ειπε και εμενα χωρις πρωκτικο. εχει πλακα φυσικα.150 ζήτησε προ δύο ημερών. Γλυφάδα.
Φιλε μου αν και δεν σε γνωριζω θα διαφωνησω μαζι σου .....Επειδή λοιπόν κανείς δεν μπορεί να είναι αντικειμενικός ... ο λαός το λέει "γούστα είναι αυτά" ... ας μη γράφει κανείς κριτικές κι ας το κλείσουμε το ρημάδι το φόρουμ και το σάιτ ...
![]()
εστειλα μηνυμα καμμια απαντηση.
συναδελφε μηπως ξερουμε προγραμα?και σε τιμες παιζει?θενκς!!!!![]()
Παρα πολυ σωστοςΟ καθένας γράφει σύμφωνα με τις προτεραιότητες και τα γούστα του. Αν τα χει εκφράσει άμεσα ακόμη καλύτερα. Αν όχι, μετά από 1-2 περιπτώσεις που κάποιος εμπιστεύεται μια κριτική και τρώει φόλα καταλαβαίνει ότι (στην καλύτερη περίπτωση) τα γούστα δεν ταιριάζουν οπότε όσα αστέρια και νάχει ο άλλος ΔΕΝ ακολουθεί ο νέος.
Στην πορεία βρίσκεις 2-3 που ταιριάζουν τα γούστα σου και μοιράζεσαι το ρίσκο της εξερεύνησης.
Ρίσκο 0 και απόδοση 100% δεν παίζει. Βρίσκω (προφανώς δοκιμάζοντας και τρώγοντας φόλες) μερικούς που ταιριάζουν τα γούστα μου και μοιράζομαστε τα κασκαντεριλίκια παίζει και είναι και η λογική του forum.
150 μου ειπε και εμενα χωρις πρωκτικο. εχει πλακα φυσικα.
Παρα πολυ σωστος
να σαι καλα ρε μαγκα100/ώρα. +20 το άνευ. Γραφείο είναι, αν παίρνει παζάρι δεν ξέρω.
να σαι καλα ρε μαγκα![]()
sorry ρε αρχοντα αλλα απο τις αφραγκιες εχω μεινει λιγο πισωΚαι εσύ. Μήπως ξέρεις τίποτε καλό για σήμερα?![]()
Αλλο ενα 50αρικο αλλα πιπινι ομως.........μην την παρετε σημερα, ειναι φουλ.Ε ρε φτωχιες...........
sorry ρε αρχοντα αλλα απο τις αφραγκιες εχω μεινει λιγο πισω![]()