Όπως στην άποψη πως το γραφείο του Παπάρη, με τα 450άρια την ώρα και την αγενή φρασεολογία στις καταχωρήσεις των κοριτσιών του, είναι αξιοπρόσεκτη περίπτωση;!
Να ξαναορίσω το πλαίσιο που θεωρώ αξιοπρόσεκτη περίπτωση το γραφείο του Αρη γιατί η παραπάνω αναφορά ίσως δημιουργήσει λανθασμένες ενυτπώσεις: Ο Παπάρης είναι ένας
απαράδεκτος τύπος που όπου βρεί χτυπάει τις τιμές
και κοροιδεύει και παραπλανά στέλνοντας mail με φωτό απο κοπέλλες που έχει κατεβάσει από το internet χωρίς οι ίδιες να γνωρίζουν κάτι κ.λ.π. ΑΛΛΑ (ίσως επειδή είναι τόσο λαμόγιο? ) καταφέρνει και ξετρυπώνει επιπόλαιες Ελληνίδες που για οποιοδήποτε λόγο επιλέγουν να εκπορνευτούν χωρίς εκβιασμούς και πίεση.
Επειδή είναι τόσο απαράδεκτο λαμόγιο, δε μπορεί να κρατήσει τις κοπέλλες. Ετσι τον περασμένο χρόνο 2 πολύ αξιόλογες πέρασαν από τα χέρια του για ένα 2μηνο. Τις πλήρωσα στον Αρη όσο χρειαζόταν για να τις γνωρίσω. Η μία συνελήφθη λόγω ΑΠΥΘΜΕΝΗΣ βλακείας. Τη γνωριμία της άλλης τη χάρηκα όταν ανεξαρτητοποιήθηκε και έκανε το δικό της κύκλο αφού πρώτα γνώρισε μερικούς ανθρώπους και μετά επέλεξε με ποιούς θα συνέχιζε μέχρι που σταμάτησε.
ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ θεωρώ ότι αξίζει κάποιος να παρακολουθεί τι κάνει ο Παπάρης. Προφανώς συμμερίζομαι ότι οι τιμές του είναι απαράδεκτες, η φρασεολογία και η συμπεριφορά του σιχαμένες κ.λ.π. ΑΛΛΑ αν μία φορά το εξάμηνο παρουσιάζει κάτι αξιόλογο που νομοτελειακά ΔΕΝ θα μπορέσει να κρατήσει, θεωρώ ότι αξίζει να δοκιμάσω για να το γνωρίζω όταν έρθει η ώρα. Δηλαδή ως μία πηγή προέλευσης ανεξάρτητων
τελικά cg όπως μπορεί να είναι οι αγγελίες κ.λ.π.
Παρεπιπτόντως δεν έχω καμμία πρόθεση να κρατήσω κάτι για μένα (εκτός από την περίπτωση που μου έχει πεί κάποια ότι
προς το παρόν ΔΕ θέλει να κάνει ραντεβού με άλλον και σε αυτή την περίπτωση δεν έχει νόημα η ενημέρωση) και στις προηγούμενες περιπτώσεις όσοι έχουν επαφή μαζί μου το έχουν δει αυτό στην πράξη. Μάλιστα τάχω ακούσει γιατί ενημερώνω όποιον ρωτάει με pm (δεδομένου ότι έχει κάνει κάποια διαδρομή στο site και δε θεωρώ ότι είναι επικίνδυνο). Ακόμη και τώρα 2-3 άνθρωποι που θέλουν να δοκιμάσουν Ελληνίδες part time cg -και όχι τύπισσες σαν αυτή που μιλάει για ελεύθερα πιασίματα και πισωκολλητό- ρωτούν και τους ενημερώνω για ότι έχω δοκιμάσει πρόσφατα.