huckleberry
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
απο που ειναι, Βιρμανια?
Το βρήκες, είσαι πανέξυπνος...
απο που ειναι, Βιρμανια?
Αν βάζει κάποιος όριο τα 100€ και βρίσκει Ελληνίδα κάτω από 25 εμφανίσιμη και με καλή συμμετοχή, να μου τη συστήσει και θα του συστήσω εγώ μία που παίρνει 150 και θα του πληρώσω εγω το 50άρικο της διαφοράς για τις πρώτες 5 φορές.Το ότι χρειάστηκαν 6 μήνες μάλλον δείχνει ότι δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο να βρείς φούλ service από Ελληνίδα με αυτές τις προδιαγραφές στα 100€. Στο μεταξύ εγώ έχω σταματήσει πρακτικά και εκείνη η κοπέλλα λειτουργεί σε πολύ κλειστό κύκλο περιστασιακά. Για να μη μένει υπόνοια ότι αποφεύγω το στοίχημα και επειδή δεν ενδιαφέρει τους άλλους η συζήτηση ας επικοινωνήσουμε αν θές με pm να βρούμε ένα κοινό γνωστό που εμπιστευόμαστε και που έχει δοκιμάσει αυτήν που έλεγα τότε για να δοκιμάσει αυτή που βρήκε και αν έχεις δίκιο πληρώνω το στοίχημα ;)
ξερουμε κατι για αυτο το μορο
Τώρα πλέον δε γνωρίζω καμία που να ικανοποιεί αυτές τις συνθήκες. Επιπλέον 6 μήνες μετά από το post μου του Απριλίου δεν ασχολούμαι πλέον, οπότε τουλάχιστον μεσοπρόθεσμα δε θα βρώ κάποια καινούργια ούτε για μένα ούτε για να συστήσω ούτε με ενδιαφέρουν πλέον οι συστάσεις γιατί για δικούς μου λόγους δε μπορώ πλέον να παίξω στο γήπεδο αυτό. Δε φταίω αν τότε 3 κοπέλλες που ήξερα 6 μήνες πριν ήταν διαθέσιμες και τώρα οι δύο σταμάτησαν και η μία δουλεύει σε πολύ κλειστό κύκλο με πολύ ακριβά ραντεβού οπότε και εγώ δεν έχω πρόσβαση πλέον. Αν θές τα 250 να συναντηθούμε να στα δώσω, αλλά δεν καταλαβαίνω τι αφορούν αυτά τους υπόλοιπους και γιατί σπαμάρουμε το thread.Αν βάζει κάποιος όριο τα 100€ και βρίσκει Ελληνίδα κάτω από 25 εμφανίσιμη και με καλή συμμετοχή, να μου τη συστήσει και θα του συστήσω εγώ μία που παίρνει 150 και θα του πληρώσω εγω το 50άρικο της διαφοράς για τις πρώτες 5 φορές.
Προφανώς βάζω το στοίχημα για να καταδείξω ότι ΔΕΝ υπάρχει Ελληνίδα με αυτές τις προδιαγραφές. Αν αποδειχθώ λάθος θα το παραδεχτώ και το σκάσω το 250άρι Wink- το στοιχημα ως ανωθεν δεν ειναι τα λεφτα λεφτα υπαρχουν!το στοιχημα ελεγε οτι θα συστησεις μια με 150 και θα πληρωσεις τη διαφορα για 5 φορες τωρα πως θα γινει αυτο?σκεψου και καποια λυση θα βρεις οσο αναφορα το θεμα του κοινου εμπιστου γνωστου δεν το συζητω εδω δεν μπορουμε να εχουμε εμπιστοσυνη στο πρωθυπουργο μας!θα εχουμε σε καποιον γνωστο-αγνωστο?οσο αναφορα την σειρα των συστασεων?ταυτοχρονα με πμ!!αυτα και τελος!!
]
Λέω νά τό κάνω τό κασκαντεριλίκι...
Γνωρίζει κανείς κάτι περισότερο ?
αστοχη φραση διαλεξες για να μας πεισειςΑν βάζει κάποιος όριο τα 100€ και βρίσκει Ελληνίδα κάτω από 25 εμφανίσιμη και με καλή συμμετοχή, να μου τη συστήσει και θα του συστήσω εγώ μία που παίρνει 150 και θα του πληρώσω εγω το 50άρικο της διαφοράς για τις πρώτες 5 φορές.
Προφανώς βάζω το στοίχημα για να καταδείξω ότι ΔΕΝ υπάρχει Ελληνίδα με αυτές τις προδιαγραφές. Αν αποδειχθώ λάθος θα το παραδεχτώ και το σκάσω το 250άρι Wink- το στοιχημα ως ανωθεν δεν ειναι τα λεφτα λεφτα υπαρχουν!το στοιχημα ελεγε οτι θα συστησεις μια με 150 και θα πληρωσεις τη διαφορα για 5 φορες τωρα πως θα γινει αυτο?σκεψου και καποια λυση θα βρεις οσο αναφορα το θεμα του κοινου εμπιστου γνωστου δεν το συζητω εδω δεν μπορουμε να εχουμε εμπιστοσυνη στο πρωθυπουργο μας!θα εχουμε σε καποιον γνωστο-αγνωστο?οσο αναφορα την σειρα των συστασεων?ταυτοχρονα με πμ!!αυτα και τελος!!
και γι αυτη εχω αποριες???
Μου ειπε οτι ειναι η κοπελα απο τις φωτο με 100 ευρω +εξτρα
ελευθερο +20
2η φορα +20
και τοτε μου ηρθε να ρωτησω για φιλι και 69 και cim
Η απανηση ειναι ολα +20 +20 +20
επισης να παω σε ξενοδοχειο να της δωσω τον αριθμο δωματιου η διευθυνση και υπομονη 40 λεπτα.
δηλαδη για 1 ωρα με υπηρεσιες των 150 απο τα γνωστα αυτοι θελουν 200+30 ξενοδοχειο
και αμφιβολο το αν θα ειναι η κοπελα η το αν θα ερθει στην ωρα της.
Και δεν βαζω ενα 20αρικο ακομα να τα δωσω σε ενα τουρακι στην τελικη.
Αδυνατησε...πριν 2-3 χρονια που την ειχα παρει ηταν λιγο.....πιο παχουλη..!Δες εδώ Έχει και κάποιες κριτικές που ίσως σε βοηθήσουν.
που σημαίνει γραφείο--εδώ είμαστε στο "Ανεξάρτητες call girls"-- και άρα...ΜΑΚΡΙΑΑΑ
Το "Ανεξαρτητοι Cameraman" που ειναι.........?????
καλως τον σπιλμπεργκ του φορουμ.παρών............
καλως τον σπιλμπεργκ του φορουμ.
θα το κανεις και
3D;;;;;
θα μου κανεις δωρο τα ειδικα γυαλια;μπορεί γιατί όχι...
το 99% των κοριτσιων εχει τηλεφωνο.Καλησπερα σας.Κανενα καλο call girl με τηλ.αριθμο υπαρχει ρε παιδια?ειμαι νεος στο site και δεν ξερω τα κολπα.Ευχαριστω