Παιδες καλησπερα....εχετε να μου προτεινεται κατι καλο και συναμα οικονομικο...ειμαι φοιτητης....ευχαριστω
ρε μεγαλε, αντε και γαμα τις συμφοιτητριες σου οπως εκανε ολος ο κοσμος. Φοιτητης και θες βιζιτες?
Όταν μεγαλωσεις δηλαδη τι θα γαμας?
Παιδες καλησπερα....εχετε να μου προτεινεται κατι καλο και συναμα οικονομικο...ειμαι φοιτητης....ευχαριστω
Ρε φιλε τι να κανω?περα απο το οτι γουσταρω βιζιτες εκει που ειμαι δεν εχει μουνακια αλλα σαυρακια...τωρα εχεις κατι να μου προτεινεις?
Οσον αφορα στα cg του σαιτ ξερω πανω κατω τι παιζει....(για τιμες μιλαω)...γιαυτο ρωτησα εδω πμας και υπαρχει κατι καλυτερο σε καλυτερη τιμη...αυτο θελω να μαθω
Έλεος βρε συναγωνιστή......! Χοντρές άμα θέλουμε, έχουμε και στο σπίτι μας!!!
Ζεστη το χειμωνα,σκια το καλοκαιρι !
ρε μεγαλε, αντε και γαμα τις συμφοιτητριες σου οπως εκανε ολος ο κοσμος. Φοιτητης και θες βιζιτες?
Όταν μεγαλωσεις δηλαδη τι θα γαμας?
Κάτι περισότερο γθ αυτήν ? Εχει κανείς δοκιμάσει ?
Σωστός ;)
Τις καθηγήτριες
Για τη χοντρουλα τιποτα?
Απο εμφανιση ειναι η κοπελα στις φοτο?ενας συναγωνιστης ειπε οτι ηρθε αλλη...Λυπών την συγκεκριμένη την έχω πάρει!
( Μεγάλη προσφορά τα 2 ψωλοχυματα στο 100αρικο)
Κοιτά πολύ καλό τσιμπούκι κ είναι πρόθυμη για παιχνίδια και καθόλου βιαστική.
Είναι Ρουμάνα μην περιμένεις να αναλύσετε και πολλά θέματα αλλά εντάξει μπορώ να πω ότι δεν το μετάνιωσα.
Ξέχασα να αναφέρω ότι έχει κ site [URL unfurl="true"]http://hotlarisa.blogspot.com/[/url]
Ειναι το μεγαλο μου αποθημενο.......αλλα 170 ρε γαμωτο
Λυπών την συγκεκριμένη την έχω πάρει!
( Μεγάλη προσφορά τα 2 ψωλοχυματα στο 100αρικο)
Κοιτά πολύ καλό τσιμπούκι κ είναι πρόθυμη για παιχνίδια και καθόλου βιαστική.
Είναι Ρουμάνα μην περιμένεις να αναλύσετε και πολλά θέματα αλλά εντάξει μπορώ να πω ότι δεν το μετάνιωσα.
Ξέχασα να αναφέρω ότι έχει κ site [URL unfurl="true"]http://hotlarisa.blogspot.com/[/url]
σορρυ παιδια αλλα μ αυτη ουτε αν με πληρωνε δεν πηγαινα....ειπαμε ρε αλλα μη γαμαμε και την αξιοπρεπεια μας.....!!!