Anathematismenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
γιατι γαμανε οι "πατρις-θρησκεια-οικογενεια"?
χαχαχαχα πες τα ρε on the road megale paixth
χαχαχαχα πες τα ρε on the road megale paixth
Και εσενα ποια ιεναι η ιδεολογια σου με το συμπαθειο αναθεματισμενε ??? Να κλεβεις βρακια ??? Γιατι υπαρχουν πολλα περιστατικα με κλεφτοκιλοτακιαδες...χαχαχαχαχαχα
Καλημερα σε ολους εδω μεσα...λοιπον επικοινωνησα με πμ μετον 7καλος7 και μου πε οτι καποια στιγμη του ειχα δωσει με πμ το τηλ καποιας κυριας και οχι να παρει στο ετσι αλλα να πει και ποιος το εδωσε( ονομα- επαγγελμα ) και τον εβρισε αν εχει γινει και σε αλλον συναγωνιστει εδω ας το πει γιατι εγω δεν προμοταρω καμια απλα αν η αλλη το κανει μαζι σου και μετα σου ζητησει μια χαρη και σου πει εγω αν μου στειλεις φιλο σου τοτε θα τον περιποιηθω και τελικα οχι δεν κανει αυτο αλλα τους τα χωνει πρεπει να ονομαστει η συγγεκριμενη..προσωπικα φιλε μου ζηταω δημοσια συγνωμη..αν θες πες μας και ποιο τεμαχιο ηταν να εχει την πρεπουσα αντιμετωπηση...
Εχεις τσακωθει με τις τελειες?
gianevan κατουρα και λιγο , το πολυ μπιμπλικι σε χει κανει να χασεις το φως σουΥποτίθεται οι μεγαλοκαπιτάλες, μεγαλογιατροί, μεγαλοδικηγόροι, οι τοκιστές σουλατσαδόροι εισοδηματίες και λοιποί (μεσαιο)μεγαλοπλούσιοι.
Δεν είχα βέβαια καμία αμφιβολία πως η πλειοψηφία των αναρχικών συγκαταλέγεται οικονομικά στην τελευταία απο τις παραπάνω κατηγορίες.
Άμα δεν βρίσκεται κάνει και μια "κοινωνική απαλλοτρίωση" (=ληστεία σε σούπερ μάρκετ ή τράπεζα) και βρίσκει να χαλάει στις πουτάνες!!
Ναι αλλα προσπαθώ να την πιασω απο τοτε που εμφανίστηκε που δεν ξέραμε καν τι ρολο βαραει και απο τιμές.Οχι δεν την παίρνω απο αποκρυψη αλλα ειτε απο το κινητο ειτε απο σταθερο κανονικο 210. Τι να πω δεν ξερω απλα ελπίζω να μην το κάψουμε και αυτοΕεεεεμ!! Απόκ μου φίλε μου καλέ!! Έτσι είναι η κατάσταση όταν παίζει 70άρι!
Μαγκες βαλτε καποιος το site της Αlexias γιατι εχω 10+ PM που ζητανε επαφη και εγω δεν ξερω που τα εχω !!!
Thanks !!!
gianevan κατουρα και λιγο , το πολυ μπιμπλικι σε χει κανει να χασεις το φως σου
8 κλεινουν.Mε αποστόμωσες με την ευφράδεια και τον πλούτο των ιδεών σου! Φαίνεται η καλλιέργεια και το επίπεδο του ατόμου...
Προφανώς δεν είσαι από τους εισοδηματίες τοκιστές σουλατσαδόρους, διότι αυτοί έχουν πάει στο Κολλέγιο και πέντε κολυβογράμματα τα ξέρουν.
Οπότε, και επειδή σήμερα οι τράπεζες είναι κλειστές, για "κοινωνική απαλλοτρίωση" βιάσου μέχρι τις 6 που κλείνουν τα σούπερ μάρκετ. Μετά θα ξεπέσεις σε κανένα περίπτερο και δεν θα βρεις ούτε 70...