Anathematismenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
παικτες εχει δοκιμασει κανεις;;;
μιλησα...100 την ωρα.....κωλο δεν δινει...
παει μονο γλυφαδα αυστηρα...
Μονο κατι αποφυλακισμενοι!
παικτες εχει δοκιμασει κανεις;;;
Μονο κατι αποφυλακισμενοι!
Στις εκπτωσεις την πετυχες. Αλλοι εσκασαν 150παικτες εχει δοκιμασει κανεις;;;
Στις εκπτωσεις την πετυχες. Αλλοι εσκασαν 150
Eδω θα μαθεις. ειναι η συζητησει με την γυναικαραειπαν τιποτα αυτοι που τασκασαν;;;
Eδω θα μαθεις. ειναι η συζητησει με την γυναικαρα
Αφού κανένας δεν ενδιαφέρεται για κάτω των 25 με ωραίο κορμί γιατί είναι από 150€ και πάνω αποφάσισα και γώ να το γυρίσω στις υπέρβαρες 50άρες για να μπορώ να συμμετέχω στις συζητήσεις
Μπορεί να μη μπορώ να τις πηδήξω και να το δίνω τζάμπα το 80άρι αλλά θα είμαι "in"
Καλησπερα στην παρέα
αν γνωρίζει κάποιος κάτι για αυτό ας ενημερώσει
Googleρισα το τηλ και είναι καθαρό
επισης οι φωτος καθαρες κατα tineye
και για τον φιλο τραμουντανα να και μια απο αυτες που του αρεσουν!100ε αυτη!ρε σύ αφού δεν είναι στο target group σου ;)
και για τον φιλο τραμουντανα να και μια απο αυτες που του αρεσουν!100ε αυτη!
Εγω κυριοι πηρα τη κυρια με 100 ευρακια τα παντα εκτος απο πισω πορτα.30αρα λεει,νομιζω ειναι λιγο παραπανω αλλα με τη κορμαρα που εχει διολου με νοιακσε.το βυζι ελαφρα πεσμενο αλλα κ παλι καλο για την ηλικια.μπαλετο χρονια και ανοιγματα σουπερ!προσωπο επισης ακετα καλο!
η Άντζελα είναι αυτή???και για τον φιλο τραμουντανα να και μια απο αυτες που του αρεσουν!100ε αυτη!
Εγω κυριοι πηρα τη κυρια με 100 ευρακια τα παντα εκτος απο πισω πορτα.30αρα λεει,νομιζω ειναι λιγο παραπανω αλλα με τη κορμαρα που εχει διολου με νοιακσε.το βυζι ελαφρα πεσμενο αλλα κ παλι καλο για την ηλικια.μπαλετο χρονια και ανοιγματα σουπερ!προσωπο επισης ακετα καλο!
βουλα μενει,προτιμα σαφως τα νοτια.το πολυ μεχρι καλλιμαρμαρο μου ειπε να παει...