Θα της λεγανε τιποτα μαλακιες στην αρχη και θα ξενερωσε/μετανιωσε.. η θα μετανιωσε στο καπακι.. αλλα κυρα μου, τι βαζεις αγγελιες φωτο και μετα μας φτυνεις..
λεβεντες...ταξτε μου...ταξτε μου....
ΕΥΡΗΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Θα της λεγανε τιποτα μαλακιες στην αρχη και θα ξενερωσε/μετανιωσε.. η θα μετανιωσε στο καπακι.. αλλα κυρα μου, τι βαζεις αγγελιες φωτο και μετα μας φτυνεις..
ασε τα ταματα και μιλα θα φερω βραστα αυγαλεβεντες...ταξτε μου...ταξτε μου....
Μιλα ... βρώμικα boy.....
βουλγαρα , 22-23 υποτιθεται μιλαει ελληνικα (δεν μιλησα μαζι της το σηκωσε η πατρονα)
κλασικο γραφειο εφημεριδας 100 +20+20 ...εικοσαρικα να χετε..
την τσιμπησα απο αλλο τηλ. οχι απο αυτο που παιρνουμε ολοι...απο χθες..
φοβαμαι μην ειναι μουσαντενια..και ερθει η βρωμιαρα η αλβανη και εχω πλερωσει και το χοτελ....το εχω παθει καμποσες φορες...
οποιος θελει να παρει το ρισκο...στο πμ για το τηλ
Είναι κρίμα λοιπόν κατά τη γνώμη μου να την κοροιδεύουμε... και το λέω εγώ που έκραξα στο παρλεθόν περισσότερο από όλους αυτό το νταβατζιλίκι χειρίστις ποιότητα που γινόταν εδώ.
φιλε ο δικαιος τα χει φτιαξει με τη μαγια και λεει ό,τι του λεει αυτη..Συμφωνώ, δεν βρίσκω το λόγο να χλευάζουμε ό,τι δεν γουστάρουμε. Στο φινάλε-φινάλε δεν πάει κανείς μαζί της (και με οποιανδήποτε άλλη) με το ζόρι. Ας αφήσουμε τα σχόλια κατά μέρος και ας επικεντρωθούμε σε αυτές που γουστάρουμε.
φιλε ο δικαιος τα χει φτιαξει με τη μαγια και λεει ό,τι του λεει αυτη..
φιλε ο δικαιος τα χει φτιαξει με τη μαγια και λεει ό,τι του λεει αυτη..
φιλε coral τον βλεπεις ????Σκάσε ρε μην τα αποκαλύπτεις όλα! Αχαχαχαχαχαχαχαχ!!! Δεν είμαι ο τύπος της.. έχω γυμνασμένους κοιλιακούς και μου ριξε χυλόπιτα!
Υ.Γ όποτε μιλάς με αναγκάζεις να σπαμμάρω ρε!!! δεν με αφήνεις να είμαι εντός θέματος ποτε!?!!??! Θα φτάσω και γώ τα τετρακόσιες χιλιάδες ποστ στο τέλος έτσι όπως με πριζώνεις! ααχαχαχαχαχαχαχα
στειλε πμ να σου πωκαλε μα ποια ειναι η μαγια?