master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
οτι οποιος τα δωσει ειναι μαλακας.καλησπερα παιδια
300 ευρω την ωρα για μια Call girl....
τι νομιζετε?
οτι οποιος τα δωσει ειναι μαλακας.καλησπερα παιδια
τι νομιζετε?
οτι οποιος τα δωσει ειναι μαλακας.
100+20+20+..... Επισης το στυλακι της στο τηλεφωνο ηταν λιγο της ξεπετας......Τωρα το ανακαλυψα και το παραθετω.
Καταλαβα..100+20+20+.....
Ανακαλω τοτεφίλε ευχαριστώ , αν ήξερες πόσες φορές ξελάσπωσα συναγωνιστές από το να χάνουν το χρόνο τους να ψάχνουν αμέτρητες σελίδες πίσω μάλλον δεν θα μου έκανες την παρατήρηση ;)
καλησπερα παιδια
τι νομιζετε?
Μην γίνεσαι κακός ρε!!!
Πάρε το παιδί μαζί σου στο καφέ να γνωρίσει την Ρεβέκα!!!
.....και που τις βρικει κανεις αυτες ρε παιδια?
οπως το δει κανεις....Estella "close circle" πλέον... Ατύχησες...
οπως το δει κανεις....
πολύ καλό φαινεται.....................θα ειναι αραγεΆντε να κάνω και εγώ μια φορά το κλασσικό post:
www.adoos.gr/post/20565081/inbspiiexcliiiiicurreniii_iiiicurreniii_]http://www.adoos.gr/post/20565081/inbspiiexcliiiiicurreniii_iiiicurreniii_[/url]
Ξέρουμε κάτι για αυτή τη Ντιάνα?
Τηλ. δεν έχω πάρει ακόμα λόγω του πρωινού της ώρας, το τηλ. googlάροντας βγάζει μόνο αυτή, ενώ και το Tineye δεν βγάζει fake τις φωτό της.
Εγώ δεν θυμάμαι να έχει ξαναναφερθεί...
ρε παιχτες αυτη ποια ειναι??
τωρα την πηρα πρεφα!
Ανήκει στο γραφείο της Ιζαμπέλας... Παραπάνω δεν ξέρω πληροφορίες. Δεν έχω πάρει...
www.izabellaonline.com/index.php?option=com_content&view=article&id=100&Itemid=407]http://www.izabellaonline.com/index.php?option=com_content&view=article&id=100&Itemid=407[/url]
Επειδή προφανώς δεν έχεις διαβάσει παλαιότερα post στο forum, πριν ανεβάσεις μια αγγελία - όπως πολύ καλά έκανες - ζητώντας πληροφορίες, κάνε ένα κόπο να googlάρεις το τηλέφωνο.
Στο προκείμενο τώρα, θα διαπιστώσεις ότι κάποια από αυτά τα τηλέφωνα υπάρχουν σε πολλές αγγελίες και συνήθως είναι των γνωστών γραφείων που χρεώνουν 80 ή 100 + 20 ελεύθερο στοματικό + 20 η δεύτερη φορά + ... + ...
Αν θέλεις να πληρώσεις 170 ευρώ, μαζί με το ξενοδοχείο, για κάποια που μπορείς να βρεις σε μπουρδέλο στη Φυλής, με γειά σου και χαρά σου. Αλλιώς, δίνεις κάτι παραπάνω και παίρνεις ένα citytour.
Αυτά σαν γενικές διαπιστώσεις...