Μολις γύρισα απο την κόλαση (το κέντρο εννοω, πως την παλευετε?) κ γράφω τα χθεσινα χαιρια μας.
Λοιπόν, συναγωνιστες ο φιλος τελικά το "εβαλε το γκολακι του".
Εγω επεμενα να παρει την Ανδριάννα
που ειναι νεα αφιξη (μεταξυ μας την ζαχαρωνω και μαλλον θα την τιμησω συντομα) το μονο που με φοβιζει ειναι οτι ανηκει
μαλλον στο ιδιο γραφειο με την Ναταλία
που εμενα τουλαχιστον με εστησε.), εκεινος ομως διαλεξε την Μελανι
Εμεινε, λεει , πολυ ευχαριστημενος. Καλη συμπεριφορά, καλά Ελληνικά και καλη απο μεριας της διαθεση ( θα ειχε κεφια, ειπα απο μεσα μου τώρα με την χρεοκωπια μας
).
Δεν ξερω αν ο φιλος μου ειναι λιγο διστακτικος ή αυτή εξυπνη επαγγελματιας, αλλά πηρε
όλες τις πρωτοβουλιες πανω της. Του την επεσε εν'ολιγοις κ προθυμοποιηθηκε να κανει τα πάντα.
Τον ειδε αβγαλτο κ νομιζε οτι θα τον πιασει κοροιδο, αλλά τελικα το πατριωτακι μου την εκανε
να "αλλάξει εθνικότητα"
. Προς το τέλος η πιτσιρίκα κουραστηκε λίγο (σπάστηκα οταν το ακουσα >
>
) αλλά
επανόρθωσε όταν δεχτηκε χωρις ξινιλες κ κομπλεξικά δυνατη πίπα κ τελειωμα(δευτερης φοράς)στο προσωπο. Σε γενικες γραμμες
μου ειπε οτι δεν παιζει παραπλάνηση στο θεμα φωτο κ οτι αμα δειξεις οτι ασχολεισαι λιγο μαζι της στο ανταποδιδει διπλά.
Μειονεκτήματα τώρα : 1) Μικρό βυζι. 1-2 νουμ. δυσκολα.Οποτε για ισπανικες κλπ δυσκολο.
2)Μικρη καθυστερηση στην αφιξη της 10-15 λεπτα. Λογω κινησης ειπε η ιδια ( Το ραντεβου στον Πριαμο,
εγω τον πηγα τον μ..... και το κακο ειναι τον περιμενα μετα σε ενα κοντινο καφε κ αργησε)
3) Τα εξτρα με 2η,ξεσκούφωτο και τελειωματα 50 Ευρω. ( πισω πορτα αν κ αυτη το επεδιωξε δεν εγινε).
Αυτα. Τωρα κατα ποσο ειναι αντικειμενικη η κριτικη απο ατομο που δεν εχει ιδιαιτερη εμπειρια δεν ξερω,
για αυτο κ δεν την γραφω στην καρτελα της, αφου δεν εχω αποψη απο μονος μου δεν ξερω αν μπορει να
συνυπολογιστει σαν κριτικη. Αν δοκιμασω κ γω θα σας πω.
Παντως καταληκτικά, ηταν μια καλη εμπειρια για το φιλαρακι μου που η αληθεια ειναι οτι δεν ειχε πολλες απαιτησεις ουτε μεγαλη
εμεπιρια απο cg για να εχει μετρο συγκρισης. Θα δειξει.