giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
καύλα το μιλφ ;)
Ποιος είσαι ; Ο ΚΑΛΟΥΣΗΣ!!!
Sneak preview της Renia D εδώ....
Δεν το ξέρω το ταττού
Απλά δεν την έχω πάρει και δεν την αναγνώρισα!!!
ποσο παει η ρενια?
που βρισκουμε contact details?
δεν θα πολυευχαριστηθεις τυπεποσο παει η ρενια?
που βρισκουμε contact details?
Επειδή πλησιάζει η μέρα επιστροφής μου στην Ελλάδα είπα να κάνω την ψαχτική μου...Είδα την ψωτό και σάλταρα.."ωραία λέω κοντά στο σπίτι μου μια χαρά" μετά είδα ότι έχει 11 νούμερα τηλ και ξενερωσα.
Επειδή πλησιάζει η μέρα επιστροφής μου στην Ελλάδα είπα να κάνω την ψαχτική μου...Είδα την ψωτό και σάλταρα.."ωραία λέω κοντά στο σπίτι μου μια χαρά" μετά είδα ότι έχει 11 νούμερα τηλ και ξενερωσα.
Πάντως πολλές αγκελίες στου Αμπελογκάρντενς. Ή είναι μούφα ή κάτι νοικοκυρούλες τώρα που έχει φτάσει το παλούκι στο λαρύγγι το γύρισαν στο αλλιώς....
Ρώτα αυτούς που έχουν πάρει ;)
Ποιος είσαι ; Ο ΚΑΛΟΥΣΗΣ!!!
Ποιος είναι ο Καλούσης???
[/quote Ο γνωστός δικαστής που μετρούσε τα call-girls με μεζούρα κ αν ήταν κάτω από 1,80 τις έδιωχνε.Ε ρε βίτσια....
Δεν το ξέρω το ταττού
Λέγε μ@@@@@ιες εσύ να φουλάρουμε PM
Παίχτες είπαμε , ο φίλος μου το ΠΑΟΚΙ για Renia D
Y.Γ Θα με σκίσει στο τελος
Θα το μάθεις...που θα πάει?
Αχ, αυτός ο κώλος...
Που μπαίνεις μέσα όλος...
ΩΡΑΙΟΣ!!!!!!!!Ο χρήστης "ΠΑΟΚΙ" απουσιάζει... ΜΗΝ αφήσετε το μήνυμα σας μετά το χαρακτηριστικό ήχο...
Υ.Γ. : Και επειδή με έχουν λιώσει, όποιος ενδιαφέρεται για Ρένια, επειδή μάλλον δεν έχει ανακαλύψει ακόμα το search, ας πάει εδώ και καλό διάβασμα... Δεν έχει νόημα να ξαναλέμε τα ίδια έτσι?
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=64847.msg2754341#msg2754341]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=64847.msg2754341#msg2754341[/url]
ΩΡΑΙΟΣ!!!!!!!!
την εκανα add και περιμενω να χτυπησω