Ειναι παντως, τουμπανο το μικρο, ειναι και υγρο !!!To Nαταλακι ξεχνατο ειναι μουφα
Αν προσφερει και με 100, φαινεται καλο πακετο !!!
Ειναι παντως, τουμπανο το μικρο, ειναι και υγρο !!!To Nαταλακι ξεχνατο ειναι μουφα
Δεν υπαρχει Ναταλακι λεμε.....αλλη θα σου ερθειΕιναι παντως, τουμπανο το μικρο, ειναι και υγρο !!!
Αν προσφερει και με 100, φαινεται καλο πακετο !!!
Γι'αυτο το ξυνω και δεν κατεβαζει, καμια ιδεα !!!Δεν υπαρχει Ναταλακι λεμε.....αλλη θα σου ερθει
Γι'αυτο το ξυνω και δεν κατεβαζει, καμια ιδεα !!!
Ευτυχως ουτε ψειρες !!!
εχεις πμ γ αυτο π ψαχνεις..Τώρα όσον αφορά την Έλενα-Βιβή, δεν ξέρω πως συμπεριφέρθηκε και αυτό σίγουρα ξίνισε πολλούς. Αλλά εγώ συμφωνώ με το γιατρό. Μπορεί στην εμφάνιση να μην είναι το TOP, αλλά το γαμήσι που κάνει εμένα με υπερκαλύπτει. Αχ, αυτός ο κώλος...
Όσον αφορά τα PM που μου στάλθηκαν και έμειναν αναπάντητα, θα στείλω απαντήσεις αύριο.
Υ.Γ. : Για 10000000φορά. ΔΕΝ έχω το τηλ. της Εστέλλας. Και εγώ το ψάχνω. Επομένως πμ που ρωτούν αυτό θα αγνοηθούν..
Καλό σας βράδυ. Πάω να ετοιμαστώ...
Το πανω κατεβαζει ιδεες και ψειρες !!!Ελπίζω να ξύνεις το σωστό κεφάλι......
Οταν την παρεις, ενημερωσε και εμας !!! ;)ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ
ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ Η ΑΓΓΕΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΗΡΑ ΤΗΛ.ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΝΑΤΑΛΙ ΘΕΛΕΙ 100 ΕΥΡΟ ΜΙΑ ΕΚΤΟΝΩΣΗ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΝΑΤΑΛΑΚΙ 2,3,4 ΦΟΡΕΣ ΜΕ 100 ΕΥΡΟ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΝΑΤΑΛΙ ΤΟΡΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΩ .ΠΑΝΤΩΣ Η ΝΑΤΑΛΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΣΤΕΡΙ ΣΤΙΣ ΦΟΤΟ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕΗ Ναταλί.....!!!
www.adoos.gr/post/20253128/sexynatali]http://www.adoos.gr/post/20253128/sexynatali[/url]
και το Ναταλάκι.....!!!
www.adoos.gr/post/20253437/icurreniiquest_ifrac34ishyii_ifrac14imicro]http://www.adoos.gr/post/20253437/icurreniiquest_ifrac34ishyii_ifrac14imicro[/url]
Αν και μιλφάκιας πρέπει να ομολογήσω πως το μικρό είναι "θάνατος"
Το πιο πιθανό είναι να είναι και τα δύο μούφα, αλλά εμένα μου έφτιαξαν τη μέρα!!!
Καλημέρα σας Κύριοι.
ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ Η ΑΓΓΕΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΗΡΑ ΤΗΛ.ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΝΑΤΑΛΙ ΘΕΛΕΙ 100 ΕΥΡΟ ΜΙΑ ΕΚΤΟΝΩΣΗ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΝΑΤΑΛΑΚΙ 2,3,4 ΦΟΡΕΣ ΜΕ 100 ΕΥΡΟ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΝΑΤΑΛΙ ΤΟΡΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΩ .ΠΑΝΤΩΣ Η ΝΑΤΑΛΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΣΤΕΡΙ ΣΤΙΣ ΦΟΤΟ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ
ΕΝΩ ΤΗΣ ΝΑΤΑΛΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΚοι φωτό από το Ναταλάκι είναι μούφα...
ΕΝΩ ΤΗΣ ΝΑΤΑΛΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΚ
οι φωτό από το Ναταλάκι είναι μούφα...
ποσα ξερεις εσυ...
Καλω αλλα δε το σηκωνει ενταξει ειναι και 6 το πρωι αλλα γιατι εχω την εντυπωση οτι ειναι μουφα οι αγγελιες.Αν ειναι αληθινες δεν πρεπει να ειναι ελληνιδα καλημερα!!