Λυπάμαι εαν σας δυσσαρεστήσω αλλά το τηλεφωνο της nancy που υποδείξατε στον συναθλητή mail123 τελειώνει σε 056 βλ.-> Υποβλήθηκε: Πέμπτη, 05 Μάιος, 2011 20:20
αυτό εδώ προφανώς είναι κάτι άλλο
Δεν είναι ούτε η άλλη nancy των +20...( )
Λυπάμαι εαν σας δυσσαρεστήσω αλλά το τηλεφωνο της nancy που υποδείξατε στον συναθλητή mail123 τελειώνει σε 056 βλ.-> Υποβλήθηκε: Πέμπτη, 05 Μάιος, 2011 20:20
αυτό εδώ προφανώς είναι κάτι άλλο
Δεν είναι ούτε η άλλη nancy των +20...( )
μεγαλη απατη η συγκεκριμενηΑμα θες να χορτασεις βυζια παρε αυτη θα χορτασεις βυζομπαλο και κωλαρα
Εδώ η καινούρια η ΕΛΛΗΝΟγερμανίδα μου φένεται(αν δε με απατούν τα μάτια μου) ότι είναι ΑΒΥΖΗ ...
αν ισχύει κάτι τέτοιο,για εμένα που είμαι λάτρης του γυναικείου στήθους,πέρνει μαύρο από εμένα
εγώ απλά googlαρα το τηλέφωνο, στα αποτελέσματα θα δεις, όχι στην αρχή, λίγο πιο κάτω, ότι αναφέρεται στη Νάνσυ, με την ίδια μάλιστα τιμή, τα 80 ευρώ.
Τώρα αν είναι κάποια διαφορετική, ας δώσει κάποιος πληροφορίες.
Πάντως αν παρατηρήσεις και το βυζί είναι ίδιο
Νικολετα ρωμανου και δεν ειναι καθολου μουφα...!
Την αληθεια γραφω !!!
;)
Τελικά θα συγκεντρωθεί η ομάδα?
Μια κριτική που διάβασα για την Ιζαβελλα 30 μπρεί κανείς να μου πει σε ποιο site θα την βρω ;μπαίνεις το βράδυ και κάνεις.....ανασκόπηση της ημέρας?
Μια κριτική που διάβασα για την Ιζαβελλα 30 μπρεί κανείς να μου πει σε ποιο site θα την βρω ;
Μια κριτική που διάβασα για την Ιζαβελλα 30 μπρεί κανείς να μου πει σε ποιο site θα την βρω ;
Ευχαριστώ παίδες.......άμεση ανταπόκριση.....!!!!!!!
μην πας φίλε....μάπα το καρπούζι
Μουναρος!! την γνωριζουμε?
κανει και ντουο
Επειδη την δοκιμασα ειναι εντελως περιεργο αυτο που γραφεις. τι δεν σου αρεσε και ειναι μαπα?
η βουλγάρα η μελαχροινή είναι από κάτω στο ντούο.....το ίδιο γραφείο,της Δανάης
αυτη εννοεις και γιατι δεν δειχνει προσωπο? ντρεπεται που κανει ντουο φαινετε ενω στην αλλη αγγελια που ειναι μονη της δεν κρυβεται. η ξανθια που ειναι η καλυτερη εκ των δυο ειναι νεα στο χωρο ? φαινετε μουναρος