giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
γκομενα με 4 στηθη ρε μεγαλε?αγελαδα ειναι?
καλό master ;)
γκομενα με 4 στηθη ρε μεγαλε?αγελαδα ειναι?
αυτος που εχει ραντεβου με την ελενα 969......749) 5 μμ στη γλυφαδα θα κανει το κοπο αν βλεπει να γραψει μια κριτική?
ο κάτοχος του αυτοκινήτου μάρκας Νισσάν Τσέρυ με πινακίδα ΥΥΗ 3567,παρακαλείται να το μετακινήσει κάτω από το Λακόμπα γιατί ενοχλεί
Τελικα γυρισε !!!Παίχτη νομίζω οτι λείπει ;)
Παιδες για ενα γρηγορο και οικονομικο αδειασμα τι λετε για το πρακτορειο και την κοπελιά???
ΥΓ: η Jessica απο το ιδιο γραφειο σαν να μου αντροφερνει, να το πω πιο κομψα!
Σόρυ φίλε αλλά σε αυτά τα χρήματα διακιολογείται να πάρεις μόνο αν έχεις obsession με τη γκόμενα και στ' αρχίδια σου τα λεφτά.
Αλλιώς ξεκίνα από την παρέα της Εβίτας ή ρώτα για καμμία ανεξάρτητη VFM κάποιον που να σε εμπιστεύεται.
Aν αντροφερνει η Jessica Παιχτη τοτε μην πας στην αλλη καλυτερα !!! ;)
τιμές? όχι και να μας δειρει και να μην γαμησουμε και από πάνω
η ιδια ειναι? εμφανισιακα πως ειναι? 179 υψος γραφει ασχολειται με το βολει?
Δεν πρεπει να ειναι αυτη.
γιατί ρε κλέβεις το.....πουλί του τρεζ?
Τώρα αν σε ρωτήσω απο που το ξέρεις θα γίνω κακός ? :o
Ρενια Δουκα πουχε δωσει info ενας παιχτης απο δω μεσα πηρε κανεις? Μιλαμε και μου λεει σε 10 μερες..
Θέλεις και άλλες ινφο?
200 η ωρα ολα μεσα.. Δεν φαινονται ασχημα
pe paidia jerete kati gia mia antzela stin plateia viktorias me 4 stithos kai mia fili tis paxouloula pou kanoun mazi partouza kai stoixizei 80 eyro.ajizei i mapa perimeno ta fota sas
αν εβαζες καποιο λινκ για το ποιες λες ισως να ξερει καποιος αλλα ετσι στα τυφλα χλωμο το βλεπω
======
τα έχουμε πει παλιοτερα-- απο ρεπορτ φιλου - ειναι σε δρομο αριστερα απο την 3 Σεπτ. μετα την Βικτώρια-
μακρυα- = δυο γηραλεες ματουρ- υπέρβαρες , με τα λιπη να ξεχειλιζουν, Η Αντζελα καπως ανεκτη- η δευτερη δεν βλέπεται με τιποτα. Υπηρεσίες επίσης μουφα και απατεωνιά ...
======
ΥΓ
Αυτην την ασεμνη φωτογραφία γιατι την επαναλαμβανετε και μας θυμιζετε την Σονια προ ετών ? ;)