sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Αστα παιδια ρε να εκτωνοθουν...τι σε πειραξε εσενα?Δεν πατε καπου εξω να τσακωθητε ...δεν μας ενδιαφερουν η προσωπικες σας αντιπαραθεσεις
Αστα παιδια ρε να εκτωνοθουν...τι σε πειραξε εσενα?Δεν πατε καπου εξω να τσακωθητε ...δεν μας ενδιαφερουν η προσωπικες σας αντιπαραθεσεις
ασ ανοιξουνΑστα παιδια ρε να εκτωνοθουν...τι σε πειραξε εσενα?
Μα νομιζω αυτο το θρεντ αναφερετε σε ανεξαρτητες και οχι στις αντιπαραθεσεις..εκτος και ο καθενας γραφει οπου θελει οτι θελει οποτε το σαιτ να ειναι ονομα και πραγμα μπουρδελοΑστα παιδια ρε να εκτωνοθουν...τι σε πειραξε εσενα?
Τελικά οι άλλοι ξέρουν τι παίζει με την πάρτη σου ρε ΠΑΛΙΟΥΡΑ ;;;;;;;;λοιπον σαλτα σε κανα ζοωλογικο κοιπο και τα λεμε οταν μαθεις να μιλας σορρυ φιλε αλλα εξηγησεις σε καραγκιοζιλικια δεν καθομε να δωσω
Φίλε έξω είμαστεΔεν πατε καπου εξω να τσακωθητε ...δεν μας ενδιαφερουν η προσωπικες σας αντιπαραθεσεις
Λεπτομεριες...εχει αντμιν το μπου ας το κανουν αυτοι...κανα μπινελικη να αναβουν τα αιματα χρειαζεται ....ασ ανοιξουν Μα νομιζω αυτο το θρεντ αναφερετε σε ανεξαρτητες και οχι στις αντιπαραθεσεις..εκτος και ο καθενας γραφει οπου θελει οτι θελει οποτε το σαιτ να ειναι ονομα και πραγμα μπουρδελο
Καλημέρα και καλό μήνα !
300E/1h τόχει χάσει ό κόσμος ή μου φαίνεται?
άλλη που ψάχνει για τρελούς εδώ:
καλησπερα παιδια..νεος εδω,κι επειδη εχω φαει μεγαλες φολες στο θεμα ειπα να σας ακολουθησω..συμφωνα με τα σχολια σας και τη βοηθεια σας θελω να συναντησω τη τζενυ γι αυτο αν καποιος θελει να βοηθησει δινοντας μου το τηλεφωνο..ευχαριστω
Ναι μωρέ δεν γαμάνε που δε γαμάνε άστους να φέρουν στα ίδια τα ορμονικά τουςΔεν πατε καπου εξω να τσακωθητε ...δεν μας ενδιαφερουν η προσωπικες σας αντιπαραθεσεις
;) ;)Tις ίδιες παπαριές με τα χοτέλια έλεγε και η Anna . Και τα ratεs αντίστοιχη φιλοσοφία ήταν , +50 extraball κλπ . Πολύ δύσκολα να πέφτουμε όλοι έξω...δεν την ξεχνάει κανείς μας την εμπειρία μαζί της
το να ζηταω συγνωμη γιατι καταλαβα οτι ημουν λαθος δεν νομιζω να ειναι κακο
καλημερα καλο μηνα ο λεον μιλαει για την βοκτωρια και η αληθεια ειναι οτι ειναι πολυ καλο για να στεκει δεν ξερω αν ειναι αυτες που λεει αλλα παρα ειναι καλο
Σωστος !!! Για βικτορια λεω ! Που ειναι 2 κοπελες διαφορετικες!
Πεντάστερο ή εξάστερο εγώ πάντως θα στηρίξω ελληνική οικονομία.. Παπούτσι από τον τόπο μου.. Το κορίτσι είναι όλα τα λεφτά. Τέτοιες ελληνίδες είχαμε να δούμε από την χρυσή εποχή του ΧΑ... Τώρα λόγω κρίσης μάλλον επανακάμπτουν και με κοινωνικά τιμολόγιαΑυτή πρέπει να είναι η Κωνσταντίνα που καταδέχεται να μάς συναντήσει σε ξενοδοχεία 5 αστέρων