και το εμπλαστρο το ζεστο με το ζελε βοηθαει...
κριστυ :φαν;;;;;;;;;; το τοπικ στο κοσμο που ελεγα οτι ειμαι ερωτευμενη δε το θυμασαι????????![]()
Τι εμπλαστρα και %#%@#@&%^!!!
Μακρια!
και το εμπλαστρο το ζεστο με το ζελε βοηθαει...
κριστυ :φαν;;;;;;;;;; το τοπικ στο κοσμο που ελεγα οτι ειμαι ερωτευμενη δε το θυμασαι????????![]()
Για θυμησου απο ποτε σου εχω πει να ερθεις και σε μας τα φτωχα παιδακια στην αθηνα !!!!κριστυ :φαν;;;;;;;;;; το τοπικ στο κοσμο που ελεγα οτι ειμαι ερωτευμενη δε το θυμασαι????????![]()
Τελικα τι εχουν προσφερει εκτος απο ενα απιστευτο καβλαντισμα εδω μεσα???
Για να ακουσω γνωμες?
Γεια σου φιλαρακο.....Θεμα που ανοιξεs....χαχαχαχαχαΕεετσι εεετσι! Με την αλμυρα!![]()
Για την πλάκα ή για τον πούτσο?Απλη ειναι η απαντηση......Για την πλακα εννοειται!!!! ΓΤΠ
Αλλοι το μεταφραζουν ετσι κι αλλοι αλλοιωs...........περι ορεξεωs.........Για την πλάκα ή για τον πούτσο?![]()
![]()
Μερικές μπαίνουν γιατί τις έχει φάει η αγαμία...άλλες για να σπάνε πλάκα...καμιά δεν προσφέρει κάτι ''ουσιαστικό΄΄
Υγ. προβλέπω κατα τις 12 να έχει φτάσει τις 50 σελίδες![]()
Κριμα που δεν "θα ειμαι εδω". Προβλεπω "επικοδομητικους" διαλογους. Αμα λαβει μερος κι arcans30-40-50, δεν ξερω σε ποιο νουμερο θα εχει φτασει το βραδι, θα γινει πολεμος.
Άμα δεν τους έκανες και διαφήμιση, ακόμα καλύτερα θα ήταν. ;)Τελικα τι εχουν προσφερει εκτος απο ενα απιστευτο καβλαντισμα εδω μεσα???
Για να ακουσω γνωμες?
ενοειτε οτι μπαινουν για χαβαλε..........!
και επισης βλεπουν πως σκεφτομαστε εμεις τα αρσενικα!!
Ε οχι και μεγαλη κουβεντα!!!!!!!! Ουτε καν 20 συλλαβεs δεν ειχε!!!!! χαχαχαχαχαχαχατο 2ο που ειπες μεγαλε ειναι πολυ μεγαλη κουβεντα....
Ναι - εδώ περιμένανε να μπούνε για να μάθουνε.και επισης βλεπουν πως σκεφτομαστε εμεις τα αρσενικα!!