loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
δε μαρεσει να ειμαι πλεονεκτρα...με 5 τι ειναι???ξερεις το τζοκερ???
δε μαρεσει να ειμαι πλεονεκτρα...με 5 τι ειναι???ξερεις το τζοκερ???
ρε πρεπει να το γουσταρεις πολυ το σαιταδερφε γουσταρεις πολυ? πρεπει να σε εφτιαξα πολυ τωρα.
Απλά Ελληνικές...απιστευτες καταστασεις
φιλε εγω με τους μοντ δεν εχω κανενα προβλημα.με τους πιο πολλους ειμαστε φιλαρακια,αλλα τους καταλαβαινω κιολας,πρεπει να τηρουντε οι νομοι του σαιτ.και επειδη ειμαι νομοταγης πολιτης τους τηρω εγω τους νομους.ρε πρεπει να το γουσταρεις πολυ το σαιτ
δεν εξηγειτε αλλιως
ρε επιμονη
αλλα πιο πολυ στην σουρεαλιστικη αυτη αφασια
μ'αρεσει η σταση των μοντς
που περιμενουν καθε φορα να αρχισει τα γαμωσταυριδια
για να τον μπαναρουν
απιστευτες καταστασεις
αδερφε γουσταρεις πολυ? πρεπει να σε εφτιαξα πολυ τωρα.
arcans,φιλε εγω με τους μοντ δεν εχω κανενα προβλημα.με τους πιο πολλους ειμαστε φιλαρακια,αλλα τους καταλαβαινω κιολας,πρεπει να τηρουντε οι νομοι του σαιτ.και επειδη ειμαι νομοταγης πολιτης τους τηρω εγω τους νομους.
οχι ρε φιλε.καπνιζω κανονικα εγω,οπως και πριν.arcans,
τόκοψες το τσιγάρο ρε?
Συγνωμη που θα σας πικράνω αλλά ..
α) ο κύριος που ανοιξε το θρεντ ποια προσφορά, ποιο έργο έχει επι- πηδήξει;
β) ποιος σας είπε οτι θέλουμε να προσφέρουμε; στα εικονικα σαιτς- καφενεία δεν προσφέρεις απλά συζητάς διοτι αυτό ειναι το μοναδικό που μπορείς να κάνεις.
γ) η ερώτηση αυτη ειναι άκυρη. Ολοι οι έξπυπνοι άνθρωποι γνωρίζουν οτι οσες περισσοτερες απόψεις πάνω σε θέματα ακούς τόσο πιο πολυπλευρα αρχίζεις να σκέφτεσαι
δ} Τέλος ας πουμε οτι υπαρχουν χ γυναίκες και χΧ2000 άνδρες εδω. Απο τους άνδρες ποσοστιαία η συμμετοχή στις ενημερώσεις μπουρδελων ειναι ελαχιστη σε σχεση με τον αριθμο σας. Οποτε θα σας συνιστουσα
1 κοινωνικοποιηση
2 ασχοληθειτε με το ποσοι "συναγωνιστες" δινουν ενημερωσεις
3 σεβασμο στον μεγαλο δασκαλο αρκανς 1-3000
Όπως ο ιδεολογικός προσανατολισμός του ΠΑΣΟΚ τη δεκαετία του 80 ένα πράμα?Απο τους άνδρες ποσοστιαία η συμμετοχή στις ενημερώσεις μπουρδελων ειναι ελαχιστη σε σχεση με τον αριθμο σας. Οποτε θα σας συνιστουσα
1 κοινωνικοποιηση
πως τους τηρειςφιλε εγω με τους μοντ δεν εχω κανενα προβλημα.με τους πιο πολλους ειμαστε φιλαρακια,αλλα τους καταλαβαινω κιολας,πρεπει να τηρουντε οι νομοι του σαιτ.και επειδη ειμαι νομοταγης πολιτης τους τηρω εγω τους νομους.
Καλά κάνουν και μπαίνουν οι κοπέλες, αλλά:
Ένας άντρας θα έκανε ποτέ 10.000 ποστ σε φόρουμ του κοσμοπόλιταν για την αποτρίχωση και το πεντικιούρ των γυναικών;
Ακόμη κι αν ήθελε να μάθει, δηλαδή. Έλεος.
Τέλος πάντων. Απλώς οι περισσότερες αποδεικνύουν γιατί τις λέμε ελλεεινίδες.
κοφτοοχι ρε φιλε.καπνιζω κανονικα εγω,οπως και πριν.
Όπως ο ιδεολογικός προσανατολισμός του ΠΑΣΟΚ τη δεκαετία του 80 ένα πράμα?
απο αυριο ξεκιναει θερινο τμημα μαθηματων για γυναικες.Aπαντηση.......
1) κοινωνικοποιηση...........που ξερειs με βεβαιοτητα αν δεν τα λεμε και εξω απο δω
2)δινουμε ενημερωσειs με πμ
3)σεβομαστε ολο το...διδασκαλικο προσωπικο και τον αρκανs!!
Aπαντηση.......
1) κοινωνικοποιηση...........που ξερειs με βεβαιοτητα αν δεν τα λεμε και εξω απο δω
2)δινουμε ενημερωσειs με πμ
3)σεβομαστε ολο το...διδασκαλικο προσωπικο και τον αρκανs!!
Καλά κάνουν και μπαίνουν οι κοπέλες, αλλά:
Ένας άντρας θα έκανε ποτέ 10.000 ποστ σε φόρουμ του κοσμοπόλιταν για την αποτρίχωση και το πεντικιούρ των γυναικών;
Ακόμη κι αν ήθελε να μάθει, δηλαδή. Έλεος.
Τέλος πάντων. Απλώς οι περισσότερες αποδεικνύουν γιατί τις λέμε ελλεεινίδες.
οππτε γουσταρεις φιλε βρισκομαστε και φευγουμε στην ευβοια να ψησουμε και το γκομενακι που σου αρεσε.να μην πανε τζαμπα και τα φραγκα σου.πως τους τηρεις
οταν βριζεις συνεχεια ρε συ
εισαι μοναδικο φαινομενο
σε ολα τα φορουμ
τρωει μπαν και ξανα γραφετε με παρομοιο nickname στο καπακι
και ολα τα λεφτα ηταν το θρεντ που ειχε ανοιξει
που μας χαιρετουσε και μας ελεγε οτι δεν θα ξαναμπει
και οτι εκανε καλους φιλους
και εις αιωνια μνημην.....
αλλα νατος παλι ο βαρβαβατος
α ρε αρκανς να σε γνωριζα και αλλο τι.....
απο αυριο ξεκιναει θερινο τμημα μαθηματων για γυναικες.
ολες θα ερχεστε με μαγιο στο μαθημα,και με ενα αντηλιακο στο χερι,την ωρα που θα διδασκω θα σας αλοιφουν δωρεαν οι μαθητες μου απο το διπλα το τμημα που διδασκω.