και το εμπλαστρο το ζεστο με το ζελε βοηθαει...
κριστυ :φαν;;;;;;;;;; το τοπικ στο κοσμο που ελεγα οτι ειμαι ερωτευμενη δε το θυμασαι????????
Τι εμπλαστρα και %#%@#@&%^!!!
Μακρια!
και το εμπλαστρο το ζεστο με το ζελε βοηθαει...
κριστυ :φαν;;;;;;;;;; το τοπικ στο κοσμο που ελεγα οτι ειμαι ερωτευμενη δε το θυμασαι????????
Για θυμησου απο ποτε σου εχω πει να ερθεις και σε μας τα φτωχα παιδακια στην αθηνα !!!!κριστυ :φαν;;;;;;;;;; το τοπικ στο κοσμο που ελεγα οτι ειμαι ερωτευμενη δε το θυμασαι????????
Τελικα τι εχουν προσφερει εκτος απο ενα απιστευτο καβλαντισμα εδω μεσα???
Για να ακουσω γνωμες?
Γεια σου φιλαρακο.....Θεμα που ανοιξεs....χαχαχαχαχαΕεετσι εεετσι! Με την αλμυρα!
Για την πλάκα ή για τον πούτσο?Απλη ειναι η απαντηση......Για την πλακα εννοειται!!!! ΓΤΠ
Αλλοι το μεταφραζουν ετσι κι αλλοι αλλοιωs...........περι ορεξεωs.........Για την πλάκα ή για τον πούτσο?
Μερικές μπαίνουν γιατί τις έχει φάει η αγαμία...άλλες για να σπάνε πλάκα...καμιά δεν προσφέρει κάτι ''ουσιαστικό΄΄
Υγ. προβλέπω κατα τις 12 να έχει φτάσει τις 50 σελίδες
Κριμα που δεν "θα ειμαι εδω". Προβλεπω "επικοδομητικους" διαλογους. Αμα λαβει μερος κι arcans30-40-50, δεν ξερω σε ποιο νουμερο θα εχει φτασει το βραδι, θα γινει πολεμος.
Άμα δεν τους έκανες και διαφήμιση, ακόμα καλύτερα θα ήταν. ;)Τελικα τι εχουν προσφερει εκτος απο ενα απιστευτο καβλαντισμα εδω μεσα???
Για να ακουσω γνωμες?
ενοειτε οτι μπαινουν για χαβαλε..........!
και επισης βλεπουν πως σκεφτομαστε εμεις τα αρσενικα!!
Ε οχι και μεγαλη κουβεντα!!!!!!!! Ουτε καν 20 συλλαβεs δεν ειχε!!!!! χαχαχαχαχαχαχατο 2ο που ειπες μεγαλε ειναι πολυ μεγαλη κουβεντα....
Ναι - εδώ περιμένανε να μπούνε για να μάθουνε.και επισης βλεπουν πως σκεφτομαστε εμεις τα αρσενικα!!