Νέα

Γυναίκες στο site

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 144K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Υπάρχουν γυναίκες στο Forum? Κι αν ναι... να μείνουν?

• ΝΑΙ (αλλά δεν έχω γνωρίσει καμία)...

Ψήφοι: 76 36,2%
  • ΝΑΙ (κι έχουμε γνωριστεί)...

Ψήφοι: 36 17,1%
  • ΟΧΙ!

Ψήφοι: 4 1,9%
  • Μπααα (είναι κλώνοι-προφίλ αντρών)...

Ψήφοι: 23 11,0%
  • Να πάρουν το πούλο! Αυτό είναι ανδρικό site...

Ψήφοι: 21 10,0%
  • Ας μείνουν, αρκεί να μην μας τα πρήζουν...

Ψήφοι: 52 24,8%
  • Να μείνουν ΜΟΝΟΝ όσες είναι της δουλειάς...

Ψήφοι: 47 22,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    210

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ισως βεβαια για αντιλογο και για να υπερασπιστουνε το οτι ειναι γυναικες,δεν βλεπουν και λιγα με αυτα που γραφουν μερικοι απο εμας και τους τρωει και θελουν να μας αποδειξουν οτι ειμαστε λαθος

εμεις θελουμε να αποδειξουμε οτι ειστε λαθος?? αν δεν απατωμαι ο ρειβεν ανοιξε θρεντ για το συγκεκριμενο θεμα....ειδες να εχουμε ανοιξει κανα θρεντακι και να διαλαλουμε τα καλη μας ή να βγαζουμε τα διαπιστευτηρια μας πουθενα? αντιθετως εχουμε δει μπολικα βιντεακια και φωτογραφιες πουλαρων και πουλακιων που διαλαλουν τα πεντιγκριζ αλλων χρηστων.....σορρυ αλλα δε νιωθω καμια αναγκη να αποδειξω το φυλο μου ή το παρουσιαστικο μου σε κανεναν......ουτε να τον πιασω γκομενο εχω σκοπο ουτε καν φιλο (με καποιες εξαιρεσεις)...... :)

λεον ειμαι κεημπριτζ......

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Eγώ πιστεύω ότι μια γυναίκα θα έμπαινε στο forum για λόγους:

1. Να αισθανθεί ελκυστική και να την κοπλιμεντιάσουν!
2. Να μάθει αυτό που λέν "τι λένε οι άντρες μεταξύ τους"!!! Κι ο άντρας δεν θέλει να μάθει τι σκέφτεται μια γυναίκα?

Πολλές φορές ίσως είναι και both!

Δεν βλέπω άλλο λόγο για μια γυναίκα να μπαίνει σε αυτό το site.

συγγνωμη αλλα γραφεις παρα πολυ καθαρα και ξαστερα οτι για να μπει μια γυναικα σε ΑΥΤΟ το φορουμ και σε ΑΥΤΟ το σαιτ μπλα μπλα μπλα μπλα........αυτο που γραφεις απο πανω αναφερεται αοριστα σε μια γυναικα? και σα ενα γενικο σαιτ-φορουμ? οκ σορρυ......μαλλον ειχα την εντυπωση οτι γυριζε παλι η γη γυρω μου και παρασυρθηκα.....το οτι δινεις τη συγκεκριμενη απαντηση σε ενα θρεντ με τιτλο "ΠΟΙΕΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ" το παραβλεπω........μη σου κατσουν βαροστομαχα ολα μαζι......

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
εμεις θελουμε να αποδειξουμε οτι ειστε λαθος?? αν δεν απατωμαι ο ρειβεν ανοιξε θρεντ για το συγκεκριμενο θεμα....ειδες να εχουμε ανοιξει κανα θρεντακι και να διαλαλουμε τα καλη μας ή να βγαζουμε τα διαπιστευτηρια μας πουθενα? αντιθετως εχουμε δει μπολικα βιντεακια και φωτογραφιες πουλαρων και πουλακιων που διαλαλουν τα πεντιγκριζ αλλων χρηστων.....σορρυ αλλα δε νιωθω καμια αναγκη να αποδειξω το φυλο μου ή το παρουσιαστικο μου σε κανεναν......ουτε να τον πιασω γκομενο εχω σκοπο ουτε καν φιλο (με καποιες εξαιρεσεις)...... :)

λεον ειμαι κεημπριτζ......
μιλαω γενικα και αοριστα.

Επισκέπτης
συγγνωμη αλλα γραφεις παρα πολυ καθαρα και ξαστερα οτι για να μπει μια γυναικα σε ΑΥΤΟ το φορουμ και σε ΑΥΤΟ το σαιτ μπλα μπλα μπλα μπλα........αυτο που γραφεις απο πανω αναφερεται αοριστα σε μια γυναικα? και σα ενα γενικο σαιτ-φορουμ? οκ σορρυ......μαλλον ειχα την εντυπωση οτι γυριζε παλι η γη γυρω μου και παρασυρθηκα.....το οτι δινεις τη συγκεκριμενη απαντηση σε ενα θρεντ με τιτλο "ΠΟΙΕΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ" το παραβλεπω........μη σου κατσουν βαροστομαχα ολα μαζι......

Ναι, μόνο που εγώ δεν απάντησα σ' αυτή καθεαυτή την ερώτηση του θέματος και για αυτό έβαλα και πρόλογο "Εγώ πιστεύω ότι μία γυναίκα θα έμπαινε...". Παρέκλινα λίγο, μην αγανακτείς! Κι εσύ έχεις παρεκλίνει πολλάκοις σε άλλα thread!

Αν δεν το κατάλαβες λοιπόν και πάλι, βαριέμαι να στο κάνω πιο λιανά. Sorry, είναι περασμένες 3am. Και δεν χρειάζεται να τσαντίζεσαι, σε ωθεί στο να απαντάς με μαλακίες!

Εξάλλου, και να εννοούσα κάποια από εσάς, πάλι δεν βλέπω τον λόγο να τσαντίζεσαι. Σε ενδιαφέρει τόσο πολύ η άποψή μου? Γιατί εμένα... ποσώς με ενδιαφέρει!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δεν τσαντιζομαι......συζητηση κανω.........και μαλιστα σου απαντησα στο πρωτο σου ποστ χαριτολογωντας (οτι δεν ανηκω σε καμια απο τις παραπανω κατηγοριες).....

και μετα ερχεσαι εσυ και μου λες οτι θεωρω οτι η γη γυριζει γυρω μου και οτι μιλαγες γενικα ενω εγραψες απαντηση που λεει "για να μπει σε αυτο το σαιτ" και η οποια κοινως με αφορα.......

τες παν η ωρα ειναι οντως περασμενη δεν υπαρχει θεμα απο μερους μου.....αν δε σε ενδιεφερε και τοσο η αποψη μου δε νομιζω οτι θα εγραφες αυτο το τελευταιο ποστ :)

Επισκέπτης
Δεν τσαντιζομαι......συζητηση κανω.........και μαλιστα σου απαντησα στο πρωτο σου ποστ χαριτολογωντας (οτι δεν ανηκω σε καμια απο τις παραπανω κατηγοριες).....

και μετα ερχεσαι εσυ και μου λες οτι θεωρω οτι η γη γυριζει γυρω μου και οτι μιλαγες γενικα ενω εγραψες απαντηση που λεει "για να μπει σε αυτο το σαιτ" και η οποια κοινως με αφορα.......

τες παν η ωρα ειναι οντως περασμενη δεν υπαρχει θεμα απο μερους μου.....αν δε σε ενδιεφερε και τοσο η αποψη μου δε νομιζω οτι θα εγραφες αυτο το τελευταιο ποστ :)

ΟΚ δίκιο έχεις. Ωστόσο έχεις άδικο στο γεγονός ότι είσαι τσαντισμένη :) Βλέπω και τι "συζητήσεις" (τα " " δεν είναι τυχαία) κάνεις αυτή την ώρα σε άλλα threads με άλλους συναδέλφους! Δεν είσαι καθόλου τσαντισμένη :)

Όντως, πέρασε η ώρα. Καληνυχτώ. Και.. που 'σαι? Πριν πας για ύπνο πιες λίγο ξυδάκι! Θα σου κάνω καλό!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μπα......εχεις πολυ εσφαλμενη εντυπωση........μια φορα εχω τσαντιστει σε φορουμ και αυτο γιατι ηταν με ατομο το οποιο γνωριζα και οχι με ενα απλο νικνεημ......δεν συνηθιζω να θυμωνω με ανθρωπους που δε γνωριζω......αλλα και παλι ο γραπτος λογος προφανως επιφερει παρεξηγησεις για το υφος του αλλου.....τι να κανεις ετσι ειναι αυτα......

παω και εγω για νανι......δεν το χρειαζομαι το ξιδακι μην σε ανησυχει :)

Επισκέπτης
Σχετικά με το τι είδους γυναίκες μπαίνουν εδώ ...

1)Είναι σίγουρα ... ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ !!!!!!! Αυτό όλοι γνωρίζουμε ότι σημαίνει αρκετά πράγματα ...
2)Όχι μόνο για το χαρακτήρα τους, αλλά και για την εμφάνισή τους. Γνωρίζετε φαντάζομαι τι πιθανότητες υπάρχουν μια Ελληνίδα να έχει ύψος άνω του 1,65 (χωρίς ξυλοπόδαρα) και βάρος κάτω των 65 κιλών ...
3)Είναι σχεδόν σίγουρο ότι είναι καράμπαζα. Φαντάζομαι όλοι στα νιάτα σας στο ξεκίνημα του Ελληνικού ίντερνετ θα είχατε κάνει τη μαλακία να συναντήσετε γκόμενες που έμπαιναν σε τσάτ, που σύχναζαν σε φόρουμ κτλ. Φαντάζομαι ότι ακόμη κι αν έχουν περάσει 10+ χρόνια θα θυμάστε το σόκ που πάθατε όταν συναντήσατε τη μυστακοφόρο φώκια!  Ποτέ δεν έχω ακούσει κανέναν να λέει ότι συνάντησε γυναίκα από τσατ/φόρουμ και δεν ήταν μυστακοφόρα φώκια από αυτές που δεν θα πηδούσε κάποιος όχι σε περίοδο αγαμίας, αλλά ούτε για να γλυτώσει το ... εκτελεστικό απόσπασμα!

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
laki εισαι λα8ος κ η μουνιτσα κ η μπαιτ μι ειναι 100 τοις εκατο γυναικες κ αμα πληρωνεις καλα στελνω κ pics (τιμη 30 αργυρια ε συγνωμη γιεν ενοουσα!!)

Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
6
Πόντοι
0
Μπα......εχεις πολυ εσφαλμενη εντυπωση........μια φορα εχω τσαντιστει σε φορουμ και αυτο γιατι ηταν με ατομο το οποιο γνωριζα και οχι με ενα απλο νικνεημ......δεν συνηθιζω να θυμωνω με ανθρωπους που δε γνωριζω......αλλα και παλι ο γραπτος λογος προφανως επιφερει παρεξηγησεις για το υφος του αλλου.....τι να κανεις ετσι ειναι αυτα......

παω και εγω για νανι......δεν το χρειαζομαι το ξιδακι μην σε ανησυχει :)
δεν το στελνει, λειε οτι πρεπει να εισαγω καπιον κωδικο αλλα δεν βλεπω κανεναν κωδικο

Επισκέπτης
laki εισαι λα8ος κ η μουνιτσα κ η μπαιτ μι ειναι 100 τοις εκατο γυναικες κ αμα πληρωνεις καλα στελνω κ pics (τιμη 30 αργυρια ε συγνωμη γιεν ενοουσα!!)

Έχεις ακούσει ποτέ σου έστω και διήγηση τρίτου που να συνάντησε πραγματικά γκόμενα από φόρουμ/τσάτ και να μην ήταν μπάζο του θανάτου;

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
Έχεις ακούσει ποτέ σου έστω και διήγηση τρίτου που να συνάντησε πραγματικά γκόμενα από φόρουμ/τσάτ και να μην ήταν μπάζο του θανάτου;
τοτε ενα θα πω μονο λακη!

το φωτοσοπ κανει θαυματα τελικα!!!! :2funny:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
το δικο μου οχι μαλλον... θα ειχα φτιαξει κ εκεινα που  μου κανες παρατηρηση χαχαχαχαχα

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
ειδες μωρο? που να σε εβλεπα κ περιποιημενη αχ! :smitten:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
καλα η επομενη θα ναι περιποιημενη
οχι μετα απο 2 μερες αυπνιας χαχαχαχα

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
θα ερθεις απο το στουντιο να σε φωτογραφησω? :grin: οκ παω να παρω μπαταριες κ βαζελινη! :2funny: :2funny: :boobies:

manolis69

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Κριτικές
31
Like
1.306
Πόντοι
5.605
γιατι αχολησαι με τα αρχιδοκαμακεια  γλυκια μου δεν μερεις την λαικη παριμοια οτι το μουνι καραβια σερνει ε απο κι και περα κανε εσυ το καμακι σου οπου γουσταρεις και τελος

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
274
Πόντοι
21
λαλακι οπως παντα μαλακιες λες για θεματα που δεν τα κατεχεις , οπως παντα υπερβολικος στις εκφρασεις σου.
Εχω βγει με ωραια μουνια απο το irc και απο το parea.gr και απο
το datingclub.gr
Αλλο βεβαια αν καποια απο αυτα ειχανε τα ψυχολογικα τους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom