Νέα

Γυναίκες στο site

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 144K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Υπάρχουν γυναίκες στο Forum? Κι αν ναι... να μείνουν?

• ΝΑΙ (αλλά δεν έχω γνωρίσει καμία)...

Ψήφοι: 76 36,2%
  • ΝΑΙ (κι έχουμε γνωριστεί)...

Ψήφοι: 36 17,1%
  • ΟΧΙ!

Ψήφοι: 4 1,9%
  • Μπααα (είναι κλώνοι-προφίλ αντρών)...

Ψήφοι: 23 11,0%
  • Να πάρουν το πούλο! Αυτό είναι ανδρικό site...

Ψήφοι: 21 10,0%
  • Ας μείνουν, αρκεί να μην μας τα πρήζουν...

Ψήφοι: 52 24,8%
  • Να μείνουν ΜΟΝΟΝ όσες είναι της δουλειάς...

Ψήφοι: 47 22,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    210

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ε ναι.......αλλωστε γιαυτο μαζευω φραγκα, ζω και αναπενω......να περασω απο τον φουστανο :2funny:

εμενα παντως μου αρεσουν παρα πολυ οι καμπουριαστες μυτες σε αντρες και γυναικες......

Επισκέπτης
Τελικα μου φαίνεται ότι όλες οι Ελληνίδες έχετε περάσει μια βόλτα από το φουστάνο. Δεν εξηγείτε αλλιώς, τόσες μύτες να κοιτούν τον ουρανό 

τωρα πυ θυμησες το Λουντεμη....το ένα παιδι μετραει τα αστρα''..

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Ε ναι.......αλλωστε γιαυτο μαζευω φραγκα, ζω και αναπενω......να περασω απο τον φουστανο :2funny:

εμενα παντως μου αρεσουν παρα πολυ οι καμπουριαστες μυτες σε αντρες και γυναικες......

ανωμαλο εισαι παιδακι μου? χαχαχαχχαχαχαα

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ακομα να με παρεις πρεφα εσυ? μετα απο τοσο καιρο? πφφφφ

τρελλαινομαι για μυτογκες λεμε :2funny: αλλα μου αρεσει και σε γυναικα αυτη η μυτη.......

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1
τωρα πυ θυμησες το Λουντεμη....το ένα παιδι μετραει τα αστρα''..
Δεν έπιασα το πνεύμα σου, ίσως και να χει περάσει πολύς καιρός από τότε που διάβαζα τέτοιου είδους αναγνώσματα

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.060
Πόντοι
12.056
Καληνυχτα σε ολους... :boobies: :boobies:

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1
Ακομα να με παρεις πρεφα εσυ? μετα απο τοσο καιρο? πφφφφ

τρελλαινομαι για μυτογκες λεμε :2funny: αλλα μου αρεσει και σε γυναικα αυτη η μυτη.......
Ρε συ mounitsa, σου αρέσουν οι μυτόγκες, σε ένα άλλο thread νομίζω είχες πει ότι σου αρέσει η κοιλιά στους άντρες, μήπως τα ?χεις με τον κουασιμόδο;;;

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
με παρεξηγεις........δεν ειπα μου αρεσει η κοιλια........ειπα οτι ΔΕ μου αρεσουν οι φετες.....εχει τεραστια διαφορα :P καλο ειναι ο αντρας να εχει λιγο κοιλιτσα.......μια μπακα βρε παιδι μου οχι να ειναι ο ορεστης μακρης......

ε και ναι οι μυτογκες μου αρεσουν τι να κανω.......μη δω μυτη στραβη κι αναποδη.....

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
να χαμε να λεγαμε....σορρυ που χωνομαι αλλα δεν βγαζω χριστο με σας!!!
Αυτο που εχω να πω ειναι...Το υπεροχο αυτο σαιτ ειναι μια σελιδα στο ιντερνετ που γεμιζουμε καποιον απ τον χρονο μας ενημερωνοντας εμας και τους αλλους για διαφορα θεματα..ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ....ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΡΕΛΕΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ!!!

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
Για να γυρισουμε επι του θεματος!! Ειναι αξιολογο που μπενουν γυναικες στο site μας. προσωπικα εγω δεν το φανταζομουν οτι θα    διαβαζα post γυναικων καθημερινος σε ενα καθαρα αντρικο site!! (σε λιγο θα γραφουν και κριτικες για τα σπιτια!!!χαχαχα)

Εγω πιστευω οτι την βρισκουν καθαρα με το σεξιστικο χαρακτηρα του site, βλεπε καυλιτσα!! Ακομα, πιστευω οτι παιρνουν πολυ χρησιμες πληροφοριες για το αντρικο φυλο μεσα απο αυτα που διαβαζουν. Αυτο ειναι καλο, δειχνει οτι προοδευουμε, παμε μπροστα!!!! Πλεον πολλες γυναικες εχουν μασησει την  ιδεα οτι ο αντρας παει σε μπουρδελο, και δεν το θεωρουνε τοσο μεγαλη υποθεση!!! Μου αρεσει που υπαρχει ποικιλια και στο κατω κατω αμα το καλοσκεφτουμε, πλεον το site εχει πιο λιγα  θρετς για μπουρδελα και πουτανες παρα γενικου περιεχομενου. Οποτε γιατι να μην συμετεχουνε και γυναικες.

Αυτο που πραγματικα θελω να μαθω ειναι το πως βρηκαν το site? τι σκεφτοντουσαν πριν μπουν? και με ποιο σκεπτικο ανοιξαν account? αυτα!!!!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
εγω φιλε λεον οταν γινεται αυτο που λες'' Ακομα, πιστευω οτι παιρνουν πολυ χρησιμες πληροφοριες για το αντρικο φυλο μεσα απο αυτα που διαβαζουν. Αυτο ειναι καλο, δειχνει οτι προοδευουμε, παμε μπροστα!!!!'' νιωθω οτι γαμιεται ολο το συμπαν και παμε με τα χιλια πισω...μιλαω γενικα κι οχι μονο για το σιτε...οταν η γυναικα ξερειτις αντιδρασεις μας την γαμησαμε ομαδικως..ουτως η αλλως την εχουμε ασχημα απ αυτες..φαντασου να ξερουν και περισσοτερα απο μας!!

MXracer

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Όντως...
Η αιώνια απορία των γυναικών γιατί οι άντρες γουστάρουν τις πουτάνες αυτή είναι η αιτία + το ότι όπως είπες φίλε RavenM είναι ένας απίστευτος παιδότοπος (το παιδότοπος μην το παιρνετε στραβά με την καλή έννοια)
Ποια μπορεί να χωνέψει ότι ενώ έχω στο πρευλό μου το πιο τρελό μουνί  γουστάρω να το δίνω που και που και στις πουτάνες... το μοναδικό σκοτεινό σημείο στην κατα τ' άλλα ευκολονόητη αντρική ψυχολογία...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Προσωπικα το βρηκα σε διαφημιση σε ασχετη σελιδα......το σκεπτικο που ανοιξα ακαουντ ηταν η περιεργεια....εντ οφ στορυ :P

και οχι μην ανησυχεις κριτικη για σπιτια δε νομιζω οτι εχουμε σκοπο να γραψουμε.....χαχαχαχαχ

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
εε σαν ολα τα σαιτ σκεφτηκαμε πως ειναι
με λιγο τσοντα δεξια αριστερα χα χα χα
(εγω το χω πει 100 φορες μου το συστησε η νιτσα κ δεν ηθελα να την αφησω μονη της ερμαιο στους ανδρες χα χα χα)

εγω παντως αναρωτιεμαι γιατι καποιοι κ καποιες μπαινουν στο κοσμοπολιταν κ γραφουν κ οχι γιατι μπαινουν σ αυτο το φορουμ λολ

MXracer

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Γιατί είναι γυναίκες με πάθος...εσείς?

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
[και οχι μην ανησυχεις κριτικη για σπιτια δε νομιζω οτι εχουμε σκοπο να γραψουμε.....χαχαχαχαχ
[/quote]

γιατι πλακα θα ειχε!!  δεν σου εχει κινισει ποτε την περιεργια να δεις πως ειναι?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εχμ........οχι.........χαχαχαχαχαχα

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
δεν ηξερα οτι ειστε φιλες!!! η μουνιτσα μια χαρα τα καταφερνει  και μονη της !!! εχει ταισει πολυ κοσμο με πιττες εδω μεσα !!! αλλα και εσυ μπιτ μι δεν πας πισω !!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom