Νέα

Γυναίκες στο site

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 144K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Υπάρχουν γυναίκες στο Forum? Κι αν ναι... να μείνουν?

• ΝΑΙ (αλλά δεν έχω γνωρίσει καμία)...

Ψήφοι: 76 36,2%
  • ΝΑΙ (κι έχουμε γνωριστεί)...

Ψήφοι: 36 17,1%
  • ΟΧΙ!

Ψήφοι: 4 1,9%
  • Μπααα (είναι κλώνοι-προφίλ αντρών)...

Ψήφοι: 23 11,0%
  • Να πάρουν το πούλο! Αυτό είναι ανδρικό site...

Ψήφοι: 21 10,0%
  • Ας μείνουν, αρκεί να μην μας τα πρήζουν...

Ψήφοι: 52 24,8%
  • Να μείνουν ΜΟΝΟΝ όσες είναι της δουλειάς...

Ψήφοι: 47 22,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    210

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.060
Πόντοι
12.056
Αλλου ειναι το θεμα...ο καυλιτσα ειναι ολα τα λεφτα..μπηκε..φορτωσε..και εκανε ενα σαιτ να ψαχνει τον ντουρασελ....

ολα τα λεφταααααααα  :dancing: :dancing: :dancing:

Επισκέπτης
xaxaxaxaxaxaaxχαχααχα

δηλαδη, αλτεκ, εμις πουμας σηκώνεται, την εχουμε μεγαλη, ειμαστε ομορφοι και εχουμε και χιουμορ θα μεινουμε με το κ...λι στο χέρι? :2funny:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.060
Πόντοι
12.056
Οχι καλε μου φιλε...επειδη εχουμε ολα αυτα...παντα υπαρχει μια καλη καβαντζα για τις δυσκολες ωρες...εδω και μια 10ετια εχω φροντισει για αυτο εγω προσωπικα... :dancing: :dancing: :dancing:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ο ντουρασελ εξακολουθει να αγνοειται? πιστευω στις φωτο εκτος απο τον πισινο της καυλιτσας θα δουμε και κανα πουλι ξωφαλτσο.....

αλτεκ οι φωτος οι δικες μου και της μπαιτ μι που εχεις στην κατοχη σου ειναι σεμνες?

ρειβεν εσυ που εχεις και το προικωον συν τα υπολοιπα προσοντα περνα απο το λογιστηριο με το Ε9 σου και μια υπευθυνη δηλωση :boobies:

Επισκέπτης
αγαπητη μου μουνίτσα..ειμαι απόφοιτος του imperial...δεν τα κανω αυτα...μποριες, εσυ ομως, να μου αφησεις μσς στο κινητο (το οποιο δεν εχεις) για το δωματιο που θα εισαι....στο κεντρο των αθηνων...αυτο, ειναι πραγματικα, σεξυ....

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
πςςς

μας εστειλε τωρα ο ρεηβεν

τλκ το τοπικ γιατι το ανοιξες?
για να λεμε κ εδω ασχετα? χα χα

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1
Ηρθε και ο master pitsilitsis.... :dancing: :dancing:

ολοι τις ομπρελες γρηγορα...θα βρεξει...ξερετε τι.. :2funny: :2funny: :2funny: :sperm: :sperm: :sperm:
:2funny: :2funny:
Είσαι ωραίος!!

Τώρα όσον αφορά το θέμα του thread, τι να πω ίσως να ψάχνονται, ίσως και να τους αρέσει να κεντρίζουν το ενδιαφέρον τόσων και τόσων ανδρών. Ίσως πάλι να είναι και κάτι τελείως διαφορετικό, η ψυχοσύνθεση και ο τρόπος σκέψης τους παραμένει για μένα ένα μυστήριο

Άσχετο! Όποιος δεν έχει πάει μαδρίτη να πάει επειγόντως!!! Οι ισπανίδες είναι απίθανες!! Σαν τις ελληνίδες αλλά χωρίς την περιφέρεια και την μύτη skyscraper....

Τρομερά κλαμπάκια το palacio gaviria με πολλά stages και διαφορετική μουσική σε κάθε δωμάτιο και το joy eslava με electronica και γυναίκες που θα θυμάσαι για καιρό. Μόλις γύρισα και είμαι ακόμη ζαλισμένος   

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.060
Πόντοι
12.056
Να κλεισει αμεσως...εχω προβλημα... :headbang: :headbang: :headbang:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
τιιι?

εσεις θα πειτε τι ψαχνουμε κ τι ημαστε κ ποιες κλπ κλπ???

αν ναι
πρεπει να δωσουμε δωρο σ οποιον πεσει μεσα! χαχα

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αγαπητε ρειβεν ειμαι εις τας αγγλιας δυστυχως οποτε το κεντρο των αθηνων μου πεφτει κομματι μακρυα......αμα θες και συ ομως καμια "Φωτογραφιση" μπορω να σου στειλω σε μηνυμα στο κινητο (που δεν εχω) το τηλεφωνο μου για να βρεθουμε να με "φωτογμισεις" εεεεε μπαρδον "φωτογραφισεις" εννοουσα :P

αυτο το αποφοιτος ιμπεριαλ ειναι πεντιγκρι? και γω ειμαι αποφοιτη καποδιστριακου θες να τα στησουμε??  :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Οι ισπανίδες είναι απίθανες!! Σαν τις ελληνίδες αλλά χωρίς την περιφέρεια και την μύτη skyscraper. ...

ΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΑΑΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧ :2funny: :2funny:

το σκαισκρειπερ με πεθανε :2funny:

Επισκέπτης
Bite, babe, αν οντως εισαι χμ, ξανθιά και πνευματωδης, δε περιμενει ενα εξαιρετικο σεξ σε πολυτελές χοτελ με απιθανα επακολουθα....

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1
τιιι?

εσεις θα πειτε τι ψαχνουμε κ τι ημαστε κ ποιες κλπ κλπ???

αν ναι
πρεπει να δωσουμε δωρο σ οποιον πεσει μεσα! χαχα
Σε ενα φορουμ ολοι λεμε τις αποψεις μας, αν εσυ δεν μας λες τη δικια σου, εμεις θα βγαζουμε συμπερασματα...

NiLe

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Οι ισπανίδες είναι απίθανες!! Σαν τις ελληνίδες αλλά χωρίς την περιφέρεια και την μύτη skyscraper. ...

ΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΑΑΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧ  

το σκαισκρειπε ρ με πεθανε                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               giati mipws leei psemata o shnadelfos h muth sas einai ston ourano                                          
:uglystupid: :uglystupid:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
βας μα δεν ειπα τ αντιθετο
ισα ισα εκανα κ προσφορα δωρου στο μεγαλο τυχερο χα χα χα

Bite, babe, αν οντως εισαι χμ, ξανθιά και πνευματωδης, δε περιμενει ενα εξαιρετικο σεξ σε πολυτελές χοτελ με απιθανα επακολουθα....

δε=σε?
:P

ξανθια στο υπογραφω πως ειμαι
πνευματωδης... δε ξερω χα χα χα χα

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Η δικη μου ειναι γαλλικη δικαιολογειται.......πφφφφφφφφ

τες παν μου φανηκε αστειο υπαρχει προβλημα? :P

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1
Τελικα μου φαίνεται ότι όλες οι Ελληνίδες έχετε περάσει μια βόλτα από το φουστάνο. Δεν εξηγείτε αλλιώς, τόσες μύτες να κοιτούν τον ουρανό 

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
μπρρρρ

ουτε γι αστειο... βελονες παντου βελονες στα ιατρεια :(

Stories

Νέο!