Νέα

Γυναίκες στο site

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 144K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Υπάρχουν γυναίκες στο Forum? Κι αν ναι... να μείνουν?

• ΝΑΙ (αλλά δεν έχω γνωρίσει καμία)...

Ψήφοι: 76 36,2%
  • ΝΑΙ (κι έχουμε γνωριστεί)...

Ψήφοι: 36 17,1%
  • ΟΧΙ!

Ψήφοι: 4 1,9%
  • Μπααα (είναι κλώνοι-προφίλ αντρών)...

Ψήφοι: 23 11,0%
  • Να πάρουν το πούλο! Αυτό είναι ανδρικό site...

Ψήφοι: 21 10,0%
  • Ας μείνουν, αρκεί να μην μας τα πρήζουν...

Ψήφοι: 52 24,8%
  • Να μείνουν ΜΟΝΟΝ όσες είναι της δουλειάς...

Ψήφοι: 47 22,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    210

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Συμφωνώ απόλυτα!

Milfakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
505
Πόντοι
21
Βλεπω αυτο το site σαν ενα παραδοσιακο αντρικο καφενειο. Ή σαν εναν τοπο συμποσιων, οπως αυτα που εκαναν οι αρχαιοι φιλοσοφοι.

Στα συμποσια επιτρεποταν μονο στις εταιρες, μεταξυ των γυναικων, να συμμετεχουν, γιατι οι αρχαιοι θεωρουσαν οτι μονο αυτες ειχαν το επιπεδο να συνδιαλλεχθουν με τους αντρες. Τα προσφατα φαινομενα στο φορουμ αποδεικνυουν περιτρανα ποσο δικαιο ειχαν. Φανταζεστε το Σωκρατη και τον Πλατωνα αναγκασμενους να ανεχθουν την καθε ηλιθια σπαζαρχιδο, το καθε καβαλημενο τσουλακι, την καθε μισοτρελη γεροντοκορη? Το πνευματικο εργο της αρχαιας Ελλαδας δε θα ειχε δημιουργηθει ποτε.

Αντιθετα, οι εταιρες ειχαν σημαντικο ρολο στα συμποσια και οι αποψεις τους λαμβαναν το σεβασμο των ανδρων. Συγκρινετε τα ποστ της Κατερινας με τα ποστ της mounitsas & company, για ενα συγχρονο παραδειγμα.

Νομιζω οτι θα ηταν ωφελιμο να διδαχθουμε απ' τη σοφια των αρχαιων και να απαγορευθει στις γυναικες που δεν ειναι του επαγγελματος να γραφουν στο φορουμ. Να διαβαζουν μπορουν ετσι κι αλλιως, ως επισκεπτες.

Εναλλακτικα, αν θελετε να ειμαστε περισσοτερο ανεκτικοι, θα μπορουσε να δημιουργηθει ενα υποφορουμ "ανοιχτης συζητησης" οπου μονο σε αυτο και τις αγγελιες γνωριμιων θα επιτρεπετε να καταχωρουν μηνυματα. Ετσι και αυτες θα εχουν τη δυνατοτητα να λενε τα δικα τους (τις παπαριες τους), και δε θα χωνονται στις δικες μας συζητησεις καταστρεφοντας τες.

Επισης οποιος σ' ενα θεμα επιθυμει και την αποψη των (μη εταιρων) γυναικων, θα μπορει να το ανοιξει εκει. Και οποιος θελει να γκομενισει, να γλυψει, να κανει κονε, κλπ. θα μπορει επισης να το κανει εκει με την ανεση του.

Λοιπον τι λετε? Γιατι να μη βαλουμε την προταση σε δημοψηφισμα και να αφησουμε το μπουρδελο-λαο να αποφασισει? Νομιζω οτι θα ηταν το πιο δικαιο και δημοκρατικο εκ μερους των διαχειριστων. *

Πολυ φοβαμαι οτι αν δεν γινει συντομα κατι τετοιο, κινδυνευει να αλλοιωθει ο χαρακτηρας του site. Ηδη εχουν καβαλησει τοσες συζητησεις οι κομπλεξικες και τις εχουν φερει σκοπιμα στα μετρα τους. Σε λιγο θα μας εχουν και υπο αστυνομευση.

**Αν υπαρχει ζητημα εγκυροτητας των αποτελεσματων, ας περιοριστει το δικαιωμα ψηφου μονο σε οσους/οσες εχουν πανω απο 100 ποστ.

τα ειπες τελεια φιλαρακο +10000000000000

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μα ρε σοτο ουτως ή αλλως ή στο "γενικα" γραφουμε ή στο "σεξ".......καλε μου ανεκτικε χρηστη.......αρα που το προβλημα? βγηκα παιδι μου να κανω κριτικη για μπουρδελο? βγηκα να πουλησω ηθικολογιες? οχι......

(Ασε που μετα απο τελευταιες εξελιξεις ειμαστε και επισημως γκαργιολες οποτε εχουμε ισα δικαιωματα με τις εταιρες :grin: )

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
και εγω αναρωτιεμαι πως εβγαλε αυτα τα συμπερασματα ο αγαπητος μας σωτος
αλλα αυτος ξερει καλυτερα συναδελφισσα γκαργιολα
οποτε τουμπεκι!

sotos25

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μα ρε σοτο ουτως ή αλλως ή στο "γενικα" γραφουμε ή στο "σεξ".......καλε μου ανεκτικε χρηστη.......αρα που το προβλημα? βγηκα παιδι μου να κανω κριτικη για μπουρδελο?

Το bourdela.com για εμας, ειναι κατι πολυ παραπανω απο εναν απλο καταλογο με κριτικες μπουρδελων. Αυτο ουτε το καταλαβαινεις, ουτε το σεβεσαι.

Και στο κατω κατω, για να μην περιττολογουμε, δεν θα αποφασισω ουτε εγω, ουτε εσυ, αν υπαρχει προβλημα και πως θα αντιμετωπιστει. Ας αφησουμε το συνολο της κοινοτητας να κρινει και να αποφασισει με ενα δημοψηφισμα. Αυτο ειναι το πιο δικαιο και το πιο δημοκρατικο. Διαφωνεις?

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Το bourdela.com για εμας, ειναι κατι πολυ παραπανω απο εναν απλο καταλογο με κριτικες μπουρδελων. Αυτο ουτε το καταλαβαινεις, ουτε το σεβεσαι.

Και στο κατω κατω, για να μην περιττολογουμε, δεν θα αποφασισω ουτε εγω, ουτε εσυ, αν υπαρχει προβλημα και πως θα αντιμετωπιστει. Ας αφησουμε το συνολο της κοινοτητας να κρινει και να αποφασισει με ενα δημοψηφισμα. Αυτο ειναι το πιο δικαιο και το πιο δημοκρατικο. Διαφωνεις?

Αν δηλαδή αύριο με ένα δημοψήφισμα αποφανθεί "ο λαός" οτι πρέπει να εκτελούνται όσοι είναι κάτω απο 1.80 π.χ., η να εξορίζονται όσοι έχουν τατουάζ, θα είναι δημοκρατικό λες;

DICKos_sou

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
mounitsa an den goustares poutso tha epeleges kai ena pio cool nick..px..MEROPI....COOL GIRL KTLP..SKASEI LOIPON KAI GLIPSE!

dreamer24gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Γενικα απ'οτι εχω παρατηρησει, στη Ελλαδα ειδικα οι "γυναικες" την εχουν δει καπως. Και βαζω τα "" γιατι δεν υπαρχουν πλεον πραγματικες γυναικες. Τσοκαρα ειναι (σχεδον) ολες. Οι πραγματικες γυναικες που εχουν μεινει, ειναι οι πουτανες (επαγγελματιες) και δε λεω τη λεξη "πουτανα" καθολου υποτιμητικα σε αυτη τη περιπτωση. Ισα ισα που ειναι το ειδος γυναικας που εκτιμω περισσοτερο απ'ολες. Μετα απο 20 συναπτα ετη στο κουρμπετι, εχω καταληξει πως ειναι οι μονες συνηδητοποιημενες, που γνωριζουν ακριβως τι θελουν, που ξερουν ποιες ειναι. Παρτε για παραδειγμα το post της katerina69 και των υπολοιπων τσοκαρων που απαντησαν, και συγκρινετε τα. Εχουν καμια σχεση; Οπως πολυ σωστα προαναφερε ο φιλτατος sotos25, οι εταιρες ΠΑΝΤΑ ειχαν μια περιοπτη θεση στην πατριαρχικη τοτε κοινωνια, ειτε μιλαμε για αρχαια Ελλαδα, ειτε για Ρωμαϊκη αυτοκρατορια, ειτε για Βυζαντινη, ακομα και στην Οθωμανικη (ναι στην αυτοκρατορια των "βαρβαρων". Δεν ειναι καθολου τυχαιο το γεγονος, μιας ειναι και η μονη κατηγορια γυναικων που εχει καποιο πραγματικο επιπεδο και μπορει να συναναστραφει/συμετασχει χωρις παπαρολογιες σε μια συζητηση μεταξυ ανδρων, απο τη πιο σοβαρη συζητηση εως την πιο γελοια. Τουλαχιστον οσον αφορα τις Ελληνιδες επαγγελματιες. Γιατι αν παμε στα εισαγομενα, εκει αλλαζει η αποψη μου. Γενικωτερα λοιπον, οι γυναικες καλο θα ειναι να μαθουν να ανοιγουν το μυαλο τους και το στομα τους, εκτος απο τα ποδια τους! Το γαμησι ειναι το πιο ευκολο πραγμα, η επικοινωνια ειναι η προκληση! Μπορειτε να ανταπεξελθετε κυριες μου; Αποδειξτε το!!! Μεχρι τοτε ειστε απλα ενα κομματι περριτο κρεας που περιβαλει το μουνι!

ΥΓ. Οταν σε ενα forum/chat κλπ βλεπω ενα user με το nickname mounitsa/mounara/kavliara/gkomenara/kouklara και διαφορα nicknames τετοιου ειδους, ο λογισμος μου παει αμμεσως σε:
1]Κομπλεξικη γυναικα με ποσοστο κομπλεξ 200%.
2]Μπαζο που δε θα τη γαμουσε καποιος, ακομα και αν ηταν η τελευταια γυναικα στο συμπαν και ψαχνει μπας και βρεθει κανενας σαβουρογαμης.
3]Γυναικα που ψαχνει θυματα να τσουρομαδησει.
4]Πουστη.
5]Κρυφοπουστα.
6]Αντρα που σπαει πλακα.
7]Κομπλεξικο αντρα που σπαει πλακα.

ΥΓ2. Δεν εχω προσωπικα με καποιο απο τα προαναφερθεντα ατομα (οσα και αν υπαρχουν) απλα ειναι η αποψη μου.

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Γενικα απ'οτι εχω παρατηρησει, στη Ελλαδα ειδικα οι "γυναικες" την εχουν δει καπως. Και βαζω τα "" γιατι δεν υπαρχουν πλεον πραγματικες γυναικες. Τσοκαρα ειναι (σχεδον) ολες. Οι πραγματικες γυναικες που εχουν μεινει, ειναι οι πουτανες (επαγγελματιες) και δε λεω τη λεξη "πουτανα" καθολου υποτιμητικα σε αυτη τη περιπτωση. Ισα ισα που ειναι το ειδος γυναικας που εκτιμω περισσοτερο απ'ολες. Μετα απο 20 συναπτα ετη στο κουρμπετι, εχω καταληξει πως ειναι οι μονες συνηδητοποιημενες, που γνωριζουν ακριβως τι θελουν, που ξερουν ποιες ειναι. Παρτε για παραδειγμα το post της katerina69 και των υπολοιπων τσοκαρων που απαντησαν, και συγκρινετε τα. Εχουν καμια σχεση; Οπως πολυ σωστα προαναφερε ο φιλτατος sotos25, οι εταιρες ΠΑΝΤΑ ειχαν μια περιοπτη θεση στην πατριαρχικη τοτε κοινωνια, ειτε μιλαμε για αρχαια Ελλαδα, ειτε για Ρωμαϊκη αυτοκρατορια, ειτε για Βυζαντινη, ακομα και στην Οθωμανικη (ναι στην αυτοκρατορια των "βαρβαρων". Δεν ειναι καθολου τυχαιο το γεγονος, μιας ειναι και η μονη κατηγορια γυναικων που εχει καποιο πραγματικο επιπεδο και μπορει να συναναστραφει/συμετασχει χωρις παπαρολογιες σε μια συζητηση μεταξυ ανδρων, απο τη πιο σοβαρη συζητηση εως την πιο γελοια. Τουλαχιστον οσον αφορα τις Ελληνιδες επαγγελματιες. Γιατι αν παμε στα εισαγομενα, εκει αλλαζει η αποψη μου. Γενικωτερα λοιπον, οι γυναικες καλο θα ειναι να μαθουν να ανοιγουν το μυαλο τους και το στομα τους, εκτος απο τα ποδια τους! Το γαμησι ειναι το πιο ευκολο πραγμα, η επικοινωνια ειναι η προκληση! Μπορειτε να ανταπεξελθετε κυριες μου; Αποδειξτε το!!! Μεχρι τοτε ειστε απλα ενα κομματι περριτο κρεας που περιβαλει το μουνι!

ΥΓ. Οταν σε ενα forum/chat κλπ βλεπω ενα user με το nickname mounitsa/mounara/kavliara/gkomenara/kouklara και διαφορα nicknames τετοιου ειδους, ο λογισμος μου παει αμμεσως σε:
1]Κομπλεξικη γυναικα με ποσοστο κομπλεξ 200%.
2]Μπαζο που δε θα τη γαμουσε καποιος, ακομα και αν ηταν η τελευταια γυναικα στο συμπαν και ψαχνει μπας και βρεθει κανενας σαβουρογαμης.
3]Γυναικα που ψαχνει θυματα να τσουρομαδησει.
4]Πουστη.
5]Κρυφοπουστα.
6]Αντρα που σπαει πλακα.
7]Κομπλεξικο αντρα που σπαει πλακα.

ΥΓ2. Δεν εχω προσωπικα με καποιο απο τα προαναφερθεντα ατομα (οσα και αν υπαρχουν) απλα ειναι η αποψη μου.

Ενδιαφέροντα αυτά που λες, αλλά δεν μας σχολιάζεις και τα αντίστοιχα αντρικά νικ; Εκεί που πάει ο λογισμός σου;
Φιλικά

dreamer24gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Ενδιαφέροντα αυτά που λες, αλλά δεν μας σχολιάζεις και τα αντίστοιχα αντρικά νικ; Εκεί που πάει ο λογισμός σου;
Φιλικά
Φυσικα και θα σχολιαζα στο πρωτο μου post, αν το θεμα δεν ηταν "γυναικες στο bourdela.com", αν και ηδη το εκανα εν μερει (4-7). Απο εκει και περα οι αντρες ειναι λιγο εως πολυ αψυχολογητοι. Ενα nickname μπορει να το επιλεξουν για το πιο απιθανο εως ασχετο λογο. Αν και δεν εχω ασχοληθει ιδιετερα με τα αντρικα nicknames (αν και πολλες φορες κρυβονται γυναικες πισω απο ενα αντρικο nick, για διαφορους λογους. Απο το να σπασουν πλακα μεχρι το να τσεκαρουν αν ειναι ο γκομενος/αντρας τους και chatαρουν)

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Φυσικα και θα σχολιαζα στο πρωτο μου post, αν το θεμα δεν ηταν "γυναικες στο bourdela.com", αν και ηδη το εκανα εν μερει (4-7). Απο εκει και περα οι αντρες ειναι λιγο εως πολυ αψυχολογητοι. Ενα nickname μπορει να το επιλεξουν για το πιο απιθανο εως ασχετο λογο. Αν και δεν εχω ασχοληθει ιδιετερα με τα αντρικα nicknames (αν και πολλες φορες κρυβονται γυναικες πισω απο ενα αντρικο nick, για διαφορους λογους. Απο το να σπασουν πλακα μεχρι το να τσεκαρουν αν ειναι ο γκομενος/αντρας τους και chatαρουν)

Ναι, αλλά ένας που έχει νικ π.χ. "μουνογλύφτης", γιατί είναι στο απυρόβλητο εν σχέσει με την "μουνίτσα" π.χ.?

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
 αν καταλαβα καλα οι γυναικες μπαινουν στο site για να μάθουν οτι οι αντρες θελουν να πηδάνε χωρις δεσμευσεις. Δεν το ξερουν ήδη αυτό???

Αλλα επειδη ειναι INTERDIT D 'INTERDIRE δεν μπορουμε να το απαγορευσουμε. τουλαχιστον εχουν την τιμοτητα να ανοιγουν και λογαριασμους (αντι να βλεπουν το σαιτ ως επισκεπτες) και να λένε οτι ειναι και γυναικες.
Τωρα αν λενε και καμια παπαρια δεν πειραζει. Γιατι εμεις ολο μεγαλες κουβεντες λέμε???

sotos25

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
[quote author=theofilos]
Αν δηλαδή αύριο με ένα δημοψήφισμα αποφανθεί "ο λαός" οτι πρέπει να εκτελούνται όσοι είναι κάτω απο 1.80 π.χ., η να εξορίζονται όσοι έχουν τατουάζ, θα είναι δημοκρατικό λες;
[/quote]

Ρε Θεοφιλε, συγκρινεις ανομοια πραγματα. Ενα φορουμ δεν ειναι δημοσιο κτημα για να αποτελει η προσβαση σε αυτο δικαιωμα του καθενος.

Ορθο θα ηταν να κανεις συγκριση με το σπιτι σου. Στο σπιτι σου αποφασιζουν ποιος θα μπει μεσα εσυ και οσοι κατοικειτε σ' αυτο. Δεν εχει δικαιωμα ο καθενας που σου χτυπαει το κουδουνι να κατσικωθει στην κρεβατοκαμαρα!

Πιστευω παντως οτι παρα τις αποψεις σου, νοιαζεσαι για το συμφερον και το μελλον του φορουμ. Και το συμφερον του φορουμ εγκειται στο να ειναι τα μελη του ευχαριστημενα. Αν ειναι, θα ακμασει. Αν δεν ειναι, θα φθινει.

Επομενως, αν η μεγαλη πλειοψηφια των μελων ειναι κατα της ασυδοτης προσβασης των γυναικων, θα ειναι καλο για το φορουμ να ληφθουν μετρα.

Αντιστοιχα, αν η πλειοψηφια των μελων ειναι υπερ της ασυδοτης προσβασης τους, θα ειναι καλο για το φορουμ να μεινουν τα πραγματα ως εχουν.

Γιατι να μη μαθουμε τι απ' τα δυο ισχυει?

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
βρισκεις κατι κακο σε αυτο?

και τι ακριβως προτείνεις αγαπητη κατερινα?

αλλωστε ποιος μπορει να γνωριζει οτι η Νανά και η καθε Νανά ή Νανός πρέπει στο διαγώνισμα της ζωής να επαναεξεταστεί?

και ποιος είναι αυτός που δεν έχει κάνει λάθη?
Νομιζω ρουλι μου ότι ηταν πολύ κατανοητα αυτά που εγραψα.
Και βεβαια κανεις δεν είναι τελειος και ολοι κανουμε λαθη,
αλλα το κλειδι είναι να μαθαινουμε μεσα από αυτά?
Αλλα βλεπω ότι εχουμε χασει την σειρα των γεγονοτων?
Πρωτα ένα κοριτσακι  ασχολειται με τα παιχνιδια και
τις κουκλες της,και μεγαλωνοντας αρχιζει να ωριμαζει και να
ανακαλυπτει την ταυτοτητα της?ετσι μονο παει η σειρα,για να καταληξει
να καταλαβει την φυση του αντρα για να επικοινωνει στους περισσοτερους
τομεις μαζι του?Και βλεπεις τι γινεται?Ξαφνικα?αντι για κουκλες?
ασχολειται με τις π?.ες..Ε ?πες μου εσυ τωρα?
Και ας εχει παει 100 χρονων?Τι νοημα εχει η ζωη της και τι αξιες πηρε
μεσα από αυτην?Ααααα?.δηλαδη ευτυχως που υπαρχει και το ιντερνετ
που φιλοξενει αυτό το site?το καταλληλο μεσον μαθησης?.
Μπραβο κοριτσια?.!!

housewife

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Χαιρετώ κι εγώ ως νέα και επιτρέψατέ μου μια παρέμβαση.

Το σάιτ το ξέρω καιρό τώρα. Μου το σύστησαν φίλοι και φίλες και μπήκαμε κι οι δυό μας να χαζέψουμε. Δεν μπήκα ούτε να βρω γκόμενο, ούτε να "δω πως σκέφτονται οι άντρες" -ατάκα απίστευτης ηλιθιότητας.

Το δικαίωμα ύπαρξης σε ένα φόρουμ το κερδίζεις όχι με το φύλλο σου αλλά με την ποιότητα των ποστς σου. Αν κάποιος ενοχλείται μόνο και μόνο επειδή κάποιος είναι άντρας ή γυναίκα τότε μάλλον κάτι πάει στραβά.

Επίσης, για να σου αρέσει το σεξ, οι τσόντες, οι πουτάνες κ.λπ. αλλά και οι συζητήσεις γύρω από αυτά, δεν είναι απαραίτητο να είσαι άντρας.

ass4ever

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2006
Like
4
Πόντοι
1
μας βρήκαν ακόμα και εδώ μέσα??? ελεος ρε φίλε...

housewife

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Εξκουζέ αγαπητέ. Είναι μάλλον αργά κι έχω χαζέψει αλλά δεν κατάλαβα τι εννοείς.

ass4ever

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2006
Like
4
Πόντοι
1
Βλεπω αυτο το site σαν ενα παραδοσιακο αντρικο καφενειο. Ή σαν εναν τοπο συμποσιων, οπως αυτα που εκαναν οι αρχαιοι φιλοσοφοι.

Στα συμποσια επιτρεποταν μονο στις εταιρες, μεταξυ των γυναικων, να συμμετεχουν, γιατι οι αρχαιοι θεωρουσαν οτι μονο αυτες ειχαν το επιπεδο να συνδιαλλεχθουν με τους αντρες. Τα προσφατα φαινομενα στο φορουμ αποδεικνυουν περιτρανα ποσο δικαιο ειχαν. Φανταζεστε το Σωκρατη και τον Πλατωνα αναγκασμενους να ανεχθουν την καθε ηλιθια σπαζαρχιδο, το καθε καβαλημενο τσουλακι, την καθε μισοτρελη γεροντοκορη? Το πνευματικο εργο της αρχαιας Ελλαδας δε θα ειχε δημιουργηθει ποτε.

Αντιθετα, οι εταιρες ειχαν σημαντικο ρολο στα συμποσια και οι αποψεις τους λαμβαναν το σεβασμο των ανδρων. Συγκρινετε τα ποστ της Κατερινας με τα ποστ της mounitsas & company, για ενα συγχρονο παραδειγμα.

Νομιζω οτι θα ηταν ωφελιμο να διδαχθουμε απ' τη σοφια των αρχαιων και να απαγορευθει στις γυναικες που δεν ειναι του επαγγελματος να γραφουν στο φορουμ. Να διαβαζουν μπορουν ετσι κι αλλιως, ως επισκεπτες.

Εναλλακτικα, αν θελετε να ειμαστε περισσοτερο ανεκτικοι, θα μπορουσε να δημιουργηθει ενα υποφορουμ "ανοιχτης συζητησης" οπου μονο σε αυτο και τις αγγελιες γνωριμιων θα επιτρεπετε να καταχωρουν μηνυματα. Ετσι και αυτες θα εχουν τη δυνατοτητα να λενε τα δικα τους (τις παπαριες τους), και δε θα χωνονται στις δικες μας συζητησεις καταστρεφοντας τες.

Επισης οποιος σ' ενα θεμα επιθυμει και την αποψη των (μη εταιρων) γυναικων, θα μπορει να το ανοιξει εκει. Και οποιος θελει να γκομενισει, να γλυψει, να κανει κονε, κλπ. θα μπορει επισης να το κανει εκει με την ανεση του.

Λοιπον τι λετε? Γιατι να μη βαλουμε την προταση σε δημοψηφισμα και να αφησουμε το μπουρδελο-λαο να αποφασισει? Νομιζω οτι θα ηταν το πιο δικαιο και δημοκρατικο εκ μερους των διαχειριστων. *

Πολυ φοβαμαι οτι αν δεν γινει συντομα κατι τετοιο, κινδυνευει να αλλοιωθει ο χαρακτηρας του site. Ηδη εχουν καβαλησει τοσες συζητησεις οι κομπλεξικες και τις εχουν φερει σκοπιμα στα μετρα τους. Σε λιγο θα μας εχουν και υπο αστυνομευση.

**Αν υπαρχει ζητημα εγκυροτητας των αποτελεσματων, ας περιοριστει το δικαιωμα ψηφου μονο σε οσους/οσες εχουν πανω απο 100 ποστ.
Ε ρε φίλε, ν 'αγιάσει το στόμα σου!! εδώ υπάρχει thread αυτή τη στιγμή από μία @@ρω που τιτλοφορείται ''για γυναίκες μόνο'' και απαγορεύει σε άντρες να μπαίνουν και να ποστάρουν!!!
Δηλαδή, φτιάξαμε ένα χώρο να λέμε τον πόνο μας και να μιλάμε για μουνάκια και θα μας τον πάρουν κι αυτό!!!
+100000000000000000 σε ό,τι λες και άλλα τόσα για το δημοψίφισμα. Οι moderators πού είναι??

Επισκέπτης
Το μεγάλο πρόβλημα δεν είναι οι γυναίκες (εντός ή εκτός εισαγωγικών) αλλά οι πούστηδες.Ανακάλυψαν το site και δειλά δειλά κάνουν τα πρώτα τους βήματα.Μετά τους πούστηδες θα ακολουθήσουν και άλλοι ανώμαλοι.Εδώ είναι το πρόβλημα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom