Νέα

Γυναίκες στο site

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 144K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Υπάρχουν γυναίκες στο Forum? Κι αν ναι... να μείνουν?

• ΝΑΙ (αλλά δεν έχω γνωρίσει καμία)...

Ψήφοι: 76 36,2%
  • ΝΑΙ (κι έχουμε γνωριστεί)...

Ψήφοι: 36 17,1%
  • ΟΧΙ!

Ψήφοι: 4 1,9%
  • Μπααα (είναι κλώνοι-προφίλ αντρών)...

Ψήφοι: 23 11,0%
  • Να πάρουν το πούλο! Αυτό είναι ανδρικό site...

Ψήφοι: 21 10,0%
  • Ας μείνουν, αρκεί να μην μας τα πρήζουν...

Ψήφοι: 52 24,8%
  • Να μείνουν ΜΟΝΟΝ όσες είναι της δουλειάς...

Ψήφοι: 47 22,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    210

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Κάποτε είχαν ρωτήσει τον Λευτέρη Παπαδόπουλο γιατί τα περισσότερα ερωτικά τραγούδια είναι για χωρισμούς και καψούρες. Αυτός απάντησε ότι αν είσαι καλά με την γυναίκα και μες τα μέλια, έχεις καλύτερα πράγματα να κάνεις μαζί της από το να γράφεις τραγούδια. Όταν είσαι μόνος και σε τρώει ο πόνος γράφεις τραγούδια.

Υποθέτω λοιπόν ότι οι κυρίες που μπαίνουν τακτικότατα εδώ (εκτός των εργαζόμενων κοριτσιών) δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν, ότι κι αν είναι αυτό το καλύτερο. Γιατί δεν έχουν και το άλλοθι ότι μπαίνουν εδώ για να πάρουν πληροφορίες.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
οταν μπαινουμε εδω... εγω τουλαχιστον απλα εχω ωρα να ξοδεψω στο ιντερνετ ή ειναι αργα το βραδυ που απλα εχω αυπνιες (το δειχνουν κ τα στατιστικα μου 1-3 ξεφευγω χαχαχα), κ εδω την ξοδευω κ σε αλλα φορουμ κ στο γκουγκλ κ στα τορρενταδικα κ στο γιουτουμπ κ σε διαφορες ιστοσελιδες (κ επιστημονικες φιλτατε συναδελφε χα χα χα)

θα ερθεις απο το στουντιο να σε φωτογραφησω? :grin: οκ παω να παρω μπαταριες κ βαζελινη! :2funny: :2funny: :boobies:

ε καλα εννοειται οτι θα ρθω... :P :P :P

Επισκέπτης
λαλακι οπως παντα μαλακιες λες για θεματα που δεν τα κατεχεις , οπως παντα υπερβολικος στις εκφρασεις σου.
Εχω βγει με ωραια μουνια απο το irc και απο το parea.gr και απο
το datingclub.gr

Εγώ αναφέρθηκα ξεκάθαρα σε όσες είχα συναντήσει εγώ και γνωστοί που . Και αναφερόμουν σε γκόμενες από φόρουμ και τσάτ μόνο και όχι σε γκόμενες αγγελιών. Γιατί και εγώ είχα συναντήσει μπάνικες γκόμενες μέσω ιντερνετο-καμακο-αγγελιών.

Το βρίσιμο που χρησιμοποιείς , απλά δείχνει το επίπεδό σου και από που κατάγεσαι ...

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
274
Πόντοι
21
Εγώ αναφέρθηκα ξεκάθαρα σε όσες είχα συναντήσει εγώ και γνωστοί που . Και αναφερόμουν σε γκόμενες από φόρουμ και τσάτ μόνο και όχι σε γκόμενες αγγελιών. Γιατί και εγώ είχα συναντήσει μπάνικες γκόμενες μέσω ιντερνετο-καμακο-αγγελιών.

Το βρίσιμο που χρησιμοποιείς , απλά δείχνει το επίπεδό σου και από που κατάγεσαι ...
και το mirc που σου γραφω τσατ ειναι και εχω πετυχει ωραια μουνια απο εκει την περιοδο 2000-2002 που ασχολουμουνα με αυτο.
Τωρα αν εσυ δεν πετυχες καμια , ειναι λαθος να συμπεραινεις οτι ετσι συμβαινει με ολους και οτι ολες ειναι μπαζα.
Δεν σε εβρισα απλα εγραψα οτι λες μαλακιες , πραγματα που δεν ισχυουν δηλαδη.
Αληθεια για πεσ μου τι συμπερανες για την καταγωγη μου

Επισκέπτης
και το mirc που σου γραφω τσατ ειναι και εχω πετυχει ωραια μουνια απο εκει την περιοδο 2000-2002 που ασχολουμουνα με αυτο.
Τωρα αν εσυ δεν πετυχες καμια , ειναι λαθος να συμπεραινεις οτι ετσι συμβαινει με ολους και οτι ολες ειναι μπαζα.

Πέρα από τις δικές μου εμπειρίες αναφέρθηκα και σε ιστορίες που έχω ακούσει από γνωστούς. Κυρίως αφορούν την περίοδο πριν το 2000 βέβαια, αλλά ουδείς εξ αυτών συνάντησε ποτέ ΜΙΑ έστω και μέτρια που να βλεπόταν. Πάνω κάτω και ιστορίες αγνώστων σε εμένα που ε΄χω διαβάσει σε φόρουμ και αφορούν συναντήσεις με γκόμενες από chat τα ίδια έλεγαν πάνω κάτω. Όλοι για μπάζα μιλούσαν.

Αλήθεια εσύ όλες όσες συνάντησες μέσω chat ήταν μουνάρες; Αν όχι όλες σε τι ποσοστό αναφέρεσαι;Έχει ενδιαφέρον το θέμα.

Y.Γ.Όταν αναφέρομαι σε chat εννοώ κυρίως το IRC και τα κανάλια του GR-NET κυρίως το #Hellas. (Το mirc είναι ο γνωστότερος client για IRC , αλλά υπάρχουν εκατοντάδες άλλοι για Windows, Linux, MacOS κτλ κτλ κτλ. Με τι μπαίνει κανείς έχει τόση σημασία όση με το τι browser βλέπει το συγκεκριμένο φόρουμ).

elen

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
auta pou diavasa edo einai to ligotero thlivera.
adinato na katalavo pws vghke to sumperasma oti oi gunaikes pou xrhsimopoioun to net einai oles mpourouxes k oi adres einai to ligotero metrioi.poios sas eipe oti an tis dio eleutheres ores spiti mou mpo sto internet eimai ena  mpazo,enw an dw tv oxi?
kai telos ,mou aresei auto to site,einai tromera endiaferon,opws gia ton idio logo nomizw oti mpainoun k oi ipolipes edo.auto omws apexei poli apo tin apospi oti psaxnw gomeno,dioti proton den tha ta eftiaxna pote me kapoion pou kathe treis k ligo tha itan stis poutanes,deuteron oute xepeta  tha epsaxna me kapoion pou mporei na me kolisi opoiodipote afrodisio kikloforei,k trito k simadikotero,ti na ipotheso gia adres oi opoioi den mporoun an gamisoun allios k trerxoun stis poutanes?(ektos apo mia miopsifia pou to goustaroun pragmatika).oti einai oloi theoi?

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
elen γραψτα ελληνικα θα στο σβησουνε το ποστ.... :(

elen

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
σοβαρα?κ βαριεμαι ρε γμτ

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
adinato na katalavo pws vghke to sumperasma oti oi gunaikes pou xrhsimopoioun to net einai oles mpourouxes k oi adres einai to ligotero metrioi.poios sas eipe oti an tis dio eleutheres ores spiti mou mpo sto internet eimai ena  mpazo,enw an dw tv oxi?
kai telos ,mou aresei auto to site,einai tromera endiaferon,opws gia ton idio logo nomizw oti mpainoun k oi ipolipes edo.auto omws apexei poli apo tin apospi oti psaxnw gomeno,dioti proton den tha ta eftiaxna pote me kapoion pou kathe treis k ligo tha itan stis poutanes,deuteron oute xepeta  tha epsaxna me kapoion pou mporei na me kolisi opoiodipote afrodisio kikloforei,k trito k simadikotero,ti na ipotheso gia adres oi opoioi den mporoun an gamisoun allios k trerxoun stis poutanes?(ektos apo mia miopsifia pou to goustaroun pragmatika).oti einai oloi theoi?

Το ίδιο εμφανισιακά ισχύει και για τους άνδρες που μπαίνουν εδώ.
Με συγχωρείς που θα το πω αυτό γιατί ποτέ δεν μιλάω με άσχημο τρόπο στις (οποιαδήποτε) γυναίκες και πάρτο σαν κοινωνικό σχόλιο. Μπορείς να υποθέσεις λοιπόν ότι οι άντρες που μπαίνουν εδώ και, και, και, είναι γιατί έχουν βαρεθεί τη  :jerking: που σας δέρνει

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6

Πρώτο σκέλος δεκτό για  την περιπτωσή σου. Δεύτερο σκέλος περι πουτανιάριδων....μαύρα  μεσάνυχτα, κλισέ, αγένεια.

elen

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
αυτά που διάβασα εδώ είναι το λιγότεςρο θλιβερά
αδυνατώ να καταλάβω πωσ βγήκε το συμπέρασμα ότι οι γυναίκεσ που χρησιμοποιούν το νετ είναι μπουρούχεσ ενω οι αντρεσ ειναι το λιγότερο μέτριοι.ποιοσ σασ ειπε οτι αν στισ δύο ελεύθερεσ ώρες σπ'ιτι μου μπω στο νετ είμαι  ένα μπάζο ενώ αν δω τηλεόραση πχ.οχι?
και τέλος,μου αρέσει αυτό το σιτε,είναι τρομερά ενδιαφέρον,όπωσ για τον ίδιο λόγο νομίζω ότι μπαίνουν κ οι  υπόλοιπεσ κοπέλεσ εδώ.αυτό όμωσ απέχει από το ότι ψάχνω γκόμενο,διότι πρώτον δεν θα τα έφτιαχνα ποτέ με κάποιον που κάθε τρεισ κ λίγο πάει στισ πουτάνεσ,δευτερον,ούτε ξεπέτα θα έκανα με κάποιον που μπορεί να μου κολλήσει όποιο αφροδίσι ο κυκλοφορεί,κ τρίτον κ σημαντικότερο ,τι να υποθέσω για άντρεσ οι οποιοι δεν μπορούν να γαμήσουν αλλιωσ κ τρεχουν στισ πουτάνεσ(εκτόσ απο μια μειοψηφία που το γοθσταρουν πραγματικά).ότι είναι κούκλοι??

elen

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
οσο σκληρο κ αν ακουγεται
είναι η ωμή αλήθεια όπωσ την αντιλαμβάνομαι όχι μόνο εγώ,αλλά κ το 90% των γυναικών.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.060
Πόντοι
12.056
Μπραβο ελενακι..μας καταλαβες ολους...ειμαστε το κατακαθι τις κοινωνιας... :2funny: :2funny: :2funny:

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
''Όπως το αντιλαμβάνομαι'' φτάνει, το ''αλήθεια'' είναι σοβαρή κουβέντα. ʼστο καλύτερα.

elen

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
κ ποιοσ σου είπε ότι εχω μαύρα μεσάνυχτα?δεν ζς αποκομμένη απο τον κόσμο παρέα με τισ φίλεσ μου βάφοντασ τα νύχια μου όλη μερα.
όσο για το αγένεια ναι,έχεισ πολυτο δίκιο,αλλα είναι εξοργιστικα αυτά που διάβασα

elen

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
δεν έιναι η αλήθεια ροπαλοφορε ότι οι περισσοτεροι που πανε πουτανεσ δεν έχουν μεγάλη επιτυχια στυο γθναικειο φύλο?
όσο για κατακαθι τησ κοινωνίασ,παντελώσ άσχετο.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Δεν ακούγεται σκληρό γιατί δεν ξέρεις, όπως και το 90% των γυναικών που η γνώμη τους στο συγκεκριμένο θέμα δεν μου είναι ούτε καν αδιάφορη

Λοιπόν αμά έρθουνε και οι άλλοι προβλέπω να γίνεται ύποπτο για φ.. το thread

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
να και η εκπροσωπος του 90% των γυναικων!!!
λοιπον εκεινο το 10 που δεν εκπροσωπεις ειναι αυτο που ελκει το 70% των ανδρων!

giovanisilva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ωραία άποψη... Σύμφωνα με τα λεγόμενά σου λοιπόν, η πλειοψηφία όσων βρισκόμαστε εδώ μέσα, δεν μπορούμε να πηδήξουμε... και γι'αυτό πάμε στις πουτάνες...
Τι να σου πώ κοπέλα μου. Μου σηκώθηκαν... οι τρίχες

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Δεν μιλάς κάθε μέρα ανοιχτά με άντρες πουτανιάριδες που γνωρίζεις καλά την προσωπικοτητά τους και πόρνες που επισκέπτονται όμως έτσι; Που λές...στην Αλάσκα που έχω ζήσει χρυσοθήρας έχει ένα μυστικό όργανο που σχεδίασε ο Tesla που ήταν παππούς μου και τώρα θα σας πώ την ωμή αλήθεια για τα μυστικά σχέδια... :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom