Νέα

Γυναίκες στο site

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 144K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Υπάρχουν γυναίκες στο Forum? Κι αν ναι... να μείνουν?

• ΝΑΙ (αλλά δεν έχω γνωρίσει καμία)...

Ψήφοι: 76 36,2%
  • ΝΑΙ (κι έχουμε γνωριστεί)...

Ψήφοι: 36 17,1%
  • ΟΧΙ!

Ψήφοι: 4 1,9%
  • Μπααα (είναι κλώνοι-προφίλ αντρών)...

Ψήφοι: 23 11,0%
  • Να πάρουν το πούλο! Αυτό είναι ανδρικό site...

Ψήφοι: 21 10,0%
  • Ας μείνουν, αρκεί να μην μας τα πρήζουν...

Ψήφοι: 52 24,8%
  • Να μείνουν ΜΟΝΟΝ όσες είναι της δουλειάς...

Ψήφοι: 47 22,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    210

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ροπαλοφορος...

το παραδεχομαι κ σου βαζω κ υπογραφη κιολας χα χα χα

PSyCho_BiTCh

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Πριν πολλά ? πολλά χρόνια, μια νεαρά εργαζόταν part-time σε φωτογραφείο. Μέσα σε σωρό φωτογραφιών, τύπωνε και τις φωτό ενός νεαρού (πολύ τακτικού πελάτη), που απαθανάτιζε τις επιδόσεις-συνευρέσεις του με πΟτάνες (μέχρι εδώ καλά). Μετά τύπωσε και τις φωτογραφίες του γάμου του. Μετά τύπωσε και τρία φιλμς από το ταξίδι του μέλιτος. Το μισό τρίτο φιλμ (από το ταξίδι του μέλιτος) ήταν με επιδόσεις-συνευρέσεις. Απόρησε η νεαρά?
Μετά από έναν χρόνο, ο νεαρός αυτός, βρήκε τραγικό θάνατο σε αυτοκινητιστικό, και η έγκυος γυναίκα του βρήκε το? πλούσιο φωτογραφικό αρχείο του αντρός της. Που δεν μπόρεσε να το αγνοήσει, μιας και εκατοντάδες φωτογραφίες έδειχναν το χέρι του με βέρα. Η νεαρά ξανα-απόρησε?
Μετά από χρόνια, κι ενώ παρακολουθούσε το φόρουμ του Cosmopolitan (όπως και πολλές άλλες παρευρισκόμενες, με τη διαφορά ότι η υπογράφουσα δεν το έκρυψε ποτέ), έμαθε ότι υφίσταται φόρουμ μπουρδελιάριδων κι αν μη τι άλλο, όφειλε στην περιέργεια της να το επισκεφθεί. Εκεί συνάντησε τον? «έρωτα» (ναι, ναι? για ?σενα μιλάω stunt μωρό μου) κι έμεινε για καμπόσο. Παράλληλα άρχισε να καταλαβαίνει και το μυστήριο πΟταναρέοι (έχει ακόμα απορίες αλλά δεν κόβεται κιόλας). Μετά, απλά βαρέθηκε? Πλάκωσε και πολύ δουλειά? Πέφταν και απανωτές εργασίες στα μαθήματα?

Σήμερα, απλά δεν της αρέσει η Αθλητική Κυριακή και χαζολογάει? 

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Πριν πολλά ? πολλά χρόνια, μια νεαρά εργαζόταν part-time σε φωτογραφείο. Μέσα σε σωρό φωτογραφιών, τύπωνε και τις φωτό ενός νεαρού (πολύ τακτικού πελάτη), που απαθανάτιζε τις επιδόσεις-συνευρέσεις του με πΟτάνες (μέχρι εδώ καλά). Μετά τύπωσε και τις φωτογραφίες του γάμου του. Μετά τύπωσε και τρία φιλμς από το ταξίδι του μέλιτος. Το μισό τρίτο φιλμ (από το ταξίδι του μέλιτος) ήταν με επιδόσεις-συνευρέσεις. Απόρησε η νεαρά?
Μετά από έναν χρόνο, ο νεαρός αυτός, βρήκε τραγικό θάνατο σε αυτοκινητιστικό, και η έγκυος γυναίκα του βρήκε το? πλούσιο φωτογραφικό αρχείο του αντρός της. Που δεν μπόρεσε να το αγνοήσει, μιας και εκατοντάδες φωτογραφίες έδειχναν το χέρι του με βέρα. Η νεαρά ξανα-απόρησε?
Μετά από χρόνια, κι ενώ παρακολουθούσε το φόρουμ του Cosmopolitan (όπως και πολλές άλλες παρευρισκόμενες, με τη διαφορά ότι η υπογράφουσα δεν το έκρυψε ποτέ), έμαθε ότι υφίσταται φόρουμ μπουρδελιάριδων κι αν μη τι άλλο, όφειλε στην περιέργεια της να το επισκεφθεί. Εκεί συνάντησε τον? «έρωτα» (ναι, ναι? για ?σενα μιλάω stunt μωρό μου) κι έμεινε για καμπόσο. Παράλληλα άρχισε να καταλαβαίνει και το μυστήριο πΟταναρέοι (έχει ακόμα απορίες αλλά δεν κόβεται κιόλας). Μετά, απλά βαρέθηκε? Πλάκωσε και πολύ δουλειά? Πέφταν και απανωτές εργασίες στα μαθήματα?

Σήμερα, απλά δεν της αρέσει η Αθλητική Κυριακή και χαζολογάει? 

ανατριχιασα..

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Bite me & mounitsa παραδεχτείτε! Μπορεί να είμαστε παλιοπουτανιάριδες και χάβαλοι αλλά έχουμε πιο πολύ πλάκα και ουσία απο κάθε γυναικείο περιοδικό ή φόρουμ, ατελείωτα νήματα για τα πάντα επίκαιρα, βαριέστε αφόρητα το mainstream και δεν ανήκετε στα κορίτσια της ηλικίας σας που στήνονται όλη μέρα στον καθρέφτη και ζητάνε αγόρια πακεταρισμένα απο Imaco media. 'Eτσι; :grin:

χαχαχαχα φυσικα ροπ :P το εχω ξαναπει και στις προηγουμενες σελιδες....οι αντρες εχουν πιο πολυ πλακα  :)

σαικο επειδη με παιρνει και μενα η μπαλα δεν εχω μπει στο φορουμ του κοσμοπολιταν περαν απο καποια λινκ που ειχαν δωσει στο εδω φορουμ......

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
αχ τι γλυκος :P
(ξερω γιατι τα λες ομως γιατι εισαι το απιαστο ονειρο εμενα κ της νιτσας... :cheesy: )

εγω στο κοσμοπολιταν εχω μπει παντως απ τα λινκς που βαλανε εδω τα παιδια
για να καψεις τον εγκεφαλο καλο ειναι

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αχ........φλες ποτε θα βρεθουμε για καμια φωτογραφιση? να σου δειξω και τον πλουσιο εσωτερικο μου κοσμο? :P

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
νιωθω οτι γαμιεται ολο το συμπαν και παμε με τα χιλια πισω...μιλαω γενικα κι οχι μονο για το σιτε...οταν η γυναικα ξερειτις αντιδρασεις μας την γαμησαμε ομαδικως..ουτως η αλλως την εχουμε ασχημα απ αυτες..φαντασου να ξερουν και περισσοτερα απο μας!!

Καλά φιλαράκι μην τρελαίνεσαι...Μόνο η νίτσα και η μπάιτμι τα μαθαίνουν ... και θα τα κρατήσουν μυστικό βρε...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Καλά φιλαράκι μην τρελαίνεσαι...Μόνο η νίτσα και η μπάιτμι τα μαθαίνουν ... και θα τα κρατήσουν μυστικό βρε...

μα δεν υπαρχει κατι να μαθουμε νομιζω.......οι γυναικες ειναι που κατασκευαζουν χιλιες ιστοριες στο κεφαλι τους και ειναι τοσο πολυπλοκες.......οι αντρες ειναι ξεκαθαροι νομιζω.....

αχ φλες αυτα τα γκασπ και μουμπλε μουμπλε κανεις και με τρελλαινεις :P

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
μα δεν υπαρχει κατι να μαθουμε νομιζω.......οι γυναικες ειναι που κατασκευαζουν χιλιες ιστοριες στο κεφαλι τους και ειναι τοσο πολυπλοκες.......οι αντρες ειναι ξεκαθαροι νομιζω.....

αχ φλες αυτα τα γκασπ και μουμπλε μουμπλε κανεις και με τρελλαινεις :P

Σμπαρεκουάκ!!!

giovanisilva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ δεν έχω μεγάλη επτυχία με τις πουτάνες και αναγκαστικά, πάω με "κανονικές" γυναίκες...... :2funny: :2funny: :2funny:

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Θέμα: Ποιες Μπαινουν Εδώ?

Forum είναι και όποιος θέλει μπαίνει.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
εχω χοττττ πικ σου ας γιου νοου
οπου κανεις αυτα τα οποια ντρεπεσαι να παραδεχθεις
γι αυτο μαζεψου :knuppel:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
χαχαχαχαχα

δε με τρομαζεις........ο φλες με θελει οπως κι αν ειμαι.......αλλωστε γιαυτον πλακωθηκα στις μασκες για να γινω ομορφη......οποτε ιτ μαι νταστ.....

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
εγω ειμαι ομορφη κ χωρις τις μασκες χα χα χα
αρα δε θα τρομαζει κιολας το τεκνο οταν ερχεται χωρις να εχει ειδοποιησει απο πριν

1-0 υπερ μου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom