easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 244
- Πόντοι
- 86
Μια χαρα ξηγηθηκες. Καλως ηρθες. ;)
καλοσ ιρθεσ λοιπον στιν πορνο-παρεα μας ατακτο και αλοπροσαλο καθιμερινο πορνιδιο!Εγω παλι γράφτηκα στο site γιατι έχει σουπερ τσόντες για κατέβασμα.
Γράφτηκα γιατί μ’ αρέσει το σεξ και κυρίως το γρήγορο και βρώμικο.
Γράφτηκα γιατι ο εγκέφαλος μου (…από την "γυναικεία" γαλούχηση) έχει τα κολληματάκια του ακόμα, σε θέματα απελευθέρωσης (να δω και το χαλαρο του θέματος ρε παιδάκι μου πως είναι).
Γράφτηκα γιατι όπως λέει το ρητό η περιέργεια σκότωσε την γάτα
Γράφτηκα με κατά βάθος πονηρές σκέψεις.
Kill me αν όλα τα παραπάνω είναι εκτός κλίματος του Forum.
απολυεται η ψαρουκλα και επανερχεται η πενα του σιγα-σιγα..
Εγω παλι γράφτηκα στο site γιατι έχει σουπερ τσόντες για κατέβασμα.
Γράφτηκα γιατί μ’ αρέσει το σεξ και κυρίως το γρήγορο και βρώμικο.
Γράφτηκα γιατι ο εγκέφαλος μου (…από την "γυναικεία" γαλούχηση) έχει τα κολληματάκια του ακόμα, σε θέματα απελευθέρωσης (να δω και το χαλαρο του θέματος ρε παιδάκι μου πως είναι).
Γράφτηκα γιατι όπως λέει το ρητό η περιέργεια σκότωσε την γάτα
Γράφτηκα με κατά βάθος πονηρές σκέψεις.
Kill me αν όλα τα παραπάνω είναι εκτός κλίματος του Forum.
μι δεισ ατακτα χιλακια εσι ...εχισ ξεροχισει κατευθειαν!!!Καλώς ήλθες κοπελιά....
και αν κρίνω και από το αβατάρ....
ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!
προσεχε ομοσ ξεβρακοκεφαλι....
μιν πεξεισ με τισ σαρκικες ορεξεισ τον σκλιροτραχιλον μπουρδελιαριδον γιατι θα τιμοριθεις παραυλα στιν καυτι πολιθρονα του εροτοδικιου!
ο μεγασ δικαστις λιομας θα αναλαβει να δικασει τιν ιγρι,παιχνιδιαρα καιι καυλιαρα κλιτοριδα σου εν ονοματι του εροτικου νομου!
ρε σεις... θα την τρομάξετε την κοπέλα....
κανονίστε καθίκια να φοβηθεί και να φύγει...
σας γάμησα.....
που να βρεθεί κοπέλα με high heels αβατάρ μετά;;;;
τελοσ!!!!βρισκομαι σε αλεπαλιλουσ ξεροχιμενουσ οργασμουσ αυτι τι στιγμι!!!!!!Ξέχασες να πεις παιχταρά μου ότι η τιμωρία της θα είναι ο εγκλεισμός στην αβυσσαλέα σάουνα γνωστού-άγνωστου καλτ ξενοδοχείου σε θερμοκρασία 1000°C!!!
εγω και υποσχομαι να ειναι τα δικα μου ποδια
εγω και υποσχομαι να ειναι τα δικα μου ποδια
πρεπει να γινι αναλιτικο πορνορεπορταζ για να λαμψει ι αλιθια...δεν το πιστευεις;
λεςεγω και υποσχομαι να ειναι τα δικα μου ποδια
πολι πορνιαρικες πορνο-γοβουλες!!!μπουχαχαχαχαχαχαχα!!!!οριστε και αμα σας αρεσει