loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
εγω????Γυναικα με καμποσους κλωνους 9 γραμματα
εγω????Γυναικα με καμποσους κλωνους 9 γραμματα
Μαζι σου...Εγώ διαφωνώ πάντως.....πιστεύω ο καθέ ένας πρέπει να φτιάχνει μόνος του το φαγητό.....
Λες τυπε μου ?
Οκ, θα το εχω υποψιν .....
θα με παρει το απογευμα να μιλησουμε και θα σου πω το γιατι ηταν αρπαγμενη.δεν ειπα οτι ειναι κακια ρε συ αλλα επειδη ολα τις τα ποστ ηταν σε αυτο το θεμα υπεθεσα οτι μπηκε τσαντισμενη κ δε καταλαβα γτ....
που να μπαινε παλια που ειχαμε ακουσει οτι δεν ειχαμε ακουσει σε ολη μας την ζωη μαζεμενο...
μητσο αν θες μιλφειγ να παρεις απο τον κωνσταντινιδη το κανει τελειο μην μπαινεις στον κοπο...
Μουσακα οχι ...Ερωτηση κρισεως...... ΜΟΥΣΑΚΑ φτιαχνεις ? Μου αρεσει αυτο .....
Ευγε σου κοπελια.....
Δημητρη αν φτιαξεις γλυκο στη βιλμα,να της φτιαξεις μιλφειγ
Παρεξηγήσατε. Το ρόφημα του Ρόμπιν ετοιμάζει.
εισαι ιδιαιτερος εσυ δε πιανεσαιΕγώ διαφωνώ πάντως.....πιστεύω ο καθέ ένας πρέπει να φτιάχνει μόνος του το φαγητό.....
εγω????
τωρα ειναι αργα.......................Γυναικα με καμποσους κλωνους 9 γραμματα Ερωωωτααα σορρυ ..... με μπερδεψε ο μπερντμαν .... :-*
Βιδες :-*
αναμενω!!!!!θα με παρει το απογευμα να μιλησουμε και θα σου πω το γιατι ηταν αρπαγμενη.
Μουσακα οχι ...
Ευρυχως μου καθονται και με τα μακαρονια με κιμα ...
Γυναικα ειπα
Πάντως όσες γυναίκες γουστάρετε να μαγειρεύετε στον άνδρα,πάω πάσο....αλλά.πείτε του ότι πρέπει να ΠΛΗΡΩΝΕΙ,για να φάει το φαγητό που μαγειρέψατε....εγώ αυτό θα έκανα.....
Γιου αρ χερτινγκ μι ντιπ ινσαιτ μαι χαρτ :'(τωρα ειναι αργα.......................
με βλεπεις και στον υπνο σου να σου μιλαω ?να σου απαντησω κ γω να μην γκρινιαζεις...αν δε μαγειρευε κ αυτος πιθανοτατα θα ειχαμε πεθανει απο πεινα.
1 - Κριμας !!!!!Μουσακα οχι ...
Ευρυχως μου καθονται και με τα μακαρονια με κιμα ...
στον κιθαρα πηγαινε.καφε πινω ακομα.σεβασου το και σκασε.με βλεπεις και στον υπνο σου να σου μιλαω ?
εεγω δεν αποκομισα κατι...γ τις αλλες/τους αλλους δε γνωριζω...
ας προσεχες...........Γιου αρ χερτινγκ μι ντιπ ινσαιτ μαι χαρτ :'(
Αλλη μαλακια δεν ειχες να πεις?ετσι ειναι
τελικα ολα περνανε απο το στομαχι!!
Ναι μετά το cim.ετσι ειναι
τελικα ολα περνανε απο το στομαχι!!