House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Της τάχω μάθει,σχεδόν,όλα μη μου αγχώνεσαι.να γράψει στο μυστικό φόρουμ ενημέρωσης τότε![]()
Της τάχω μάθει,σχεδόν,όλα μη μου αγχώνεσαι.να γράψει στο μυστικό φόρουμ ενημέρωσης τότε![]()
Αν τα φτιάχνει καλά και δίνει και κώλο αναθεωρώ περί γάμου.![]()
εγω προσωπικα το αποκλειω.
ΑΝτε 1 φορα.... μαξ 2.
εχω μια εντυπωση οτι οπωτε μαγειρευεις ολο μακαρονια με κιμα κανεις....
Σωστό.Πες και πόσα έχουν στείλει γυναικεία νικς σε αντρικά εδώ.ξερεις ποσα πι εμ τετοια εχουν σταλει????
και αν εχουν σταλει πολλα σε μενα φαντασου στο αλιντι η στην σεξουλα που εχουν δειξει φωτο τι εχει γινει...
Μεσιε χαουυυυζ
Μα ναι αυτο ειναι το μελλον του μπου τα ηλιθια νεα μελη γενους θηλυκουΚαλή μου Βίλμα. Είστε μια όαση στην έρημο του παρόντος ισοτόπου. (Σας καλοπιάνω γιατί δεν μου έμεινε και άλλη επιλογή. Η Βούμπα, εμμέσως πλήν σαφώς με απέρριψε. Η Αστέρω μου, δεν μου μιλά πιά... καταλαβαίνετε...)
Καυλωσε μας πραωινιατικαTα φτιαχνεις καλα μωρη?![]()
Ξερεις ποσοι μαλακες κυκλοφορουν στο μπου?ξερεις ποσα πι εμ τετοια εχουν σταλει????
και αν εχουν σταλει πολλα σε μενα φαντασου στο αλιντι η στην σεξουλα που εχουν δειξει φωτο τι εχει γινει...
ξερεις ποσα πι εμ τετοια εχουν σταλει????
Να πω να πω?Ξερεις ποσοι μαλακες κυκλοφορουν στο μπου?
Σωστό.Πες και πόσα έχουν στείλει γυναικεία νικς σε αντρικά εδώ.
ναι με στοργη και προδερμ.για αυτο και εγω δεν τον χρεωνω.Της τάχω μάθει,σχεδόν,όλα μη μου αγχώνεσαι.
Σε καταλαβαίνω Δημήτρη.Μου την πέφτουν κι εμένα αλλά κρατάω χαρακτήρα.
Εγω ξερω....οχιιιιιιιιιι μην πεις..Να πω να πω?![]()
Σωστό.Πες και πόσα έχουν στείλει γυναικεία νικς σε αντρικά εδώ.
Σε καταλαβαίνω Δημήτρη.Μου την πέφτουν κι εμένα αλλά κρατάω χαρακτήρα.![]()
ο μπολντ σε 2 ποστ παραπανω απο αυτο που καταλαθος παραθεσα καυλα.ποιος μίλησε για πμ?![]()
Είναι φαν του Αρκά μάλλον...γι'αυτό σου στέλνουνε....![]()