Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.643
- Πόντοι
- 2.637
Αγριεψεεεεεεεεεεεεστον κιθαρα πηγαινε.καφε πινω ακομα.σεβασου το και σκασε.
Αγριεψεεεεεεεεεεεεστον κιθαρα πηγαινε.καφε πινω ακομα.σεβασου το και σκασε.
θελω εγω!!!!!!!!Μην είσαι χαζή.....μήπως θες κανά μαλάκα,να σου φωνάζει "φτιάξε μου ένα καφέ" με το που άνοιξε το μάτι του;;;;;
στον κιθαρα πηγαινε.καφε πινω ακομα.σεβασου το και σκασε.
ετσι ειναι
τελικα ολα περνανε απο το στομαχι!!
Μην είσαι χαζή.....μήπως θες κανά μαλάκα,να σου φωνάζει "φτιάξε μου ένα καφέ" με το που άνοιξε το μάτι του;;;;;
ας προσεχες...........
Γινεσαι προστυχηετσι ειναι
τελικα ολα περνανε απο το στομαχι!!
χαμογελαστη το ειπα βρε!Αγριεψεεεεεεεεεεεε
οχι.αλλα ουτε κ μερα!Α τώρα σηκώθηκες;;;; Νύχτα δουλεύεις;;;
θελω εγω!!!!!!!!
οχι να μου φωναζουν.να το φωναζω.
Εσυ μην χασεις...δεν μπορω αλλα θα στο πω...η θεση σου ειναι στο κοσμο μητσο,δεν κολλας στο μπου..
χαμογελαστη το ειπα βρε!
οχι.αλλα ουτε κ μερα!
Εσυ μην χασεις...δεν μπορω αλλα θα στο πω...η θεση σου ειναι στο κοσμο μητσο,δεν κολλας στο μπου..
δε δουλευω τωρα ρε!Κατάλαβα...δουλεύεις απόγευμα.....
Γινεσαι προστυχη
αυτος ειναι ο σκοπος της ζωης μου αλλα μερικες αμοιβαδες εδω μεσα δεν το καταλαβαινουν.αυτοι χανουν.
Βασικα η θεση μου δεν ειναι πουθενα αλλα αυτο ειναι λεπτομερεια.....Εσυ μην χασεις...δεν μπορω αλλα θα στο πω...η θεση σου ειναι στο κοσμο μητσο,δεν κολλας στο μπου..
Εσυ εισαι υπερανω..οπου και να πας αγορι κολας ...χαμαλαιωντας ενα πραμα..ξερεις να προσαρμοζεσαι..Αν ο Δημήτρηςςς κολλάει στο κόσμο....τότε εγώ να ποθέσω κολλάω στο φόρουμ της Μπάρμπι,περισσότερο;;;;;
δε δουλευω τωρα ρε!
Εχει η Μπαρμπι φορουμ :o :o :o :o :oΑν ο Δημήτρηςςς κολλάει στο κόσμο....τότε εγώ να ποθέσω κολλάω στο φόρουμ της Μπάρμπι,περισσότερο;;;;;
εχω οσες τραβας εσυ καθε μερα!!Αλλη μαλακια δεν ειχες να πεις?
Δηλαδη ποσες?εχω οσες τραβας εσυ καθε μερα!!