erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
σιλβα εισαι μπατσος;ετσι πηρε το αυτι μου καπου εδω μεσα.....
αμα σου πω και που δουλευει ..
σιλβα εισαι μπατσος;ετσι πηρε το αυτι μου καπου εδω μεσα.....
ε! μου κάνεις και παραγγελιές στους κώλους!απ' αυτές που έχω διαβάσει είναι όλες άνευρες-άοσμες-άχρωμες..δεν θυμάμαι κάν τα nickname τους εκτός της silva γιατί ποστάρουμε μαζί τραγούδια
αφού το είπε η πανάκεια πιο πάνω.σιλβα εισαι μπατσος;ετσι πηρε το αυτι μου καπου εδω μεσα.....
Ειστε και penfriends με την Silva;απ' αυτές που έχω διαβάσει είναι όλες άνευρες-άοσμες-άχρωμες..δεν θυμάμαι κάν τα nickname τους εκτός της silva γιατί ποστάρουμε μαζί τραγούδια
ενδιαφερουσα πληροφορια φιλε μου για τον σαρουμαν.....ναι ειναι μπατσος [size=30pt]εχει γκλομπ[/size]
Οι σημαιες ειναι ακομα μεσιστιες...η μαριάννα ήταν και είναι το απόλυτο μυστήριο...........
κρίμα που έπαψε να συμμετέχει πλεον
φτιάχνουμε λεύκωμα με μπράντον και ντύλανΕιστε και penfriends με την Silva;
Ανταλλαζετε και αυτοκολλητα panini;
Ειστε και penfriends με την Silva;
δεν ξερω αν τον ενδιαφερει το συναγωνιστη παντως το ενα γκλομπ αυτο αναμεσα απο τα ποδια το εχει το αλλο το κανονικο δεν ειμαι απολυτα σιγουρος αλλα και αυτο το εχει μαλλον για σαδομαζοχιστη τον κοβωενδιαφερουσα πληροφορια φιλε μου για τον σαρουμαν.....
Τύπε μην μην μπαίνεις στον τύπο φουφουτο,θα αποκτήσουμε οικογενειακούς δεσμούςΕιστε και penfriends με την Silva;
εντάξει δεν κλαίμε κιόλας, πάντως ήταν πραγματικά ενδιαφέρων χαρακτήρας ;)Οι σημαιες ειναι ακομα μεσιστιες...
Ρε πατε καλα;
δεν ξερω τι ειναι πανακεια....μονο την πανακοτα και το πανετονε ξερω.......αφού το είπε η πανάκεια πιο πάνω.
φτιάχνουμε λεύκωμα με μπράντον και ντύλαν
Φίλος αμ τι άλλο συ ξέρεις να τρως,όχι σαν τον γλίτσα που κατεβάζει ό,τι βρει.δεν ξερω τι ειναι πανακεια....μονο την πανακοτα και το πανετονε ξερω.......
Εχεις ακαδημαικη μορφωση τελικα.δεν ξερω τι ειναι πανακεια....μονο την πανακοτα και το πανετονε ξερω.......
εδώ και μισή ώρα έχω τις ίδιες ψήφους,ψεύτη.silva σε ψηφισα..
θέλω κώλο αύριο..στην ενότητα με τους θεικόυς κώλους μην παρεξηγηθώ..
σε ψηφισα πριν 3 λεπταεδώ και μισή ώρα έχω τις ίδιες ψήφους,ψεύτη.
Τύπε μην μην μπαίνεις στον τύπο φουφουτο,θα αποκτήσουμε οικογενειακούς δεσμούς Θα παντούσα νωρίτερα αλλά έκανα τα καμπανέλια μου γλιστερά με το gillete