εγω επένδυσα σε καινούρια τεχνολογία,το ξέρεις το ηλεκτρικό γκλόπ;σιλβα εχεις γκλομπ κεβλαρ ή το παλιο καλο ξυλινο το κλασικο;
γκλοπιά και 10.000 Volt.
εγω επένδυσα σε καινούρια τεχνολογία,το ξέρεις το ηλεκτρικό γκλόπ;σιλβα εχεις γκλομπ κεβλαρ ή το παλιο καλο ξυλινο το κλασικο;
Βλαχαντερ;λες να μετρουσα κ την δικη μου βρε τοξο???
Και θα σου απαγγείλω Ρίτσο
το δημοτικο και αυτο με τραπεζωματα στους δασκαλους.Τώρα μου θύμισες καταστάσεις γυμνασιού-λυκείου που βάζαμε υποψηφιότητα για το 15μελές κ το 5μελές της τάξης....που ξεκινούσαμε με την δικιά μας ψήφο.
Αλήθεια εσύ τελείωσες λύκειο ή 6τάξιο γυμνάσιο;;;
ετσι να κανεις ηλεκτροσοκ με 10 000 βολτ και μετα να δεις μια πουτσα ναεγω επένδυσα σε καινούρια τεχνολογία,το ξέρεις το ηλεκτικό γκλόπ;
γκλοπιά και 10.000 Volt.
ναι...προμπλεμ?Βλαχαντερ;
Γλιτσα τι εννοει η ποιητρια με το "βρε τοξο";ναι...προμπλεμ?
φάε εσύ την γκλοπιά κι άμα ξαναδείς την πούτσα σου να με χέσεις...σαν το φυτιλάκι στα βεγγαλικά θα καίγεται.ετσι να κανεις ηλεκτροσοκ με 10 000 βολτ και μετα να δεις μια πουτσα να
Αυτό να φανταστώ ότι είναι ένας εύσχημος τρόπος για να αλλάξουμε θέμα μια για πάντα εεε; :Sμε θες να πλυθω η τραγανη; Πειραζει να κουνω τα καμπανελια οσο εσυ μου αφηγεισαι; λατρευω τον ηχο τους..
Την κόβεις για πρωτευουσιάνα κ δεν σε πείθει ε;;;Γλιτσα τι εννοει η ποιητρια με το "βρε τοξο";
Τον τεσταρω να δω αμα ξερει βλαχικα, γιατι την αλλη φορα δεν με επεισε.
Τον κοβω για πεδινο, γκαφαλι που το παιζει γευσιγνωστης παραδοσιακων εδεσματων οπως προβατινα.Την κόβεις για πρωτευουσιάνα κ δεν σε πείθει ε;;;
Τύπε με τα τριολέ που έγραψε το μεσημέρι,αιματώθηκα
αργησαν να φτασουν σε εσενα τα νεα τυπεΕπειδή ο κόσμος είναι μικρός
και τα νέα ταξιδεύουν γρήγορα ...
έχει κυκλοφορήσει σε ράδιο αρβύλα
φωτό μίας χρήστριας (?) του φόρουμ
όπου φαίνεται νεαρά, μαυριδερή , κοντή , χοντρή ...
Επειδή ο κόσμος είναι μικρός
ε θα σε γαμησω ρε μνιΤον κοβω για πεδινο, γκαφαλι που το παιζει γευσιγνωστης παραδοσιακων εδεσματων οπως προβατινα.
Ολες ετσι ειναι.
Γινε πιο συγκεκριμενος.
Τον κοβω για πεδινο, γκαφαλι που το παιζει γευσιγνωστης παραδοσιακων εδεσματων οπως προβατινα.
ονοματα, διευθυνσεις...Επειδή ο κόσμος είναι μικρός