διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
και ο Θεός τα ίδια έλεγε σειρούλατυπε οτι λεω ειναι πανακεια. ειμαι αλανθαστος να τοχεις υποψιν σου.
και ο Θεός τα ίδια έλεγε σειρούλατυπε οτι λεω ειναι πανακεια. ειμαι αλανθαστος να τοχεις υποψιν σου.
Σε αντιστοιχη ψηφοφορια για τους ανδρες ο lagoudakis θα εβγαινε πανηγυρικα πρωτος,Για τους άνδρες υπάρχει αντίστοιχο θρεντάκι ή μόνο για τις κότες έχουμε ανοίξει(ο κύριος σάρουμαν δηλαδή);;;
η σιλβα ειναι αντρας και μπατσος.
και ο Θεός τα ίδια έλεγε σειρούλα
Για τους άνδρες υπάρχει αντίστοιχο θρεντάκι ή μόνο για τις κότες έχουμε ανοίξει(ο κύριος σάρουμαν δηλαδή);;;
Αδερφε, καπου σε χανω.τυπε οτι λεω ειναι πανακεια. ειμαι αλανθαστος να τοχεις υποψιν σου.
Άντε να δούμε....κάτι έχω στο μυαλο μου...
Αδερφε, καπου σε χανω.
Διορθωσε το πριν μπει ο σπασαρχιδης ο bottom.
θέλεις να ικανοποιήσεις και την ματαιοδοξία των ανδρών του σάιτ σάρουμαν?κάτι έχω στο μυαλο μου...
μεταφορικά νομίζω η λύση σε κάθε πρόβλημαπανάκεια:θεραπεία κάθε νόσου.
πανάκεια:θεραπεία κάθε νόσου.
θέλεις να ικανοποιήσεις και την ματαιοδοξία των ανδρών του σάιτ σάρουμαν?
φτιάξε κανάν ούρουκ χάι να τα κάνει όλα πουτάνα καλύτερα
είναι κι αυτό που λέει ο κοσμάς πιο πάνω φίλος.τυπε εισαι σιγουρος οτι δε το λεμε και για αλλα?
α ολα κι ολα .....τον δεληολανη ποτε δεν τον πληρωσα.......οι μονες γυναικες που υπαρχουν ειναι αυτες που πληρωνονται για να μας προσφερουν ομορφες στιγμες
σιλβα εισαι μπατσος;ετσι πηρε το αυτι μου καπου εδω μεσα.....είναι κι αυτό που λέει ο κοσμάς πιο πάνω φίλος.
ναι ειναι μπατσος εχει γκλομπσιλβα εισαι μπατσος;ετσι πηρε το αυτι μου καπου εδω μεσα.....
η μαριάννα ήταν και είναι το απόλυτο μυστήριο...........δεν μου την εριξες; θα σε αφαλοκοψω