Επισκέπτης
Μαγκιά της αλλά δεν το κόβω πιθανόΑρχιζω να πιστευω οτι ποσταρει τις γκομενες της.
Κεφάκια ο σύζυγος βλέπω.No φαγούρα at all να φανταστώ;Νωντα βαλε ρε συ βυζια μπας και βγεις πρωτος,
γιατι στην ψηφοφορια του νεου mods πατωσαμε.
Μαγκιά της αλλά δεν το κόβω πιθανόΑρχιζω να πιστευω οτι ποσταρει τις γκομενες της.
Κεφάκια ο σύζυγος βλέπω.No φαγούρα at all να φανταστώ;Νωντα βαλε ρε συ βυζια μπας και βγεις πρωτος,
γιατι στην ψηφοφορια του νεου mods πατωσαμε.
Τυπε, κανε μηνυση στην εταιρια που χρησιμοποιει το avatar σου για penis enlargement.vilma λεω να στη δωσω ;)
Ναι είδες τα 12 μέλη που προστέθηκαν χθες στην παρέα του μπου έκαναν την ανατροπή
Τύπε να ρωτήσω κάτι άσχετο,στον avatari σου ο Στάλιν είναι;;;Τυπε, κανε μηνυση στην εταιρια που χρησιμοποιει το avatar σου για penis enlargement.
καλα ποιος αγαπουλης ψηφιζει τη βιλμα?
vilma λεω να στη δωσω ;)
εγω ειμαι.Eπειδή είμαι νεος να κάνω μια ερώτηση,
πόσες απο αυτές που έχετε βάλει στην ψηφοφορία είστε σίγουροι οτι είναι θηλυκά
Η Παπαρηγα ειναι ντυμενη λοχαγος τον Α' Παγκοσμιο πολεμο.Τύπε να ρωτήσω κάτι άσχετο,στον avatari σου ο Στάλιν είναι;;;
Του μοιάζει λίγο,έχει μουστάκι.
Λεοντα πως πανε τα κρυα;
Δεν την παλευεις καστανο ή καβλαντιζεις με τους απαλευτους;
Επιβεβαιώνω πως ΔΕΝ είναι.εγω ειμαι.
φήμες..οχια φαρμακερη ειμαι αλλα μουναρα Σε λιγο θα μαλλιοτραβηχτω με την λουκρι που μου φαγε τα γκομενακια..
Τσαμπέ,άντε μερικά 50ευρα sometimes να μη λέω μόνο λαλακίες
Tι μουνί πόσταρε πάλι η Vilma;
Αρχιζω να πιστευω οτι ποσταρει τις γκομενες της.
καλα ποιος ηλιθιος ψηφιζει τη βιλμα?
Eπειδή είμαι νεος να κάνω μια ερώτηση,
Άντε,αν ξεκίνα να κοιμάσαι στην αγκαλιά κάποιου..και θα κοινωνικοποιηθείς κ θα είσαι πάντα στα ζεστά....Καλά είναι, ήταν κάτι μέρες που ξύλιασα βέβαια αλλά οκ, το κόλπο σου ακόμα δε χρειάστηκε να το κάνω
Άμα δεν κοινωνικοποιηθείς στο στρατό δεν την παλεύεις, είναι αναγκαίο "κακό" πιστεύω να είσαι υπερκοινωνικός για όσο καιρό είσαι μέσα
Τύπε σάρουμαν, πολλή ωραία η δομή του πρώτου ποστ αλλά τα σχόλια είναι λίγο αλλού γυαλού! Σε άλλο σάιτ είσαι γραμμένος τόσο καιρό;
Εδώ δε:
μου 'ρθε τάση προς έμετο
Ειναι η εμπερια τους ως γνησια αιλουροειδη αρσενικα, που τους κανει σιγουρους οτι ειναι θηλυκιες...Eπειδή είμαι νεος να κάνω μια ερώτηση,
ντροπη σας με κανετε να .....ντρεπομαι
Επιβεβαιώνω πως ΔΕΝ είναι.
Κι ο λακης γκομενα ειναι και ζηλευει εξου και ο ιερος πολεμος .. επιτελους ας το αποκαλυψουμε.εγω ειμαι.