Επισκέπτης
Τσαμπέ,άντε μερικά 50ευρα sometimes να μη λέω μόνο λαλακίεςΞέρω πολλούς που έχουν γαμήσει στρατιές εφάμιλλες και καλύτερες.
Χωρίς πλάκα.
Το θέμα είναι πόσα εκατομμύρια κόστισαν ...
Tι μουνί πόσταρε πάλι η Vilma;
Τσαμπέ,άντε μερικά 50ευρα sometimes να μη λέω μόνο λαλακίεςΞέρω πολλούς που έχουν γαμήσει στρατιές εφάμιλλες και καλύτερες.
Χωρίς πλάκα.
Το θέμα είναι πόσα εκατομμύρια κόστισαν ...
Αρχιζω να πιστευω οτι ποσταρει τις γκομενες της.Τσαμπέ,άντε μερικά 50ευρα sometimes να μη λέω μόνο λαλακίες
Tι μουνί πόσταρε πάλι η Vilma;
γουατ?Δεν εχεις χαρεί καθολου για την πρωτιά ε?
δε συνηθιζω να νικαω ετσι....προτημω να χασω.Ρε ένα pm κ μια καλή αμοιβούλα κ η πρωτιά είναι δική σου λέμε....
1. έλα ρε μαλάκα άσε με να οαίξω με τον Λάκη
καλά ξες ότι προτιμώ αυτό ασ πούμε
http://[URL unfurl="true"]www.tumblr.com/photo/1280/15446863215/1/tumblr_lvy4yfWtcU1qa9hk0[/img[/URL]]
αλλά νταξ :dancing:
[/quote]
Νταξει η πουτσα εδειξε τον δρομο για την ψηφο :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:
Μην κοιταχτεις στον καθρεφτη μετα απ'αυτην τη φωτογραφια.αυτη που ποσταρες μαρεσει κ μενα.
2μετρο ποδι,νορμαλ στηθος,και μικρο κωλαρακι.
φήμες..οχια φαρμακερη ειμαι αλλα μουναρα Σε λιγο θα μαλλιοτραβηχτω με την λουκρι που μου φαγε τα γκομενακια..
10. marianne2004
Νομίζω ο παλιουρας από τις κοπέλες. Επομένως σεβασμός για αυτό και μόνο…
Δεν εχεις χαρεί καθολου για την πρωτιά ε?
Αυτοί που δεν ψηφίζουν Αμανίτα...καλα ποιος ηλιθιος ψηφιζει τη βιλμα?
Και μου το είπε ένα μέλος.."μην το κάνεις..έχει να γίνει καυγας πάλι..."
Γιατί όποτε ανοιγω ψηφοφορια γίνεται της πουτανας?
Βιλμακι...πας για το χρυσό?
Νωντα βαλε ρε συ βυζια μπας και βγεις πρωτος,καλα ποιος ηλιθιος ψηφιζει τη βιλμα?
Αυτό αναρωτιέμαι κ γω λατρεμένε....καλα ποιος ηλιθιος ψηφιζει τη βιλμα?
ηθελα να το πω και γω αλλα θα με λεγανε σκυλα γτ της εχω σουρει πολλα αυτηνης.μου 'ρθε τάση προς έμετο
Λεοντα πως πανε τα κρυα;Τύπε σάρουμαν, πολλή ωραία η δομή του πρώτου ποστ αλλά τα σχόλια είναι λίγο αλλού γυαλού! Σε άλλο σάιτ είσαι γραμμένος τόσο καιρό;
Εδώ δε:
μου 'ρθε τάση προς έμετο
Ααα έτσι μωρή σουπιά....Ναι είδες τα 12 μέλη που προστέθηκαν χθες στην παρέα του μπου έκαναν την ανατροπή