Νέα

Γυναίκες που φοράνε ζαρτιέρες-κάλτσες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fler
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 84
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ετσι νιτσα.Προσπαθησε να ξεφυγεις απο το κατεστημενο της Ελεινιδας!

δεν πιστευω σε κατεστημενα στο χω ξαναπει....ουτε της ελληνιδας ουτε της σουηδεζας....ειναι ο μονιμος καυγας μας αλλωστε...χεχε

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Το φιλε-φιλε εννοεις? (μιλαω για το φαγαδικο προφανως :P ή καποιο μαγειριο? )

όχι δεν το λένε έτσι. Νομίζω ότι είναι στο ύψος της Εφέσσου... Εστιατόριο συνοικιακό... Δεν θυμάμαι το όνομα.  :(

Επισκέπτης
δεν πιστευω σε κατεστημενα στο χω ξαναπει....ουτε της ελληνιδας ουτε της σουηδεζας....ειναι ο μονιμος καυγας μας αλλωστε...χεχε

Οσο και να μην θελουν μερικοι να το παραδεκτουν οι Σουηδεζες πχ ειναι πολυ περρισοτερο σεξουαλικα απελευθερωμενες απο τις Ελλεινιδες οι οποιες δεν ξερουν τι θελουν και σαφως προσφερουν καλυτερο κρεβατι (οι Σουηδες).Για να μην μιλισω για φυλετικες διαφορες που τις κανουν πιο ομορφες.
Εξαλλου μια βολτα στις παραλιες των Ελληνικων νησιων το καλοκαιρι αρκει για να το διαπιστωσει αυτο κανεις!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Γουιτει....το καλο με τις απελευθερωμενες σουηδεζες ειναι οτι εχουν αντιστοιχους αντρες....δεν εχει αντρες που θα κατσουν να αναρωτηθουν με ποσους εχει παει η γκομενα τους (μετρα ποσα θεματα ασχολουνται με αυτο το ζητημα εδω μεσα) ουτε γυναικες που θα νοιαστουν να σου κατσουν απο το πρωτο ραντεβου....

εχω κουραστει να το συζηταω και να το λεω....
ζω σε μια χωρα οπου εαν δε σου κατσει η γκομενα ειναι ξινη και ψευτοπαρθενα ενω εαν σου κατσει, ξερει τι θελει και γουσταρει βιτσια και απελευθερωμενα πραγματα ειναι ξεκωλλο που καθεται στον καθενα....

οταν ολοι ονειρευονται πραγματα τα οποια συνηθως βρισκουν στις σουηδεζες ή τις ρωσσιδες αλλα οταν τους τα ζητησει πχ η κοπελα τους τα θεωρουν ανωμαλα και αυτες πουτανες ε τοτε τι να συζηταμε....τα βλεπεις και τα βλεπω στο φορουμ και στις διαφορες συζητησεις...θυμαμαι συγκεκριμενα εναν καψερο που πηγε να γραψει οτι γουσταρει να ειναι sub και η κοπελα dom και πουστρακι τον ανεβαζανε πουστρακι τον κατεβαζανε....ωραια τα swing clubs οταν μας τα περιγραφουν αλλοι (ε ρε μαγκες που ειναι οι σουηδοι...ε ρε απελευθερωση...) αλλα οταν ερθει η σειρα μας να παμε με την γυναικα μας ειμαστε κοτες και πουριτανοι...

οταν υπαρχει τετοιο κοινο (και αυτο το κοινο ειναι μεγααααλο ) τοτε τι να λεμε?

δεν υπαρχει λογος να το αναλυουμε αλλο....εξ ου και δεν πιστευω στα κατεστημενα....ζω στη χωρα των παρθενοπιπιτσων και των ντεμεκ απελευθερωμενων αρσενικων και πρεπει να το αποδεχτω μεν αλλα αυτο δε με κανει να πιστευω στα κατεστημενα καθοτι πιστευω οτι παντα υπαρχει ελπιδα να βγαλεις απο τη βρωμια κατι καλο που θα αξιζει :) ευτυχως δεν ειναι ολοι ετσι φυσικα....δεν γενικευω....απο κει και περα ο καθενας χαρασει την πορεια του ;)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Γουιτει....το καλο με τις απελευθερωμενες σουηδεζες ειναι οτι εχουν αντιστοιχους αντρες....δεν εχει αντρες που θα κατσουν να αναρωτηθουν με ποσους εχει παει η γκομενα τους ....δεν γενικευω....απο κει και περα ο καθενας χαρασει την πορεια του ;)

Τίποτα για tights, stockings, pumps, high heels, sandals etc...έχεις να πεις ή να μας δείξεις?

xaxaxa

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ε τα ειπα στην πρωτη σελιδα....παλι τα ιδια? :P
να δειξω εχω αλλα ντρεπομαι....χαχαχαχαχ

Επισκέπτης
Γουιτει....το καλο με τις απελευθερωμενες σουηδεζες ειναι οτι εχουν αντιστοιχους αντρες....δεν εχει αντρες που θα κατσουν να αναρωτηθουν με ποσους εχει παει η γκομενα τους (μετρα ποσα θεματα ασχολουνται με αυτο το ζητημα εδω μεσα) ουτε γυναικες που θα νοιαστουν να σου κατσουν απο το πρωτο ραντεβου....

εχω κουραστει να το συζηταω και να το λεω....
ζω σε μια χωρα οπου εαν δε σου κατσει η γκομενα ειναι ξινη και ψευτοπαρθενα ενω εαν σου κατσει, ξερει τι θελει και γουσταρει βιτσια και απελευθερωμενα πραγματα ειναι ξεκωλλο που καθεται στον καθενα....

οταν ολοι ονειρευονται πραγματα τα οποια συνηθως βρισκουν στις σουηδεζες ή τις ρωσσιδες αλλα οταν τους τα ζητησει πχ η κοπελα τους τα θεωρουν ανωμαλα και αυτες πουτανες ε τοτε τι να συζηταμε....τα βλεπεις και τα βλεπω στο φορουμ και στις διαφορες συζητησεις...θυμαμαι συγκεκριμενα εναν καψερο που πηγε να γραψει οτι γουσταρει να ειναι sub και η κοπελα dom και πουστρακι τον ανεβαζανε πουστρακι τον κατεβαζανε....ωραια τα swing clubs οταν μας τα περιγραφουν αλλοι (ε ρε μαγκες που ειναι οι σουηδοι...ε ρε απελευθερωση...) αλλα οταν ερθει η σειρα μας να παμε με την γυναικα μας ειμαστε κοτες και πουριτανοι...

οταν υπαρχει τετοιο κοινο (και αυτο το κοινο ειναι μεγααααλο ) τοτε τι να λεμε?

δεν υπαρχει λογος να το αναλυουμε αλλο....εξ ου και δεν πιστευω στα κατεστημενα....ζω στη χωρα των παρθενοπιπιτσων και των ντεμεκ απελευθερωμενων αρσενικων και πρεπει να το αποδεχτω μεν αλλα αυτο δε με κανει να πιστευω στα κατεστημενα καθοτι πιστευω οτι παντα υπαρχει ελπιδα να βγαλεις απο τη βρωμια κατι καλο που θα αξιζει :) ευτυχως δεν ειναι ολοι ετσι φυσικα....δεν γενικευω....απο κει και περα ο καθενας χαρασει την πορεια του ;)

Συμφωνω απολυτως σε αυτο.Και το εχω ξαναπει οτι η κοινωνια μας ειναι συντηρητικη αρκετα κτλ.
Εγω προσωπικα ποτε δεν κανω παντως τα παραπανω που ανεφερες ουτε χω τετοια κοληματα με το ποσες μπορει να εχει παει μια γυναικα πριν απο εμενα κτλ.Και ουτε σχολιαζω αρνητικα κανενα φετιχ.Ισα-Ισα...
ναι σιγουρα φταιμε και εμεις που οι γυναικες εδω δεν ειναι σεξουαλικα απελευθερωμενες.
Τελοςπαντων βαλε καμια καλη photo με τα ποδια σου και τιποτα ζαρτιερες ψιλοτακουνα να πανε κατω οι πικρες. :dancing:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Τσου....θα χαλασει το ιματζ μου....χαχαχα

παντως χαιρομαι που σκεφτεσαι ετσι :) δεν ειναι απαραιτητο να ειναι κανεις βιτσιοζος για να δεχεται τα βιτσια των αλλονων....το θεμα ειναι να δεχεσαι οτι στο σεξ δεν υπαρχουν περιορισμοι και κριτικες ακομα και αν μιλαμε για πραγματα που δεν θα εκανες ποτε ;)

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
δεν φταινε μονον οι Ελληνιδες κυριως φταιμαι εμεις οι αντρες.
με τα δικα μας κομπλεξ και τον συντηριτησμο που μας διακατέχει.
Οι Βορειο Ευρωπαίες δεν εχουν τετοια προβλήματα γιαυτο συμπεριφέρονται πιο ανετα.
400 χρονια Οθωμανικής κληρονομιας δεν φευγουν ευκολα απο εναν λαο.
και πάλυ καλα ειμαστε

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ναι μωρε....οι οθωμανοι μας φταινε τωρα....να υπενθυμισω οτι και τους οθωμανους οπως και εμας μας κυβερνανε οι θρησκειες μας....και αυτες ειναι που μας γεμιζουν με ενοχες για οτιδηποτε σαρκικο και ηδονικο....μηπως λεω μηπως ολα πηγαζουν απο τις τυψεις αυτες τις οποιες εχουν διαποτισει ολες τις ελληνικες οικογενειες (ή τις πιο πολλες εστω) και τις οποιες αυτες οι οικογενειες περνανε στα παιδια τους καλως ή κακως?  η ιδια μανα που εμποτιζει στο γιοκα οτι η γυναικα που θα παντρευτει πρεπει να ειναι αν οχι παρθενα τουλαχιστον οχι και πολυ χαλασμενη...η ιδια αυτη μανα μαθαινει στην αδερφη του γιοκα να εχει κλειστα τα ποδια της για να μην την πουν πτανα....φαυλος κυκλος...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
καλα με τοσα χρονια οθωμανικης αυτοκρατοριας!!
το οθωμανικο πως και δεν εχει επικρατησει??  :think: :think: :think: :think:

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
μην το λες εγω πρωτου παντρευτω πηδαγα την γυναικα μου μονον απο πισω. Ετσι ειχε μαθει .Μουνι ειδα οταν παντρευτικα

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
ναι απο το μουνι παρθενα. Ηταν πολυ μικρη αλλα πολυ χοντρη. 100 κιλα. Τωρα ειναι 150

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6
Τι άλλο θα διαβασουμε εδω μεσα .... :headbang:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
μην το λες εγω πρωτου παντρευτω πηδαγα την γυναικα μου μονον απο πισω. Ετσι ειχε μαθει .Μουνι ειδα οταν παντρευτικα

Έγραψες για άλλη μια φορά! :rockon: :rockon: :rockon:
Ίσως γι'αυτό να την παντρεύτηκες ε; Από περιέργεια πως είναι το μουνί της! :dancing: :dancing: :dancing:

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
στειλε μηνυμα να σου στειλω φωτο ξυρισμενο αν θες

xamilontonon

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
137
Πόντοι
1
της γυναικας μου παντος τισ αρεσει πολι να φοραει καλτσες ζαρτιερες και στην εκσοδο ακομα τορα το καλοκαιρι μονο στο κρεβατι φοραει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom