Τα χέρια μου δε φαντάζεσαι τι πιάνουν..... και γενικά αλλά δε θέλω να περιαυτολογώ. Είμαι και ντροπαλό παιδίΑμα ο αντρας ειναι μαστορας παιδι μου......λιγο να πιανει το χερι του.....χεχεχεχεχε
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γυναίκες που φοράνε ζαρτιέρες-κάλτσες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα fler
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 84
- Εμφανίσεις 20K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Τα χέρια μου δε φαντάζεσαι τι πιάνουν..... και γενικά αλλά δε θέλω να περιαυτολογώ. Είμαι και ντροπαλό παιδί
καμια λαμπα αλλαζεις παιδι μου? καμια βρυση φτιαχνεις? κανα μπουλονι σφιγγεις?
Κοίτα συνήθως τα καταφέρνω με τα "υδραυλικά" πιο πολύ, αλλά επειδή είμαι και παιδί για γάμο το έχω γενικάκαμια λαμπα αλλαζεις παιδι μου? καμια βρυση φτιαχνεις? κανα μπουλονι σφιγγεις?
Α δε θέλω να μου φορτώνεις βάρη που δε μπορώ να σικώσω. Αν οι περισσότεροι σικώνουν το σακάκι που και που, ευτυχώς που εδώ μέσα τουλάχιστον παίζουν και μερικά καθαρόαιμα αρσενικά ακόμαΟι αντρες δεν υπαρχουν πια......τους πατησε το τραινο και γιναν ολοι μετροσεξουαλ......καλα που εχουμε και τον παιλοτ....χαχαχαχα
καμια λαμπα αλλαζεις παιδι μου? καμια βρυση φτιαχνεις? κανα μπουλονι σφιγγεις?
πες του το ευθεως...γαμας καλα?
pavlos8080
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
λάμπα, ποτέ... ο καλλιτέχνης πρέπει να δρα ελεύθερα κι αβίαστα, και τα καθημερινά δεν τον απασχολούν... φώτα ναι αλλάζουμε... αλλά λάμπες? τσ τσ τσ τσκαμια λαμπα αλλαζεις παιδι μου? καμια βρυση φτιαχνεις? κανα μπουλονι σφιγγεις?
Α δε θέλω να μου φορτώνεις βάρη που δε μπορώ να σικώσω. Αν οι περισσότεροι σικώνουν το σακάκι που και που, ευτυχώς που εδώ μέσα τουλάχιστον παίζουν και μερικά καθαρόαιμα αρσενικά ακόμα
Και εγώ που να ξέρω; Πρέπει να απαντήσουν οι κυρίες που κέρασα....πες του το ευθεως...γαμας καλα?
Μην ανυσηχείς φίλε μου. τις ώρες που δε "ζωγραφίζω" αλλάζω λάμπεςλάμπα, ποτέ... ο καλλιτέχνης πρέπει να δρα ελεύθερα κι αβίαστα, και τα καθημερινά δεν τον απασχολούν... φώτα ναι αλλάζουμε... αλλά λάμπες? τσ τσ τσ τσ
pavlos8080
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Όχι φίλε μου, υποχρέωση μου... Γιατί στην τελική όλοι καλλιτέχνες είμαστε ρε αδερφέΜην ανυσηχείς φίλε μου. τις ώρες που δε "ζωγραφίζω" αλλάζω λάμπες
Πάντα. Αν είναι να κάνεις κάτι, κάντο με τέχνηΌχι φίλε μου, υποχρέωση μου... Γιατί στην τελική όλοι καλλιτέχνες είμαστε ρε αδερφέ
pavlos8080
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Κι αν ο καλλιτέχνης δεν έχει την φρυγανιά του το πρωί και τον καφέ του το μεσημέρι... πως θα ζωγραφίσει το βράδυ; Τι την περάσανε την δουλειά; Delivery; Στις 3 πίτσες, η μια δώρο;
Γι'αυτό πρέπει να μας σερβίρουν ένα ωραίο συνολάκι ζαρτιέρες-κάλτσες μιας και είναι το θέμα μας για να ανεβαίνουμε ψυχολογικά και να αλλάζουμε όλα τους τα φώταΚι αν ο καλλιτέχνης δεν έχει την φρυγανιά του το πρωί και τον καφέ του το μεσημέρι... πως θα ζωγραφίσει το βράδυ; Τι την περάσανε την δουλειά; Delivery;
pavlos8080
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Πες τα ρε φίλε, ε ναι... και στο εστιατόριο όταν πηγαίνεις την γαρνιτούρα και τον αέρα πληρώνεις... αν ήταν να πηγαίναμε μόνο για το φαί θα τρώγαμε πάντα σε σουβλατζίδικα... έλεος δλδ...Γι'αυτό πρέπει να μας σερβίρουν ένα ωραίο συνολάκι ζαρτιέρες-κάλτσες μιας και είναι το θέμα μας για να ανεβαίνουμε ψυχολογικά και να αλλάζουμε όλα τους τα φώτα
Εγώ πάντως παίδες επιμένω ότι τα γυναικία πο΄δια με το καλσόν είναι πιο αισθησιακά. Από πάνω μέχρι κάτω. Μια γυναίκα να γνωρίσω επιτέλους που να το έχει και αυτή για φετίχ. Τόσες κυκλοφορούν. Καμία δεν μου έχει κάτσει. Το αντίθετο. Στην δικιά μου κοπέλα φοράει καλσόν μια φορά το μήνα. Για αυτό ψάχνω για κονσομασιόν μπαράκια να χουφτώνω πόδια με καλσόν, έστω και αν είναι μεγάλες γυναίκες. Είμαι βιτσιόζος;
οχι φιλε μου δεν εισαι βιτσιοζος απλα ολα ειναι εγκεφαλικα εδω ενα πακετο τσιγαρα παιρνεις και κοιτας το πακετο και το κακο ειναι που οι γυναικες δεν το καταλαβαινου η κανουν οτι δεν καταλαβαινουν εγω παντως οποτε ετυχε κοπελα και μου εκανε αυτο το δωρο εδινα τα μεγιστα ως ανταμοιβηΕγώ πάντως παίδες επιμένω ότι τα γυναικία πο΄δια με το καλσόν είναι πιο αισθησιακά. Από πάνω μέχρι κάτω. Μια γυναίκα να γνωρίσω επιτέλους που να το έχει και αυτή για φετίχ. Τόσες κυκλοφορούν. Καμία δεν μου έχει κάτσει. Το αντίθετο. Στην δικιά μου κοπέλα φοράει καλσόν μια φορά το μήνα. Για αυτό ψάχνω για κονσομασιόν μπαράκια να χουφτώνω πόδια με καλσόν, έστω και αν είναι μεγάλες γυναίκες. Είμαι βιτσιόζος;
Πηγα μια φορα σε ενα μαγαζι να αγορασω γυαλια ηλιου.Η πωλητρια μια πολυ ωαραια γυναικα γυρω στα 30-35 φορουσε ενα μαυρο παντελονι κολλιτο.Σε καποια στιγμη οπως μου εδειχνε ζευγαρια εσκιψε λιγο κ το παντελονι εφαρμοσε ακριβως επανω στο μπουτι της κ διαγραφηκε πεντακαθαρα η καλτσα που φορουσε.Περιτο να σας πω οτι επαθα πλακα σχεδον την ερωτευτηκα την κοπελα.Απο τοτε εχω παει μερικες φορες ακομα κ παρατηρω οτι γενικα πρεπει να φοραει καλτσες.Φυσικα ψωνιζω γυαλια ΜΟΝΟ απο εκει!
xamilontonon
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 137
- Πόντοι
- 1
Ειναι μεγάλη καυλα να φορανε καλτσες οντος. μου ετιχε 2 φορες σε τραπεζι γνωστον να καθησουν διπλα μου γυναίκες με φουστα που σιγα σιγα τραβιχτικε προσ τα πανω και μου αποκάλυπσαν τα οραια μπουτακια τουσ με καλτσες η μία φοραγε διχτιοτες και σε αλο τραπεζι μαυρες ναυλον με ζαρτιερα κσετρελαθικα απο καυλα. βεβαια παντα κινηγαω πουτανιτσες να φορανε καλτες ζαρτιερες και γενικα τετια
cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
Πηγα μια φορα σε ενα μαγαζι να αγορασω γυαλια ηλιου.Η πωλητρια μια πολυ ωαραια γυναικα γυρω στα 30-35 φορουσε ενα μαυρο παντελονι κολλιτο.Σε καποια στιγμη οπως μου εδειχνε ζευγαρια εσκιψε λιγο κ το παντελονι εφαρμοσε ακριβως επανω στο μπουτι της κ διαγραφηκε πεντακαθαρα η καλτσα που φορουσε.Περιτο να σας πω οτι επαθα πλακα σχεδον την ερωτευτηκα την κοπελα.Απο τοτε εχω παει μερικες φορες ακομα κ παρατηρω οτι γενικα πρεπει να φοραει καλτσες.Φυσικα ψωνιζω γυαλια ΜΟΝΟ απο εκει!
Κοινώς... σου έβαλε τα γυαλιά