Νέα

Γυναίκες που φοράνε ζαρτιέρες-κάλτσες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fler
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 84
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Να ρωτησω κατι εγω τωρα εκγυκλοπαιδικα ας πουμε......ειναι βαρετο να φοραει η γυναικα συνεχεια καλτσες? δηλαδη οταν κατανταει να ειναι σαν το καλτσον και ξερεις οτι οποτε και να την πετυγχεις θα φοραει καλτσες....

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Καλυτερα τις καλτσες να τις φοραει οταν ειναι στο σπιτι, γιατι οταν βγαινει εξω για διασκεδαση η ραντεβου κτλ η φοραει καλτσον η δεν φοραει τιποτα.Πιστευω πως ειναι γελοιο να φοραει συνεχεια μια κοπελα καλτσες.

tkalelris

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
13
Πόντοι
1
Να ρωτησω κατι εγω τωρα εκγυκλοπαιδικα ας πουμε......ειναι βαρετο να φοραει η γυναικα συνεχεια καλτσες? δηλαδη οταν κατανταει να ειναι σαν το καλτσον και ξερεις οτι οποτε και να την πετυγχεις θα φοραει καλτσες....

προσωπικα δεν μου ειναι καθολου βαρετο.Δεν την βαριεμαι ποτε την γυναικα να φοραει καλτσες.

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
καλες ειναι αλλα το περιεχομενο μετραει παντα.. :dancing: :dancing:

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
476
Πόντοι
36
Προσωπικά γουστάρω τη γυναίκα στο κρεββάτι με ζαρτιέρες-κάλτσες-κοσμήματα-άρωμα.  :sunglasses:

Αλλού ας φοράει ό,τι θέλει.  ;)

Και φυσικά είναι βαρετό ΙΜΟ το συνολάκι όσο βαρετή είναι η λιακάδα, όσο βαρετό είναι το φαί ή/και το ποτό ή/και η μουσική που μας αρέσει.

All Time Classic.  :dancing: :dancing: :dancing:

xamilontonon

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
137
Πόντοι
1
Εμενα δεν μου ειναι ποτε βαρετο

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6
Γεια σας μαγκες,
Ισως η ερωτηση δεν σχετιζεται απολυτα με το θρεντ, αλλα δεν ειμαι και σιγουρος που θα μπορουσε να κολήσει απολυτα
Παιδια εμενα εκτος απο τις ζαρτιερες και τις βυζαρες, με καυλώνουν ασχημα και τα ψηλα τακουνια.
Φανταζομαι θαχετε παρατηρησει αυτα τα κλασσικα χοντρα ψηλα τακουνια σε στυλ plexi glass που φορανε ολες οι πορνοσταρ,καπως διαφανή. Ρε παιδια που στο διαολο θα μπορουσα να τα βρω αυτα, να τα αγορασω σε γκομενα, εχετε καμια ιδεα,εχω φαει τον τοπο,δεν βρισκονται πουθενα.

Ευχαριστω εκ των προτερων.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Γεια σας μαγκες,
Ισως η ερωτηση δεν σχετιζεται απολυτα με το θρεντ, αλλα δεν ειμαι και σιγουρος που θα μπορουσε να κολήσει απολυτα
Παιδια εμενα εκτος απο τις ζαρτιερες και τις βυζαρες, με καυλώνουν ασχημα και τα ψηλα τακουνια.
Φανταζομαι θαχετε παρατηρησει αυτα τα κλασσικα χοντρα ψηλα τακουνια σε στυλ plexi glass που φορανε ολες οι πορνοσταρ,καπως διαφανή. Ρε παιδια που στο διαολο θα μπορουσα να τα βρω αυτα, να τα αγορασω σε γκομενα, εχετε καμια ιδεα,εχω φαει τον τοπο,δεν βρισκονται πουθενα.

παιζουν σε σεξ σοπ
αλλα ειναι κοντα στα 200 ευρωπουλα

kavlotripanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
1
Γεια σας μαγκες,

και εγώ αυτά ψάχνω χρόνια..μόνο μέσω ντερνετ .an τα βρεις όμως στείλε καν μην.,

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εγω παντως βρηκα καποια αρκετα συμπαθητικα παπουτσια σε τετοιο στυλ στις Τεσσερις Εποχες στην Αργυρουπολη (τερμα αργυρουπολεως) με 30 ευρω σε 4 χρωματα........ειναι καλα για αρχη :P

kwstas1975ath

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
πατησιων πενηντα εξι εχει ολο παπουτσια που φορανε στριπτιτζουδες και πορνοσταρ...σε ολα τα στυλ μποτεσ γοβες πεδιλα....τιμες κυμαινονται απο εξηντα εωσ διακοσια πενηντα ευρω...μετα την αλεξανδρας ειναι περιπου

Επισκέπτης
Εγω παντως βρηκα καποια αρκετα συμπαθητικα παπουτσια σε τετοιο στυλ στις Τεσσερις Εποχες στην Αργυρουπολη (τερμα αργυρουπολεως) με 30 ευρω σε 4 χρωματα........ειναι καλα για αρχη :P

Ετσι νιτσα.Προσπαθησε να ξεφυγεις απο το κατεστημενο της Ελεινιδας!

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
έτσι έτσι.... Hail high heels.... :rockon: :rockon:

φίλε τακουνόφιλε συναγωνιστή.... εδώ και στο σάιτ που είπε η φίλη μας Μουνίτσα αλλά και στην Πατησίων
λίγα μέτρα πριν την Αλεξάνδρας (πηγαίνοντας προς Πατήσια) υπάρχει κατάστημα
με τα αγαπημένα μας παπούτσια/πέδιλα!!

Καλή αναζήτηση :rockon: :rockon: ;)

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6
Σας ευχαριστώ για την αμεση ανταποκριση και το ενδιαφερον σας!
Αυτο παει να πει κοινωνική αλληλεγγύη!  :rockon: :rockon: :rockon:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Έλα ρε Τζέισον ποιά τακούνια; Σιγά δεν πα να φοράει και βατραχοπέδιλα; Μόνο οι ΒΥΖΑΡΕΣ λέμε!!! :boobies: :headbang2: :boobies:

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6
Έλα ρε Τζέισον ποιά τακούνια; Σιγά δεν πα να φοράει και βατραχοπέδιλα; Μόνο οι ΒΥΖΑΡΕΣ λέμε!!! :boobies: :headbang2: :boobies:

Eνταξει ναι, οι βυζαρες ερχονται πρωτα.
Αλλα για φαντασου η γκομενα να χει βυζαρες ΚΑΙ[/u να σου φοραει πορνοτακουνα!!!!! :bigdick: :bigdick: :bigdick:

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Γεια σας μαγκες,

Αγαπητέ Jasonbecker μην με ρωτήσεις που το ξέρω... αλλά υπάρχει ένα μαγαζί που θα βρείς ότι θέλεις. Είναι επί της Συγγρού, από την πλευρά της Νέας Σμύρνης δίπλα σε ένα εστιατόριο-φαγάδικο. Ψάξε λίγο και θα το βρείς...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αγαπητέ Jasonbecker μην με ρωτήσεις που το ξέρω... αλλά υπάρχει ένα μαγαζί που θα βρείς ότι θέλεις. Είναι επί της Συγγρού, από την πλευρά της Νέας Σμύρνης δίπλα σε ένα εστιατόριο-φαγάδικο. Ψάξε λίγο και θα το βρείς...

Το φιλε-φιλε εννοεις? (μιλαω για το φαγαδικο προφανως :P ή καποιο μαγειριο? )

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom