You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γυναίκες που φοράνε ζαρτιέρες-κάλτσες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα fler
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 84
- Εμφανίσεις 20K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Καλυτερα τις καλτσες να τις φοραει οταν ειναι στο σπιτι, γιατι οταν βγαινει εξω για διασκεδαση η ραντεβου κτλ η φοραει καλτσον η δεν φοραει τιποτα.Πιστευω πως ειναι γελοιο να φοραει συνεχεια μια κοπελα καλτσες.
ελκο βαγιωνης..σκωτωνει..........
Το μουνί είναι γνωστή θερμάστρα....
Να ρωτησω κατι εγω τωρα εκγυκλοπαιδικα ας πουμε......ειναι βαρετο να φοραει η γυναικα συνεχεια καλτσες? δηλαδη οταν κατανταει να ειναι σαν το καλτσον και ξερεις οτι οποτε και να την πετυγχεις θα φοραει καλτσες....
προσωπικα δεν μου ειναι καθολου βαρετο.Δεν την βαριεμαι ποτε την γυναικα να φοραει καλτσες.
Προσωπικά γουστάρω τη γυναίκα στο κρεββάτι με ζαρτιέρες-κάλτσες-κοσμήματα-άρωμα.
Αλλού ας φοράει ό,τι θέλει. ;)
Και φυσικά είναι βαρετό ΙΜΟ το συνολάκι όσο βαρετή είναι η λιακάδα, όσο βαρετό είναι το φαί ή/και το ποτό ή/και η μουσική που μας αρέσει.
All Time Classic.
Αλλού ας φοράει ό,τι θέλει. ;)
Και φυσικά είναι βαρετό ΙΜΟ το συνολάκι όσο βαρετή είναι η λιακάδα, όσο βαρετό είναι το φαί ή/και το ποτό ή/και η μουσική που μας αρέσει.
All Time Classic.
xamilontonon
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 137
- Πόντοι
- 1
Εμενα δεν μου ειναι ποτε βαρετο
jasonbecker
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
Γεια σας μαγκες,
Ισως η ερωτηση δεν σχετιζεται απολυτα με το θρεντ, αλλα δεν ειμαι και σιγουρος που θα μπορουσε να κολήσει απολυτα
Παιδια εμενα εκτος απο τις ζαρτιερες και τις βυζαρες, με καυλώνουν ασχημα και τα ψηλα τακουνια.
Φανταζομαι θαχετε παρατηρησει αυτα τα κλασσικα χοντρα ψηλα τακουνια σε στυλ plexi glass που φορανε ολες οι πορνοσταρ,καπως διαφανή. Ρε παιδια που στο διαολο θα μπορουσα να τα βρω αυτα, να τα αγορασω σε γκομενα, εχετε καμια ιδεα,εχω φαει τον τοπο,δεν βρισκονται πουθενα.
Ευχαριστω εκ των προτερων.
Ισως η ερωτηση δεν σχετιζεται απολυτα με το θρεντ, αλλα δεν ειμαι και σιγουρος που θα μπορουσε να κολήσει απολυτα
Παιδια εμενα εκτος απο τις ζαρτιερες και τις βυζαρες, με καυλώνουν ασχημα και τα ψηλα τακουνια.
Φανταζομαι θαχετε παρατηρησει αυτα τα κλασσικα χοντρα ψηλα τακουνια σε στυλ plexi glass που φορανε ολες οι πορνοσταρ,καπως διαφανή. Ρε παιδια που στο διαολο θα μπορουσα να τα βρω αυτα, να τα αγορασω σε γκομενα, εχετε καμια ιδεα,εχω φαει τον τοπο,δεν βρισκονται πουθενα.
παιζουν σε σεξ σοπΓεια σας μαγκες,
αλλα ειναι κοντα στα 200 ευρωπουλα
kavlotripanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Γεια σας μαγκες,
και εγώ αυτά ψάχνω χρόνια..μόνο μέσω ντερνετ .an τα βρεις όμως στείλε καν μην.,
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
kwstas1975ath
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
πατησιων πενηντα εξι εχει ολο παπουτσια που φορανε στριπτιτζουδες και πορνοσταρ...σε ολα τα στυλ μποτεσ γοβες πεδιλα....τιμες κυμαινονται απο εξηντα εωσ διακοσια πενηντα ευρω...μετα την αλεξανδρας ειναι περιπου
Επισκέπτης
Εγω παντως βρηκα καποια αρκετα συμπαθητικα παπουτσια σε τετοιο στυλ στις Τεσσερις Εποχες στην Αργυρουπολη (τερμα αργυρουπολεως) με 30 ευρω σε 4 χρωματα........ειναι καλα για αρχη
Ετσι νιτσα.Προσπαθησε να ξεφυγεις απο το κατεστημενο της Ελεινιδας!
έτσι έτσι.... Hail high heels....
φίλε τακουνόφιλε συναγωνιστή.... εδώ και στο σάιτ που είπε η φίλη μας Μουνίτσα αλλά και στην Πατησίων
λίγα μέτρα πριν την Αλεξάνδρας (πηγαίνοντας προς Πατήσια) υπάρχει κατάστημα
με τα αγαπημένα μας παπούτσια/πέδιλα!!
Καλή αναζήτηση ;)
φίλε τακουνόφιλε συναγωνιστή.... εδώ και στο σάιτ που είπε η φίλη μας Μουνίτσα αλλά και στην Πατησίων
λίγα μέτρα πριν την Αλεξάνδρας (πηγαίνοντας προς Πατήσια) υπάρχει κατάστημα
με τα αγαπημένα μας παπούτσια/πέδιλα!!
Καλή αναζήτηση ;)
jasonbecker
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
Σας ευχαριστώ για την αμεση ανταποκριση και το ενδιαφερον σας!
Αυτο παει να πει κοινωνική αλληλεγγύη!
Αυτο παει να πει κοινωνική αλληλεγγύη!
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Έλα ρε Τζέισον ποιά τακούνια; Σιγά δεν πα να φοράει και βατραχοπέδιλα; Μόνο οι ΒΥΖΑΡΕΣ λέμε!!!
jasonbecker
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
Έλα ρε Τζέισον ποιά τακούνια; Σιγά δεν πα να φοράει και βατραχοπέδιλα; Μόνο οι ΒΥΖΑΡΕΣ λέμε!!!
Eνταξει ναι, οι βυζαρες ερχονται πρωτα.
Αλλα για φαντασου η γκομενα να χει βυζαρες ΚΑΙ[/u να σου φοραει πορνοτακουνα!!!!!
Γεια σας μαγκες,
Αγαπητέ Jasonbecker μην με ρωτήσεις που το ξέρω... αλλά υπάρχει ένα μαγαζί που θα βρείς ότι θέλεις. Είναι επί της Συγγρού, από την πλευρά της Νέας Σμύρνης δίπλα σε ένα εστιατόριο-φαγάδικο. Ψάξε λίγο και θα το βρείς...
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Αγαπητέ Jasonbecker μην με ρωτήσεις που το ξέρω... αλλά υπάρχει ένα μαγαζί που θα βρείς ότι θέλεις. Είναι επί της Συγγρού, από την πλευρά της Νέας Σμύρνης δίπλα σε ένα εστιατόριο-φαγάδικο. Ψάξε λίγο και θα το βρείς...
Το φιλε-φιλε εννοεις? (μιλαω για το φαγαδικο προφανως ή καποιο μαγειριο? )