Νέα

Γυναίκες που φοράνε ζαρτιέρες-κάλτσες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fler
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 84
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fler

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
51
Πόντοι
1
Ολοι μας εχουμε φαντασιωθει να¨"ασβεστωνουμε" γυναικες που φορανε ζαρτιερες-καλτσες. Ακομα καλυτερα αν τις φορανε σε ωρα δουλειας και γενικα στην καθημερινοτητα τους. Σε αυτο το thread μπορουμε να ποσταρουμε τις εμπειριες μας απο γυναικες που συναντουμε καθημερινα στις δουλειες μας, σε εξωτερικους χωρους, σε μαγαζια κλπ και ετυχε να διακρίνουμε οτι φορανε τετοια καβλωτικά ακσεσουαρ.

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.583
Πόντοι
1.056
Ειναι ελαχιστες και ειδικες οι περιπτωσεις που οι γυναικες μας φορανε τετοια καβλωτικα αξεσουρ και ειδικα στην αρχη μιας σχεσης για να μας ΚΑΒΛΩΣΟΥΝ φυσικα και μετα αρχιζουν τα :  δεν ειναι βολικες , δεν μπορω δεν , δεν ,δεν .........και παραμενουμε παλι στις φαντασιωσεις  :boobies:

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
εμενα με καυλωνει πολυ να φοραει η γκομενα ζαρτιερες η διχτυωτο καλσον.ειναι μια στη δουλεια η οποια εχει φοβερα ποδια και φοραει συνεχεια τετοια καλσον.σκετη καυλα ειναι.

tasosstr

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά καλησπέρα. Το Φετίχ μου είναι οι γυναίκες με καλσόν. Τι ωραιότερη αίσθηση να βλέπεις γυναικεία πόδια με καλσόν. Και βέβαια πιό πολύ οι ώριμες. Ξέρει κάποιος ή κάποιοι που μπορώ να βρω "σπίτια", studios, μασατζίδικα ή κονσομασιόν μπαρ με γυναίκες που να μου ικανοποιούν το φετίχ μου;
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Εδω στο Ινγκλαντ τα ξεκωλακια βγαινουν εξω με ζαρτιερα ως το μηρο και μινι φουστα που ξεκινα απο το μουνι και πανω.Και φυσικα με θερμοκρασια 2 βαθμους...Ειναι τοσο χοτ που δεν κρυωνουν τα πιπινια...

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Εδω στο Ινγκλαντ τα ξεκωλακια βγαινουν εξω με ζαρτιερα ως το μηρο και μινι φουστα που ξεκινα απο το μουνι και πανω.Και φυσικα με θερμοκρασια 2 βαθμους...Ειναι τοσο χοτ που δεν κρυωνουν τα πιπινια...
Το μουνί είναι γνωστή θερμάστρα....

stango

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά καλησπέρα. Όλες οι γκόμενες που είχα μέχρι τώρα φορούσαν που και που κάλτσες ζαρντιέρες κλπ. Μ' αυτή που είμαι όμως εδώ και 6 χρόνια φοράει ΠΑΝΤΑ κάλτσες, ζαρντιέρες και πολλές φορές δεν φοραει ούτε κυλότα. Σχέρη καύλα. Δεν την αλλάζω με τίποτα...

Επισκέπτης
Παιδιά καλησπέρα. Όλες οι γκόμενες που είχα μέχρι τώρα φορούσαν που και που κάλτσες ζαρντιέρες κλπ. Μ' αυτή που είμαι όμως εδώ και 6 χρόνια φοράει ΠΑΝΤΑ κάλτσες, ζαρντιέρες και πολλές φορές δεν φοραει ούτε κυλότα. Σχέρη καύλα. Δεν την αλλάζω με τίποτα...
ευγε νεε μου,να κι ενας ευτυχισμενος με τη σχεση του.εδω τι κανεις???!!!!!!!!

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240

σιγα μην φοραει και ζαρντ-ι-νιερες.....αυτο παντως με το ινκλαντ το εχω δει .... οπως επισης και το ξεκαλτζωτο με το μπουτι μελανιασμενο μεσα στον χειμωνα.....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
μετα αρχιζουν τα :  δεν ειναι βολικες , δεν μπορω δεν , δεν ,δεν .........και παραμενουμε παλι στις φαντασιωσεις  :boobies:

Αυτο ειναι απυθμενο ψεμα....δεν υπαρχει πιο βολικο πραγμα.....ισα ισα τα καλτσον ειναι απιστευτα αβολα γιατι πεφτουν διαρκως και πρεπει να τα τραβας ολη την ωρα.....οποια στο εχει πει αυτο ψευδεται ασυστολα :P

στο ινγκλαντ παντως οσες ειχα δει εγω κυκλοφορουσαν ξεκαλτσωτες μονιμως.....με ζαρτιερα δεν ειχα δει καμια......

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Αυτο ειναι απυθμενο ψεμα....δεν υπαρχει πιο βολικο πραγμα.....ισα ισα τα καλτσον ειναι απιστευτα αβολα γιατι πεφτουν διαρκως και πρεπει να τα τραβας ολη την ωρα.....οποια στο εχει πει αυτο ψευδεται ασυστολα :P

στο ινγκλαντ παντως οσες ειχα δει εγω κυκλοφορουσαν ξεκαλτσωτες μονιμως.....με ζαρτιερα δεν ειχα δει καμια......

Εκτός από το ότι πέφτουν σε κόβουν κιόλας στη μέση. Απαπαπαπα
Καλά δεν τα λέω μουνίτσα;

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εκτός από το ότι πέφτουν σε κόβουν κιόλας στη μέση. Απαπαπαπα
Καλά δεν τα λέω μουνίτσα;

μια χαρα τα λες......ποτε μου δεν τα χωνεψα......γκοντ μπλες σιλικονατες καλτσες.....χαχαχαχαχαχα

ασε που φτανουν μεχρι τη μασχαλη και δε μπορεις να φορεσεις μια φουστα σαν ανθρωπος.....

ειλικρινα εκτος αν μιλαμε για χοντρο καλτσον τυπου κολαν (που καλυτερα να βαλεις κολαν στην τελικη) που προστατευει απο το κρυο δε μπορω να βρω κανενα πλεονεκτημα στα καλτσον......

εκτος αν ειναι διχτυωτα με τρυπα στη μεση οποτε μιλαμε για αλλου ειδους διασκεδαση.....χαχαχαχαχαχα

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
μια χαρα τα λες......ποτε μου δεν τα χωνεψα......γκοντ μπλες σιλικονατες καλτσες.....χαχαχαχαχαχα

ασε που φτανουν μεχρι τη μασχαλη και δε μπορεις να φορεσεις μια φουστα σαν ανθρωπος.....

ειλικρινα εκτος αν μιλαμε για χοντρο καλτσον τυπου κολαν (που καλυτερα να βαλεις κολαν στην τελικη) που προστατευει απο το κρυο δε μπορω να βρω κανενα πλεονεκτημα στα καλτσον......

εκτος αν ειναι διχτυωτα με τρυπα στη μεση οποτε μιλαμε για αλλου ειδους διασκεδαση.....χαχαχαχαχαχα

:2funny: :2funny: :2funny: :thumbsup: :thumbsup:
Η μουνίτσα ζωγραφίζει :2funny:

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775

Την καλύτερη

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Παιλοτ μιλας για την τρυπα στη μεση εεεεεε????
πονηρουληηηηηηηη
χχεχεχεχεχεχεχεχεχε

μαρεσουν οι διεστραμμενοι αντρες :P :P

οχια....καλλιτεχνης ειμαι....αλοιμονο δηλαδη.....χαχαχα

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Καλλιτεχνικό χιούμορ δηλαδή  :grin:

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Διαστροφή και εάν δεν έχει τρύπα ανοίγω μόνος μου ;)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αμα ο αντρας ειναι μαστορας παιδι μου......λιγο να πιανει το χερι του.....χεχεχεχεχε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom