Ολοι μας εχουμε φαντασιωθει να¨"ασβεστωνουμε" γυναικες που φορανε ζαρτιερες-καλτσες. Ακομα καλυτερα αν τις φορανε σε ωρα δουλειας και γενικα στην καθημερινοτητα τους. Σε αυτο το thread μπορουμε να ποσταρουμε τις εμπειριες μας απο γυναικες που συναντουμε καθημερινα στις δουλειες μας, σε εξωτερικους χωρους, σε μαγαζια κλπ και ετυχε να διακρίνουμε οτι φορανε τετοια καβλωτικά ακσεσουαρ.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γυναίκες που φοράνε ζαρτιέρες-κάλτσες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα fler
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 84
- Εμφανίσεις 20K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Y13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 5.583
- Πόντοι
- 1.056
Ειναι ελαχιστες και ειδικες οι περιπτωσεις που οι γυναικες μας φορανε τετοια καβλωτικα αξεσουρ και ειδικα στην αρχη μιας σχεσης για να μας ΚΑΒΛΩΣΟΥΝ φυσικα και μετα αρχιζουν τα : δεν ειναι βολικες , δεν μπορω δεν , δεν ,δεν .........και παραμενουμε παλι στις φαντασιωσεις
Παιδιά καλησπέρα. Το Φετίχ μου είναι οι γυναίκες με καλσόν. Τι ωραιότερη αίσθηση να βλέπεις γυναικεία πόδια με καλσόν. Και βέβαια πιό πολύ οι ώριμες. Ξέρει κάποιος ή κάποιοι που μπορώ να βρω "σπίτια", studios, μασατζίδικα ή κονσομασιόν μπαρ με γυναίκες που να μου ικανοποιούν το φετίχ μου;
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
silver_bullet
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 1
Εδω στο Ινγκλαντ τα ξεκωλακια βγαινουν εξω με ζαρτιερα ως το μηρο και μινι φουστα που ξεκινα απο το μουνι και πανω.Και φυσικα με θερμοκρασια 2 βαθμους...Ειναι τοσο χοτ που δεν κρυωνουν τα πιπινια...
Το μουνί είναι γνωστή θερμάστρα....Εδω στο Ινγκλαντ τα ξεκωλακια βγαινουν εξω με ζαρτιερα ως το μηρο και μινι φουστα που ξεκινα απο το μουνι και πανω.Και φυσικα με θερμοκρασια 2 βαθμους...Ειναι τοσο χοτ που δεν κρυωνουν τα πιπινια...
Παιδιά καλησπέρα. Όλες οι γκόμενες που είχα μέχρι τώρα φορούσαν που και που κάλτσες ζαρντιέρες κλπ. Μ' αυτή που είμαι όμως εδώ και 6 χρόνια φοράει ΠΑΝΤΑ κάλτσες, ζαρντιέρες και πολλές φορές δεν φοραει ούτε κυλότα. Σχέρη καύλα. Δεν την αλλάζω με τίποτα...
Επισκέπτης
ευγε νεε μου,να κι ενας ευτυχισμενος με τη σχεση του.εδω τι κανεις???!!!!!!!!Παιδιά καλησπέρα. Όλες οι γκόμενες που είχα μέχρι τώρα φορούσαν που και που κάλτσες ζαρντιέρες κλπ. Μ' αυτή που είμαι όμως εδώ και 6 χρόνια φοράει ΠΑΝΤΑ κάλτσες, ζαρντιέρες και πολλές φορές δεν φοραει ούτε κυλότα. Σχέρη καύλα. Δεν την αλλάζω με τίποτα...
nomercy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 15
- Like
- 226
- Πόντοι
- 1.240
Παιδιά καλησπέρα. Όλες οι γκόμενες που είχα μέχρι τώρα φορούσαν που και που κάλτσες ζαρντιέρες κλπ. Μ' αυτή που είμαι όμως εδώ και 6 χρόνια φοράει ΠΑΝΤΑ κάλτσες, ζαρντιέρες και πολλές φορές δεν φοραει ούτε κυλότα. Σχέρη καύλα. Δεν την αλλάζω με τίποτα...
σιγα μην φοραει και ζαρντ-ι-νιερες.....αυτο παντως με το ινκλαντ το εχω δει .... οπως επισης και το ξεκαλτζωτο με το μπουτι μελανιασμενο μεσα στον χειμωνα.....
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
μετα αρχιζουν τα : δεν ειναι βολικες , δεν μπορω δεν , δεν ,δεν .........και παραμενουμε παλι στις φαντασιωσεις
Αυτο ειναι απυθμενο ψεμα....δεν υπαρχει πιο βολικο πραγμα.....ισα ισα τα καλτσον ειναι απιστευτα αβολα γιατι πεφτουν διαρκως και πρεπει να τα τραβας ολη την ωρα.....οποια στο εχει πει αυτο ψευδεται ασυστολα
στο ινγκλαντ παντως οσες ειχα δει εγω κυκλοφορουσαν ξεκαλτσωτες μονιμως.....με ζαρτιερα δεν ειχα δει καμια......
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Αυτο ειναι απυθμενο ψεμα....δεν υπαρχει πιο βολικο πραγμα.....ισα ισα τα καλτσον ειναι απιστευτα αβολα γιατι πεφτουν διαρκως και πρεπει να τα τραβας ολη την ωρα.....οποια στο εχει πει αυτο ψευδεται ασυστολα
στο ινγκλαντ παντως οσες ειχα δει εγω κυκλοφορουσαν ξεκαλτσωτες μονιμως.....με ζαρτιερα δεν ειχα δει καμια......
Εκτός από το ότι πέφτουν σε κόβουν κιόλας στη μέση. Απαπαπαπα
Καλά δεν τα λέω μουνίτσα;
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Εκτός από το ότι πέφτουν σε κόβουν κιόλας στη μέση. Απαπαπαπα
Καλά δεν τα λέω μουνίτσα;
μια χαρα τα λες......ποτε μου δεν τα χωνεψα......γκοντ μπλες σιλικονατες καλτσες.....χαχαχαχαχαχα
ασε που φτανουν μεχρι τη μασχαλη και δε μπορεις να φορεσεις μια φουστα σαν ανθρωπος.....
ειλικρινα εκτος αν μιλαμε για χοντρο καλτσον τυπου κολαν (που καλυτερα να βαλεις κολαν στην τελικη) που προστατευει απο το κρυο δε μπορω να βρω κανενα πλεονεκτημα στα καλτσον......
εκτος αν ειναι διχτυωτα με τρυπα στη μεση οποτε μιλαμε για αλλου ειδους διασκεδαση.....χαχαχαχαχαχα
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
μια χαρα τα λες......ποτε μου δεν τα χωνεψα......γκοντ μπλες σιλικονατες καλτσες.....χαχαχαχαχαχα
ασε που φτανουν μεχρι τη μασχαλη και δε μπορεις να φορεσεις μια φουστα σαν ανθρωπος.....
ειλικρινα εκτος αν μιλαμε για χοντρο καλτσον τυπου κολαν (που καλυτερα να βαλεις κολαν στην τελικη) που προστατευει απο το κρυο δε μπορω να βρω κανενα πλεονεκτημα στα καλτσον......
εκτος αν ειναι διχτυωτα με τρυπα στη μεση οποτε μιλαμε για αλλου ειδους διασκεδαση.....χαχαχαχαχαχα
Η μουνίτσα ζωγραφίζει
Την καλύτερημια χαρα τα λες......ποτε μου δεν τα χωνεψα......γκοντ μπλες σιλικονατες καλτσες.....χαχαχαχαχαχα
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Διαστροφή και εάν δεν έχει τρύπα ανοίγω μόνος μου ;)
Καλλιτεχνική θα είναι κι αυτή ή ό,τι κάτσει;
Πάντα με τέχνη κάνω ό,τι κάνω ΟΧΙΑ ;)Καλλιτεχνική θα είναι κι αυτή ή ό,τι κάτσει;