Παρότι θεωρώ τα τόσα τατουάζ ντεκαβλε, εντούτοις θεωρώ πως από άποψη υπηρεσιών είναι η καλύτερη από τις τρεις προαναφερθείσες .
Έχω την ίδια άποψη για τα τατουάζ αλλά επειδή θεωρώ την γνώμη σου πολύ σεβαστή, θα την τιμήσω
Παρότι θεωρώ τα τόσα τατουάζ ντεκαβλε, εντούτοις θεωρώ πως από άποψη υπηρεσιών είναι η καλύτερη από τις τρεις προαναφερθείσες .
Η Νανσυ είναι ελληνιδα
Η Ελένη και η Αιμιλια είναι Αλβανίδες . Την Ελένη την είχα δει πρώτη φορά , πριν 2 χρόνια περίπου στο Ηράκλειο .
Γνώμη μου πως η Ελένη είναι η καλύτερη επιλογή, 2η η νανσυ και τέλος η Αιμιλια, ελλείψει κάποιας καλύτερης επιλογής.
Μερσί, αγαπητέ.Τα σέβη μου και ευχαριστώ για την πλήρη ενημέρωση!
Υ.Γ : Μr. ΑΙΔΟΙΟΛΕΙΧΟΣ...ο τιμητικός τίτλος του "πορνοληξίαρχου" ορθός σας έχει απονεμηθεί!
Εγω θα σας πω για την Ελενη, οντως ηταν Ηρακλειο για δυο χρονια τουλαχιστον, μαζι με μια Μολδαβη στου Σπυρου, οι Ηρακλειωτες ξερουν. Θα περασετε καλα αρκει να μην εχει χτυπησει κανα τατουαζ προσφατα γιατι εκει δεν αγγιζετε μαγκες μου...Η Νανσυ είναι ελληνιδα
Η Ελένη και η Αιμιλια είναι Αλβανίδες . Την Ελένη την είχα δει πρώτη φορά , πριν 2 χρόνια περίπου στο Ηράκλειο .
Γνώμη μου πως η Ελένη είναι η καλύτερη επιλογή, 2η η νανσυ και τέλος η Αιμιλια, ελλείψει κάποιας καλύτερης επιλογής.
Μερσί, αγαπητέ.
Ότι μπορώ κάνω ...
ΥΓ. Ελπίζω το avatar σας να συνάδει με τις μουσικές σας επιλογές , αν και κατ έμε το κορυφαίο άσμα των AC/DC δεν είναι το For those about to rock, αλλά το Highway to Hell.
Τ
Τις καλημέρες και τα σέβη μου !
Όσον αφορά την μουσική κουλτούρα ο καλός ο μύλος τα αλέθει όλα...απο ελεφρολαϊκά άσματα μέχρι τα νεότερα "γελία" trap dab rap...όσον αφορά τους υπέρατους AC/DC προσωπικά δηλώνω λάτρης του ΤΝΤ...
So lock up your daughter
Lock up your wife
Lock up your back door
Run for your life
The man is back in town
So don't you mess me 'round
'Cause I'm T.N.T., I'm dynamite
T.N.T., and I'll win the fight
T.N.T., I'm a power load
T.N.T., watch me explode
Γενικές ερωτήσεις κ απορίες για call girls Θεσσαλονίκης , σελ 167.
Ξέρουμε τι γίνεται με την κοπέλα
Ξέρουμε τι γίνεται με την κοπέλα
80 μονοκαννο +40 δικαννο. Οχι πρωκτικο.αυτη η ελενη ξερουμε τι κασε εχει?
Καλησπέρα.
Νομίζω κάπου διάβασα ότι η Ελενη με τη Νάνσυ μένουν μαζί. Ισχύει; Είναι ασφαλές να καλέσουμε ή θα αρχίσουν αν παίρνουν τηλέφωνο νταβάδες και θα μας κρεμάσουν στα μανταλάκια; Η Ελένη είναι 80€ απ ό,τι διάβασα, η Νάνσυ;
Αυτό έγινε από συγκεκριμένο νταλαβερτζή (γνωρίζω φυσικά ποιος είναι), με τις λεγόμενες «φοιτήτριες». Ας μην παίρνει η μπάλα όλα τα κορίτσια. Με τα συγκεκριμένα, εγώ τουλάχιστον, δεν είχα κανένα τέτοιο θέμα.Καλησπέρα.
Νομίζω κάπου διάβασα ότι η Ελενη με τη Νάνσυ μένουν μαζί. Ισχύει; Είναι ασφαλές να καλέσουμε ή θα αρχίσουν αν παίρνουν τηλέφωνο νταβάδες και θα μας κρεμάσουν στα μανταλάκια; Η Ελένη είναι 80€ απ ό,τι διάβασα, η Νάνσυ;
Έχω επικοινωνήσει και βρεθεί με Νάνσυ, με Ελένη μόνο επικοινωνία δεν βρέθηκα λόγω ωραρίου.
Ούτε κρέμασμα στα μανταλάκια ούτε με κυνήγησε κάποιος νταβάς.
Τίμιες περιπτώσεις
Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να κατηγορήσω ή να τσουβαλιάσω απλά πηγαίνουμε εκεί για να περάσουμε καλά, δεν έχει νόημα να φοβόμαστε μη τύχει κάτι. Όσον αφορά το αν ζουν στο ίδιο σπίτι/πολυκατοικία, ισχύει; Το λέω γιατί ενδιαφέρεται και ένας φίλος και θα θέλαμε να πάμε μαζί.Αυτό έγινε από συγκεκριμένο νταλαβερτζή (γνωρίζω φυσικά ποιος είναι), με τις λεγόμενες «φοιτήτριες». Ας μην παίρνει η μπάλα όλα τα κορίτσια. Με τα συγκεκριμένα, εγώ τουλάχιστον, δεν είχα κανένα τέτοιο θέμα.