new york boy
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 95
- Πόντοι
- 1
υπαρχει το λινκ της αγγελιας της ευας/ξενιας της ρωσιδας?
υπαρχει το λινκ της αγγελιας της ευας/ξενιας της ρωσιδας?
[URL unfurl="true"]https://kanesex.com/erotikes-ypiresies/erotikes-ypiresies-apo-gynaikes/otan-exeis-kayles-pame-na-se-ksekayloso_i1122944[/code[/URL]]
[QUOTE="makis560, post: 9553466, member: 204226"]
Έφυγε με αΑλβανό χωρίς πλάκα!
[/quote]
Για ποια λες; Αυτή στην Όλγας;
για τη ξανθια στη μποτσαρη που λειτουργει σε super slow motion mode λες?Έφυγε με αΑλβανό χωρίς πλάκα!
Ναι, συνεχίζει?για τη ξανθια στη μποτσαρη που λειτουργει σε super slow motion mode λες?
απο οτι ξερω δουλευει κανονικαΝαι, συνεχίζει?
Γιατί slow motion?
Την έχω πάρει, καλή μου φάνηκε....
Έχεις να προτείνεις μια πετιτ περίπτωση για gfe; Εδώ ή πμ, ότι θες. Βαρέθηκα να κλείνω τα pop ups στο κανεσεξ και να βγαίνει όλο μια χοντρή Σούλα στις αγγελίες. Βοήθησε με.
Εσυ ενας μπραντ πιττ εχει αναγκη τα cg;Έχεις να προτείνεις μια πετιτ περίπτωση για gfe; Εδώ ή πμ, ότι θες. Βαρέθηκα να κλείνω τα pop ups
στο κανεσεξ και να βγαίνει όλο μια χοντρή Σούλα στις αγγελίες. Βοήθησε με.
Προτείνουμε τίποτα καλό στο χώρο της ;;
καλή περιπιπτωση ειναι η Ρωσιδα Ναταλια
Δουλευει σε ωραιο δικο της χωρο στο Γκαζι
Αυτες τις ημερες ειναι μαζι της μια ακομα Ρωσιδα η Ελενη με φυσικα μεγαλα βυζια νο5....
το προγραμμα ξεκινα απο 60 ευρω το απλο και στα 80 με στοματικο ανευ..
απανταει η ιδια στο τηλ και ειναι ευελικτη στο ωραριο.
. Και οι δυο είναι γυναικάρες εγω με την Ελένη πέρασα πολυ ωραία.
Η Νανσυ είναι ελληνιδαΚαλησπέρα,
για να δούμε εάν διάβασα σωστά το μάθημα μου...
απο τα γραφώμενα στο παρον νήμα και στα παραδίπλα, καταλήγω λοιπόν στο συμπέρασμα ότι οι παρακάτω 3 "τοπικές" επιλογές είναι και οι πλέον "καλές" στην πόλη μας?!?!?
Οι πρώτες 2 Ελληνίδες και η 3 Αλβανίδα .... διορθώστε με εαν τα λέω λάθος... όσον αφορά το "αξιόλογες".
Ευχαριστώ εκ τον προταίρων
Η Αιμιλια απέχει πολύ απ το να χαρακτηριστεί κουκλάκι. Μικρόσωμη ναι, πιτσιρικά ναι, και ακριβή.αυτη η αιμιλια ειναι ότι φαίνεται?
κουκλάκι !
Η Νανσυ είναι ελληνιδα
Η Ελένη και η Αιμιλια είναι Αλβανίδες . Την Ελένη την είχα δει πρώτη φορά , πριν 2 χρόνια περίπου στο Ηράκλειο .
Γνώμη μου πως η Ελένη είναι η καλύτερη επιλογή, 2η η νανσυ και τέλος η Αιμιλια, ελλείψει κάποιας καλύτερης επιλογής.
Παρότι θεωρώ τα τόσα τατουάζ ντεκαβλε, εντούτοις θεωρώ πως από άποψη υπηρεσιών είναι η καλύτερη από τις τρεις προαναφερθείσες .Η Ελένη πιστεύω ότι με όλα αυτά τα τατουάζ έχει φανατικούς θαυμαστές ή αυτούς που απέχουν φανατικά.
Τονίζω μόνο λόγω των τατουάζ, κατά τα άλλα πολύ καλή επιλογή